Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

SzaboZE Creative Commons License 2001.07.18 0 0 384
Hi GangstaBoy, jó utat, kevés útfelbontást és jó nyaralást!
Nagyon ne told neki, mert most nagyon méregetnek az M7-en

Caris: régebben láttam 3.0V6-ot, de turbós nem készült belőle úgy tom. Ez már picit nagy lenne. Biztositás kitenné a havi részleteket... :)

SzaboZe

Koriel Creative Commons License 2001.07.18 0 0 383
Szia Mindenki!

GangstaBoy elhúzza a csíkot,én meg most értem vissza a nyaralásból!!Szép volt +minden,jól éreztem magam!Franciaországban és Olaszo.-ban nagyon kevés Mazdi volt,elvétve 1-2 323,626,Mx-5...semmi más :((.Több Ferrarit láttam,mint Mazdát... :))
Azt észrevettétek viszont,hogy tényleg igaz: Ausztriában nagyon sok a Mazda,kb. mint itt a Ford vagy hasonló márka.Ott "régi" tisztelet övezi a márkát,veszik is rendesen,és gondolom nem is csalódnak bennük!
Gratula a Találkozóhoz,megnéztem a képeket,nagyon szépek vagytok rajta,de főleg a négykerekűek :-)

A logóhoz McFart:a köz akarata,hogy legyen,és szerintem is yo,bár tény,hogy picit nagy lett!!
Mondjuk abban egyetértek,hogy én sem szeretem ha bazi nagy képeket beraknak a fórumba(üdv sportivo :)),de a Net már csak ilyen szabad dolog,és ezzel számolni kell...

Koriel

GangstaBoy Creative Commons License 2001.07.18 0 0 382
Na Hali!
Elhuzom a csikot a Balcsira! Majd gondolok ratok! ;-))
Legkozelebb hetfon leszek szamitogep- es halo-kozelben... Hmmm... Egy kis pihenes...!

GangstaBoy

Caris Creative Commons License 2001.07.18 0 0 381
Hmmm, egy ilyen 2.0-ásra szívesen beneveznék. Nincs belôle valami ultradurva példány? Mondjuk 3 literes motorral, turbóval, stb? Azzal aztán lehetne büntetni... :))
Előzmény: SzaboZE (380)
SzaboZE Creative Commons License 2001.07.18 0 0 380
Az 1.8-as 1840 ccm, 85KW, 115 LE @6000, 160Nm@4000 a 2.0 1995 ccm, 108KW, 147 LE @ 6000, 183Nm@5000.

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.07.18 0 0 379
Van, van! Láttam a képes autóban 1,8-asat, 2.0-t is!

SzaboZE

Caris Creative Commons License 2001.07.17 0 0 378
SzaboZE:

A 2. generációs (94-98) 323F-bôl nem tudom, hogy van-e egyátalán 1.8-as motor. Itthon szinte csak az 1.5-ös van, én "pályafutásom" alatt eddig egyetlen 2.0-ás V6-ossal találkoztam.

A Xedos egyébként azért "olcsó", mert a japán autók nem igazán tartják az árukat. Tényleg, van a Xedos 6-ból 2.5-ös motor? Olyat már elfogadnék... :))

A Szeptemberi talira szépül a kert, ha a kutya is úgy akarja, akkor optimális körülmények várnak mindenkit. (Bár tegnap meglátta a postást és ettôl teljesen beôrült -gondolom már a génjeibe van kódolva, hogy utálja ôket- összevissza rohangált vagy tíz percig, keresztül-kasul mindenen... :)

Caris

Előzmény: SzaboZE (377)
SzaboZE Creative Commons License 2001.07.17 0 0 377
CHROME: Köszi, így utólag neked is Boldogat!

Szeptemberi tali: minél többen vagyunk annál jobb! Természetesen a digigép jön.

Xedos: tenyleg viszonylag olcsóak, van ennek valami oka? Néha én is gondolkodtam rajta. De engem megfertőzött a GT, a kis sportos autókat szeretem. Az a 94-98-as 323F nagyon feküdne 1.8 vagy 2.0V6

SzaboZE

CHROME Creative Commons License 2001.07.17 0 0 376
Sziasztok!

Megneztem a kepeket, jok lettek remelem a kovetkezon mi is ottleszunk!
Ha valakit erdekelnek az elso rx7 talalkozon keszult kepeink, a kovetkezo helyen megtalalhatoak: www.extra.hu/wrce

SzaboZ,
Bulldog szulinapot igy megkesve, mentsegemre legyen mondva en 12.-en unnepeltem meg nagggggyonjol :))

CHROME

Törölt nick Creative Commons License 2001.07.17 0 0 375
Igaz, a Xedos szep auto, nagy auto, de azert tessek vigyazni, draga auto is :), ha kell hozza valami... Egy ismerosomnek sikerult kifognia egy elegge szethajtott peldanyt (nem figyelt vasarlaskor), hat vannak arak... Feltengely pl. 200 korul, es - allitolag - nincs utangyartottban. Szoval koltseges a fenntartasa, ha hozza kell nyulni. Persze ha jot fog ki az ember, nincs ilyen gond, de nem art figyelni...
SzaboZE Creative Commons License 2001.07.17 0 0 374
Nekem szerintem Mazda lesz a következő is. Egyedül a Toyota az ami még szóba jön. Nekem fontos a megbízhatóság.

SzaboZE

Caris Creative Commons License 2001.07.17 0 0 373
Jól van, a Honda még a bocsánatos bűn kategóriájába esik, már megijedtem, hogy valami Skoda Fábiát vagy Wagon R-t néztél ki magadnak... :))) (4 ajtajuk van nekik is).
A Xedos azért tetszik nekem is, mert ez az egyetlen olyan luxus kategóriájú autó, amely még számomra is (talán) elérhetô. És ugye, ki ne szeretné egy légkondis, bôrös, extrákkal telepakolt autóban virítani a s*ggét... :)))
Nekem egyébként a Mitsubishi Galant is tetszik (ha már mindenképpen családi autót kell venni...), van belôle 2.4-es 16V-s és 2.5-ös V6-os 24V-s típus is. Hmmmm.

Caris

Előzmény: GangstaBoy (371)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.07.17 0 0 372
Cikk az Index-en: Vasarol a Mazda

Erdekes! :-)

GangstaBoy Creative Commons License 2001.07.17 0 0 371
Hi!

Hat igen, bizonyos szempontbol igazad van. A Xedosban eleg kis motorok vannak, de egy 16 szelepes, DOHC motorbol mar kijon annyi ero, hogy rendesen meg tudja mozgatni az autot. Meg aztan az a sok extra... :-)
A 626-osok kozott van egy, amelyik nagyon tetszik, de hat meg elobb el kellene adnom az enyemet! Probalok "Mazdas" maradni, de egy Honda Accord is nagyon kacsingat!! ;-)

GangstaBoy

Előzmény: Caris (370)
Caris Creative Commons License 2001.07.17 0 0 370
GangstaBoy!

Remélem ha lecseréled az autód, akkor egy másik Mazda mellett döntesz, de ha az nem, akkor remélem japán lesz az új gép (különben kitagadunk a klubból... :))
A 626-osokat és a Xedosokat én is nézegettem (remélem nekem is lesz hamarosan pénzem nagyobbra cserélni a gépet), a Xedossal az a "baj", hogy elfogadható áron csak az 1.6-osok vannak, az a motor pedig nem tudom mit kezd a viszonylag nagy kasznival. Én is kinéztem egy 626-os Macit 2.5-ös V6-os motorral, de 2 millát kérnek érte... :(((

Nekem a Mazda mellet nem sok más jöhet szóba, max valami másik japán gép.

Caris

Előzmény: GangstaBoy (369)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.07.17 0 0 369
Helloka!

Hat szepek ezek az autok, de az a "baj" ezekkel, hogy kicsik! En nem szeretem a 2(-3) ajtos autokat. Ha 2nel tobb ember utazna, akkor mar kuszni-maszni kell, ha egyaltalan van nekik hely! Persze, ha hozzamvagnak, hogy nesze, akkor en is elfogadnam.
Az en 626-ombol is van 3 ajtos valtozat, ami azert sportosabb, de nekem ez a tipus (5 ajtos) akkor is jobban bejon! :-)
Nalam a sorrend a kovetkezo: csaladi (5 ajtos) auto, terepjaro, sportkocsi... Persze, lassan fel is kellene ebrednem!!! ;-)

Hja, valoszinuleg megvalok az automtol. Sokfele tipus fele kacsingatok. Meg nem tudom mi lesz belole... Egyenlore a Xedos 6 es a 626 tipusok kozott keresgelek. De elkepzelheto, hogy nem Mazda lesz... :-( Persze ez meg nagyon sok mindennek a fuggvenye!
De probalok elsosorban Mazda-ban gondolkodni! Eddig talaltam egy 626-ost, ami nagyon megtetszett. Gyonyoru allapotban van, 94-95-os szeriabol valo.
Ha esetleg tudtok valakit, aki pl. az en automat szeretne megvenni, akkor szoljatok! :-))

GangstaBoy

Caris Creative Commons License 2001.07.17 0 0 368
Ilyet is szeretnék:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

MAZDA RX-7 Convertible 2. generációs

Caris

Caris Creative Commons License 2001.07.16 0 0 367
öööö, hát erre már nincs semmilyen érvem... :)

Caris

Előzmény: SzaboZE (366)
SzaboZE Creative Commons License 2001.07.16 0 0 366
Volt a házunkban egy fickó, akinek két mercije volt és állandóan cserélgette rajtuk az 1 db rendszámot... :)

SzaboZE

Caris Creative Commons License 2001.07.16 0 0 365
Az nem lehet, mert a két különbözô szárnyú autónak ugyanaz a rendszáma.

Caris

Előzmény: SzaboZE (363)
Caris Creative Commons License 2001.07.16 0 0 364
A laposabb szárny egyébként a gyári darab, a másik pedig valami optikai "tuning" eredmény lehet. Az elsô fajta egyébként nekem még jobban is tetszik.

Caris

Előzmény: Caris (362)
SzaboZE Creative Commons License 2001.07.16 0 0 363
Vagy két MX-6-ja van!

SzaboZE

Caris Creative Commons License 2001.07.16 0 0 362
valószinüleg a két kép között lecserélte a csávó a szárnyat... vagy esetleg valamilyen eddig nem tapasztalt optikai csalódásnak vagyunk szemtanúi... :)

Caris

Előzmény: SzaboZE (361)
SzaboZE Creative Commons License 2001.07.16 0 0 361
Érdekes, mert a hátsó szárny különbözik két-két képen.
Caris Creative Commons License 2001.07.16 0 0 360
Én a szülinapomra inkább egy ilyet szeretnék kapni: (a modemesektôl elôre is bocs)

MAZDA MX-6 GT

Caris, az álmodozó

SzaboZE Creative Commons License 2001.07.16 0 0 359
GangstaBoy: Köszi, nem vagy késésben , ma van igazából, csak tegnap tartottuk! :)

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.07.16 0 0 358
Caris: Hát fájt a szívem felvágni, de muszáj vót... :) Mikor felvágtam kiderült hogy nincs benne motor. ?!? :)

SzaboZE

GangstaBoy Creative Commons License 2001.07.16 0 0 357
Szasztok!

SzoboZE: Boldog szulinapot - igy utolag... :-)

A hetvege kiraly volt, kirandulas, bulizas... Ki is doglottem. Almos is vagyok, mint az allat!!

Viszont most csutortokon (a benzintank beszerelese utan!) megyek Siofokra! Majd pancsolok helyettetek is! ;-)

GangstaBoy

Caris Creative Commons License 2001.07.16 0 0 356
Ez nagyon király! Gondolom azóta leamortizálódott már szegény autócska...

Caris

Előzmény: SzaboZE (355)
SzaboZE Creative Commons License 2001.07.16 0 0 355

Na még egyszer!

Király nem?

:)))

SzaboZE

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!