OFF a téma, de nem akarok fals infót hagyni. Szóval eszembe jutott, hogy Drago ugyan így esett ki akkor, de azt hiszem csak a bíró látta úgy, hogy hozzáért a golyóhoz, pedig nem is. Ha valaki tud biztosat, akkor tisztázza a hülyeségeimet. :)
ON
eszméletlen figura ez az Ebdon. Lök egy hihetetlent (jó lassan) elég rossz poziciónálással, aztán azt is belöki (még lassabban), végre helyzetbe hozza magát és akkor homály. Persze Lee-t se kell félteni, ugyan jobban áll, de inkább csak a grimaszolásban jobb.
Az is jo lehet, de engem most leginkabb egy ilyen trukkozes erdekelne, Davis-szel:) De holnap latom vegre Davis-t, ha minden igaz, alig varom!:) Szurkoltok neki??:)
Szokott ám, és néha sikeresebb, mint snookerben. Lehet, hogy ez pont az a meccs, amikor egy elődöntőben nagyon jól állt, és csak azért esett ki, mert véletlenül ( kezével hasával, nem emléxem) megmozdított egy másik golyót, az ellenfél jött, és aztán nyert, Drago kiesett. Akkor nagyon jó formában volt... A stílusa pedig.. :DD
Jól hangzanak :) Nekem 1-2 OFF videóm van, pool oktatás ( de lényegében a lövések, ez mind rövidfilm, 1-2 perces, kb 25-30) és 2-3 karambolos videó, amit a múltkor találtam, (hát azok őrültek). Meg persze a kötelező snooker anyagok, amiket innen töltöttem le, és már többször gönyörködtem bennük.
Közben néha Lee-nél snooker jeleket lehet felfedezni.. :)))
Meg van egy ilyen video is ugyanannal az embernel, hogy "Snooker techniques", ez 567MB-os avi, es "Snooker basic skills" 315MB-os wmv, ezek gondolom oktatofilmek lehetnek, nem? Lehet inkabb vele kene felvenni a kapcsolatot, hogy toltse fel valahova:)
En szivesen, ha egyszer lejon valaha. Ugy napi 5-6 MB-ot tolt belole, ahogy nezem, szoval legalabb 4 honap (mert azert folyamatosan nekem sem megy a gepem).
De, szerintem erre gondoltam en is!:) Regen lattam ilyet, es tok jo volt! Mostanaban is szoktak kozvetiteni ezt a Eurosporton? Milyen jo lenne megnezni!
Jaa! De olyan, szerintem. A euron 2-3 hónapja adták a snooker és a pool trickshotot is, hát nekem tetszett, de azt olvastam (sajnos csak olvastam, nem voltam tanúja), hogy régen sokkal jobb trükköket csináltak. Azért töltsd csak le, aztán tedd elérhető helyre ;-))
Thomas: evente szerveznek snooker trukkloko VB-t. Altalaban az oregek nyomjak a musort (Steve Davis, Cliff Thorburn, Dennis Taylor, John Parrott, Willie Thorne, Terry Griffiths - meg a lengyel fazon). Sose lattal meg ilyet?
Ja, bocs, azt elfelejtettem irni, hogy nem jatek, hanem avi:)
Ez nem olyan, mint amilyet reges-regen lattam Davis-tol, hogy felrakjak erdekes helyzetbe a golyokat, aztan ut egy cifrat, es fura dolgok tortennek?:)) Nem tudom jobban leirni:)))) Na mindegy, ez jovo nyarra sem fog lejonni olyan lassu, pedig megneznem:))
Meg valami olyasmit is mondott, hogy hosszu estenk lesz:)) Egyebknet nekem tetszett ez a frame:) Az igaz, hogy eleg gyengen jatszanak, de azert izgalmas volt:)
Jó volt a kommentátor :) Mutatták, hogy a frame time 34 perc körül jár és erre megjegyezte, hogy Tony drago ennyi idő alatt már az egész meccset befejezte volna :DD Tényleg nem semmik, kár hoyg nem eshet ki mind a kettő egyszerre. Kár, hogy annak idején Drago nem képelte fel Ebdont, ahogy abból a vidóból sejteni lehetett volna... :)