Igy igaz, viszont Hallett szerint a fehernek egyenesen vagy szinte egyenesen kellett volna visszajonnie a falrol, akkor is meglett volna a pozicio a rozsaszinre. A falsot Ebdon tette bele, mert ha oldalrol erkezik a feher, nagyobb a holtjatek, nem igenyel akkora precizitast a pozicionalas. Egy O'Sullivan vagy Hunter ugy jatszotta volna meg, ahogy Hallett mondja, rizikosabb pozicionalassal, de tuti asztalon marado feherrel.
Azért, hogy az a fehér egy ilyen falstól pont megtalálja az utat a középső zsebbe... ha csak egy milliméterrel arrébb találja el az alsó falat már jó. Ilyet én még nem láttam.
Nem szeretem Ebdont, de ezt a tovabbjutast megerdemelte volna. Nagyon szelsoseges a jateka, fantasztikus hosszuk es elemi hibak egymas utan, de a vege fele mar osszekapta magat, es ugy tunt kepes lehet nyerni... elkepeszto volt ez az elgurult feher, bar egy kicsit o is benne volt.
Ha a hiba utan nem tettek volna vissza a keket, akkor sokkal nehezebb dolga lett volna Lee-nek a lilaval... Ezt meg nem is figyeltem, hogy ha elmegy a feher, akkor azt a pontot nem irjak fel a jatekosnak. De hogy meg a vegen vissza is teszik a szineset...pech:(
Na ez nem volt semmi:) Nem jol indult (tegnap) ez a meccs, de vegul kegyetlen jo lett! Kar, hogy igy kellett eldolnie, Ebdon ugy kuzdott, es az a franya feher pont bepottyant...:) A vegen mar eskuszom neki szurkoltam, pedig az elejen egyaltalan nem volt szimpi!:)
Igen, Ebdon vegig vigyazulesben ult, mint egy katonatiszt, ugy figyelt, Lee meg halal unottan, mindenfele nezegetett, csak az asztal fele nem, torolgette a fejet, nezte a padlot:) Es a vegen milyen fajdalmas kepet vagott, mikor Ebdonnak bement a feher...hat en mar doltem a rohogestol!:)
hát vazze! nem semmi végjáték: Lee már végét látja, de Ebdon ront a barnánál, majd újból lehetőséget kap Lee gyenge biztonságija után. Ebdon be is löki a hosszú barnát és viszonylag nehéz kéket és erre lemegy a fehér.... ezt pechet!
Azert tudnak ok snookerezni, csak ugyesen titkoljak:) De 1-1 mozdulatukon latszik, hogy jatszottak mar valamikor korabban is:) De hogy hogy lett ez az Ebdon vilagbajnok??
Lee megint szepet alakitott. Ez a golyopattogtatas is valamilyen technika?:)