Nem...a szerelom cserelte decemberben a kulso homerseklet es az ablakmoso tartalyanak jeladojaval egyutt..... Amugy a tartaly aljan helyezkedik el,ha jol emlekszem...szoval 1-2 perces muvelet a csere.... Ha az izzot cserelted akkor valoban lehet valami kontakt hiba v. a vezetek van csak megszakadva.....-bizony celszeru megnezni,mert lassan jonnek a kodos idok....
A jelado nekem tavaly bontobol valami 2000 ft-korul volt.... Igen, ket kodlampa van-jobb es bal lampaba egyarant.....tehat valszinu csak az izzod eget ki.
Lenne két kérdésem, biztos tudjátok a választ. Az egyik az, hogy egy hűtővízszint jeladó körübelül mennyibe kerülhet, és hogy hátul kettő ködfényhelyzetjelző van, vagy nekem csak véletlen van mindkét oldalon egy-egy duplaszálas izzó? És persze csak az egyik oldalon világít...
Egy kicsit mondhatnal tobbet is.....Pl.-Milyen evjarat,moci,mi az amin valtoztattal es par kep,hogy a tobbiek is lathassak az autod az jo lenne..... Ezek utan biztosan lesz par kerdes is feled ebben biztos vagyok....
Igen,ilyenkor villantani celszeru,hogy valoban nem refit hasznalsz.... Ha lenne egy garazsajto v. valami amin este megtudnad nezni megis,hogy ''dolgoztal'' az jo lenne....
Sziasztok! most csatlakoztam a forumhoz! Egy tuning B Vectra tulajdonosa vagyok! olvasgattam a forumot,tetszik az oldal,ha valami kérdésetek lenne,nyugodtan irjatok! Üdv: Tápos
ééés.. állítottam is rajtuk, a lámpatest tetején lévő imbusz-csavarral. Persze hogy most mennyi az annyi.. Lejjebb vettem mind a kettőt.
Oldalirányú állítási lehetőséget nem találtam! Akkora ott a hely, hogy nőgyógyász legyen a talpán. Legközelebb ha lemegyek, lefényképezem őket, hátha valaki belelátja amit én nem vettem észre.
oké, ezt fogom tenni. Valószinüleg refinek nézik a lámpákat, ilyenkor én is villantok, lássák hogy nem azzal megyek.. De hát nem egy nagy öröm a szembejövőnek
A bal oldalt nem a vakitasra ertettem,hanem a magassag allito kapcsolojara... Lehet,hogy mindket lampad felfele hord es ez a szembejovonek olyan,mintha ''refivel''mennel...... Ha viszont balra kifele is hord akkor azon is kell visszabb allitanod-tobb pocok van a lampan-nezd meg mikor lassan tekered az imbusszal melyik allitja a magassagot es melyik az iranyt.(jobbra-balra).
Pedig kellene.... Mikor probalnad allitani hallasz valami hangot????(lehet nincs benne a magassag allito motor v. rossz)Ha ez lenne a problema bontoban a gyarinak max. 4000 korul van darabja.... Lehet meg manualisan is,aszem a lampakon talalod az allitot...(jobbra-balra es le-fel) Mar nem emlekszem pontosan milyen kulcs kell hozza,de latni fogod. Utanna probald ki este a garazsajton vagy valami hasonlon,hogy ''jol'' dolgoztal-e...
Mennie kene valoban egy picit lejebb is... A csaladban meg van egy 98-as 1.6 16v az kijon 7.5-bol pedig nem mindig ugy hajtjak,mintha ''tojas'' lenne a pedal alatt... Szerintem leszaz kevesebb is emiatt ne izgulj......
A következő problémám van: Éjjel minden ötödik autó rámrefizik, erősen gyanús hogy rosszul van beállítva a lámpám. A jobb oldalon lévő, erre szolgáló tekerenc nem működik. Hogy tudom ezt kézzel beállítani?
Új tulajdonos vagyok, minden vicc új, ne kiméljetek.
Nem hiszem,hogy eltornel valamit is. En kb. fel ora alatt csereltem elol-hatul a hangszorokat es a kilincseket a B2-kromos kilincsere es semmi ''kart'' nem tettem.....
Azért az a nyolchárom nem olyan kimagaslóan jó eredmény,ha a nagyobb motorokkal szerelt vekikkel hasonlítjuk össze.Nem tudom,h az 1.6-osok mennyit esznek,de annyiban meg lehet fogni még a kettővel nagyobbat is!
Jelentem, megjavult magatol a taviranyito. Jottem most haza fele es gondoltam kiprobalom. Mukodott. Persze, a problemat ettol meg nem fejtettem meg. :(
Hangszóróméretek : Első ajtó mélyközép 16 cm-es és kb 67mm mélységű még elfér a kapható szabvány beszerelőkerettel a gyári kárpit alatt. Hátsó ajtó 13 cm-es és bármilyen mélységű autóba kapható hangszóró befér és oda nem kell beépítőkeret. A magassugárzók kb 20mm szélességig beszerelhetőek a gyári helyére.
Arra a garnitura 200£-60.000 Mintex Extreme fekbetetekkel.....+posta. Akkor nem csak en erzem ugy,hogy alulmeretezett a fekje....-igaz nekem mar csak a fekcsovek vannak.
Kellően alapos válasz. DE a Vecim V6-os, szóval nekem is 288-as kell. Egyébként az összes vectrára 288-asokat ajánlottak a német ebayen. Megnézem ezt a Lockhead cuccot...