Hát nem éppen csobbanással töltöttem a hétvégét, a kertben tevékenykedtünk, hogy a MÁSODIK NAGY MAZDA TALÁLKOZÓ megfelelô körülmények között kerüljön megrendezésre.
Koszi, hogy szoltal... Hat igen, a jo munkahoz ido kell(ene), nekem most nincs tul sok, de azert kijavitottam a kepeket!
Engem se zavar, ha ott marad a rendszam, de hat manapsag az emberi jogokkal nem lehet jatszadozni! Azon is gondolkoztam, hogy fekete teglalapot "rakok" mindenkinek a szemere... ;-)))
A kepek kint vannak a Mazda Klub oldalan! :-)
Tessek nezegetni oket! Ha valami eszrevetel, javaslat van, johet!! Hamarosan jonnek a galeriaba a gepemen tarolt Mazda-kepek is...
SzaboZE: Megvannak a kepek, mind! Mar nyomom a html-kodot... Talan ma vegre lesz idom feltolteni a stuffot! :-)
Caris: A tank 26.000,- penz volt, utangyartott uj es Szentendren vettem - ez az egy darab volt!! Micsoda szerencsem van! Csutortokon mar rakja is fel a szerelom! :-)
Vizparti-party? Hat igy elsore en benne lennek, de nekem is csak a hetvegek jok... Szoval?
A kerti, vagy vizparti találkozó jó ötlet, bár a Tesco sem volt rossz...
Caris! Mi baj azzal a felnivel? Kell egy kis kályhaezüst, meg egy ecset, és a probláma hipp-hopp megoldódik...de lehet hogy kerék nélkül is meg lehet rendelni. Úgy lehet hogy olcsóbb, a különbözetből meg telik majd felnire, gumira ízlés szerint.
SzaboZE légyszíves küldd el a képeket a "találkozóról", nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikerültek. Legalább be tudnám tenni a képeket a kocsimról.
Nekünk az augusztus veszélyes mert éjt nappallá téve melózom, csak 7végén tudjuk intézni a dolgokat. :((( Ettől Ti még nyugodtan menjetek gazdag képes dokumentációval gazdagodjatok!