Nem hagyott nyugodni J. Kidd dobóteljesítménye, amit tavaly már én is szidtam. Úgy rémlett ui. hogy azért volt neki ennél sokkal jobb teljesítménye is.
Szóval volt ő jobb, csak valahogy visszafejlődött. Egyébként a 44%-hoz a második legponterősebb teljesítmény tartozik, szóval nem a kevés dobás az oka a régebbi jobb eredményeknek.
Tavaly valamikor LeBron azt mondta, hogy szeretné elérni, hogy tripla dupla legyen az átlaga... Akkor jót mosolyogtam rajta, de most már nem hangzik annyira hihetelenül...
Pontosabban 11 ast és 11 reb volt Kiddnek. Carter pedig egy 25 pontos meccsel folytatta a karrierjét a Netsben a múltkori 23 után :) GOGOGO NETS!!!
Szerintem James most már _tényleg_ elindult azon az úton, amelyiken anno MJ, nem?
hoppá, a Spurs hogyan megalázta a Sunst. TD a végén már csak pihent, és az összes csere játszott. volt, hogy 31 ponttal vezettünk. nem rossz.
Kobe 48 pont. ölég gyenge.
Kidd meg 11 pont és assziszt. ilyen is ritkán van, hogy valaki így éri el a dupla-duplát. dobni sose tudott, de hogy ennyire!
LeBron meg megint valami hihetetlen volt. mind3 mutatóban a csapata legjobbja volt. igazi csapatember. durva átlagai vannak már most. mi lesz pár év múlva?
Hello!
Az lenne a kérdésem h te valahogy tudod fogni idehaza az nbatv-t?Vagy ez lehetetlen?
És mindenkitől kérdezném, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy itt Mo-n bárhogyan(pl parabola?)lehessen nézni pl nba, nfl, nhl(ha lesz)meccseket?Megoldható ez egyáltalán?
Mert biztos van, aki valahogy nézi itthon őket.
Előre is köszi
Iverson Hits First Buzzer-Beater for 76ers Washington - Friday Nov-12-2004 at 7:19 am Allen Iverson waited his entire NBA career to make a buzzer-beating shot. Grant Hill waited four long years just to get back to full strength.
"Iverson has said in the past that he has never made a game-winning shot at the buzzer at any level: high school, college or pros."
Egyébként az idei szezonban azt hiszem már legalább kettő ilyen kosara volt...