A Bessenyei-szervezés és a felhô-elfújás sehol nem volt a mi teljesítményünkhöz képest, nekünk a rengeteg Mazdást kellett elhajtanunk, mielôtt odaértek, hogy legyen helyetek parkolni... :)
Balmazújváros: Ott él a "magyar" RX-7 guru.
http://totalcar.hu/szerelem/rx7guru/
egyébként Debrecen mellett van.
Kert tali ok, ezek szerint szept. 1-2 lenne a jó idôpont. A kutyát addig felhízlalom, hogy ne egyen meg senkit... :) Esetleg addig mindenki felszerreltethet magának valami sportkipufogót és adunk egy koncertet a szomszédnak is... :)
Caris: Yess, kertibuli részünkről okés, viszont mi ugye aug 18-án esküvő, aztán nászut, szóval aug vége előtt nem tudunk menni. Szept 1-2 az első 7vége amikor vagyunk. Amit még tudok, hogy szept 8-9 nem jó. Ha megvalósulna irjátok mit vigyünk!
Merre van Balmazújváros? Az a cabrio nem lehetett semmi. Sirk az RX7-en irta hogy allitólag a Trabant P603 tervei közt szerepelt wankeles cucc is! Hogy mik vannak!
Tali szervezés: hagyján a repülő megrendelés, mire elfújtuk az összes felhőt az volt egy meló! :)
Haliho!
Na, vegre :-( en is beertem a dolgozoba!
Tali: Hat en is csak azt mondhatom, hogy kiraly volt! Jo nagyot dumaltunk!
SzaboZE! A kepeket elkuldheted, mert akkor kiteszem az oldalra. Az en kepeim holnap keszen lesznek, ughogy a het masodik felen mar az oldalon lesznek! :-)
Igazan jol esett, hogy az oreg Besenyei eljott miattunk ;-) Budaorsre es tett egy-ket tiszteletkort! Eleg nehez(!) volt megszervezni! ;-)
Remelem lesznek meg ilyen jo kis talalkozok!
2001.06.24.
Mazdaspeed néven indult el Japánban a japán cég házi tuningja. Az első két áldozat az MX-5 és az ötajtós 323-as, ez utóbbi 170 lóerős kétliteres motort kap.
yeepejé! Akkor várok egy picit az új autóval... :)
Hogy egeszen oszinte legyek szerintem teljesen felesleges csicsas kepet betenni a topic cimere... En a magam reszerol a szoveg alapu, informativ vagy oromkodo irasokat latom szivesen.
Kepek idonkent elmennek, de nem kell tulzasba esni.
udv
mf
ui.> neha mobilon kerestzul nezegetem es nem kellemes 5 percig varni egy kibaszott oldalra mert mindenfele marketinges kocsog telenyomja reklamkepekkel meg framekkel meg a faszom tuggya milyen csicsaval; az oldalt, es persze az jon le elobb.
Hello Zool!
Szoval a autot Érden csinaltattam meg (ott lakom!), bejelentkeztem (masnap reggelre) es kb 30 perc alatt megvolt az egesz es mindezert 4eFt-ot kertek.
Igazad van, kiraly hangja lesz tole az autonak, de a "lopakodo uzemmod" sokkal kellemesebb! :-)