Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2020.02.16 -1 0 209

Az unikornis álarca mögé én eddig sem Tenyát képzeltem, őt inkább a krokodil jelmeze mögött "látom"!

Mazsola0070 Creative Commons License 2020.02.16 0 0 208

Mondjuk az is érdekes, hogy Varga Viktor ezt miért pont most (e hét csütörtökön) tette fel....

Előzmény: kígyószisz (207)
kígyószisz Creative Commons License 2020.02.15 0 0 207
Előzmény: kígyószisz (206)
kígyószisz Creative Commons License 2020.02.15 0 0 206

Igazad van, az Unikornis Varga Viktor. Rákerestem, egy műsorban egy nagyon-nagyon rövid operarészletet énekelt és valóban ilyesmi a hangja. 

Előzmény: Zsannat (205)
Zsannat Creative Commons License 2020.02.15 0 0 205

Az Unikornis hangja olyan mint a Verebesé, de a mozgása fiatalos. Szóval szerintem a Varga Viktor lehet, az ő eredeti foglalkozása operaénekes. A Szőrnyecske lehet Ihos József is. A Pávát egyenlőre nem tudom, a hangja nem hasonlít se az Alekoszéra, se a Laliéra, se a Lakatos Márkéra. A Nyuszi Singh Viki lehet, ő valami jóga nagykövet vagy mi. A Robot hangja tényleg kicsit nőies, de hallani hogy nagyon meg van változtatva. Tippem Puskás Peti vagy Trap kapitány. Puskás=10 mez...mondjuk a DJ még elgondolkodtató.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.02.15 -1 1 204

Van egy tippem a Szörnyecskére:

Kiszel Tünde.

ferapont Creative Commons License 2020.02.15 -3 0 203

A TV2 már kénytelen fizetett cikkben fényezni a nagy semmit, az utóbbi napokban éppen itt az Indexen röhögtem nagyokat azon, hogyan képesek csűrni-csavarni az adatokat, csakhogy valami jó is kijöjjön nekik belőlük. Már előre látom, hogy azzal fognak büszkélkedni, hogy a 27-29 -es korcsoportban a 40-42-es lábú fizikai munkás férfiak között vasárnap az ő műsoruk lett a piacvezető. Ismerve a hozzájuk kapcsolódó celebgarnitúrát semmi jót nem várok attól, hogy kiket bújtatnak majd el a maszkjaik alá. 

Előzmény: derek (197)
szévike Creative Commons License 2020.02.14 0 0 202

Szerintem a Dalfutár az utóbbi évek legjobban kitalált saját ötletből elkészitett műsora. 

Vannak telitalálatai, vannak kissé iparosmunkák, de mindenképp izgalmas, érdekes, a

zenében nem jártas emberek számára is.

Előzmény: szévike (201)
szévike Creative Commons License 2020.02.14 0 0 201

Azt nem hinném, hogy odaadné ujra a Dalfutárt a Tv2-nek, hogy valamikor 11 óra felé adásba kerülhessen, meg, hogy kapjon a nyakába egy csomó okos embert aki meg akarja mondani,

kit hivjon a műsorba.

Ugy látom, hogy megtalálta a közönsége a YT-on. A jövő úgyis a netes tartalomszolgáltatásé.

A néző nincs adásidőhöz kötve, akkor és annyiszor nézi meg, amikor akarja.

Egyébként a visszajövetele nekem is furcsa. Illetőleg én nem tenném, de már látom, hogy

az ő világukban van az a pénz.

Előzmény: Ilhilla (200)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.14 -1 0 200

Láttam a youtube-n egy videót, "Férfiszemmel" címmel, amelyben Hajós és Cyla remekelt, majd láttam egy másikat, ahol Hajós volt a fellépője a "Showderklub" egyik adásának. Az nagy csalódás volt, tele trágársággal, elcsépelt poénokkal. Hajóson mindig észre lehet venni, hogy valamit szívesen csinál, vagy csak a jó kis gázsi miatt próbál viccel lenni.

A jelzőt azért használtam vele kapcsolatban, mert még emlékszem a két évvel ezelőtti távozásának körülményeire (írásos anyaga a net-en megtalálható). Csak egy jó van ebben a "felmelegített káposztában", hogy talán újra műsorra tűzi a TV2 a "Dalfutár" c. Hajós produkciót!

Előzmény: Mazsola0070 (195)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.14 0 2 199

Állítólag 15 perccel korábban indul a TV2 műsora. Én belenézek, de egészen  biztos, hogy átkapcsolok majd az Álarcos énekesre.

Előzmény: derek (197)
attila400 Creative Commons License 2020.02.13 0 1 198

A tv2-s promó anyagban látható jelmezek és szinpadkép úgy nézett ki, mint a RAI1-es esztrádműsorok a kilencvenes években. Idejétmúlt.

derek Creative Commons License 2020.02.13 0 0 197

Szerintem most hétvégén többen fogják nézni  a Tv2 verziót , mert kíváncsiak lesznek , hogy ott  milyen lesz. Ha megnyerik a nézettséget , akkor meg egyből kiadják a sajtóközleményt , ha nem akkor csend lesz. A következő héten fog eldőlni a dolog.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.02.13 0 0 196

Össze kellene mixelni a kettőt...

Előzmény: Mazsola0070 (195)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.02.13 -1 2 195

"a zsűriben Ábel, Majka, Ganxsta, Cyla és a "prostituálódott" Hajós"

Maradjunk annyiban hogy ez a zsűri még mindíg minden elemében jobb, mint a Retek zsürije.

A "prostituálódott" Hajós ezen belül is vagy öt klasszissal jobb, mint a "prostituálódott" Dancsó "Sohanemszereplek a TV-ben" Pista  Peti, akinek még a saját zsüritársa sem tudja a nevét, és láthatóan kurva nagy kínban van a számára tökismeretlen közegben (ebből adódan a legminimálisabban sem vicces vagy szellemes, amit Hajós a kisujjából fog kirázni).

Előzmény: Ilhilla (194)
Ilhilla Creative Commons License 2020.02.13 -3 1 194

A díszlet hányadék, az énekesek maszkja, toalettje kritikán aluli, olcsó bazári giccs, a zsüri épp olyan silány, alig középszerű, mint a műsorvezető. A tartalom nulla.

Majd nézd meg vasárnap a TV2 hasonló műsorát:

- az alapötlet román

- a jelmezek alufóliából és ócska műanyag tasakokból

- a zsűriben Ábel, Majka, Ganxsta, Cyla és a "prostituálódott" Hajós

- a műsorvezető a röhögőgép Tilla.

Lehet választani, vagy máshová kapcsolni, mondjuk a "Szeretlek Magyarország!" is egy lehetőség a Duna TV-n!

Előzmény: Dragon Lore (189)
Dragon Lore Creative Commons License 2020.02.13 0 0 193

"Ott ilyen a közízlés"

Jól írod. Ott.

Előzmény: Mlle. Grenelle (192)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.02.13 0 0 192

Ez egy dél-koreai formátum. Ott ilyen a közízlés - még ha nekünk ez túl giccses, túl vásári, túl sok is.

Előzmény: Dragon Lore (191)
Dragon Lore Creative Commons License 2020.02.13 0 0 191

Nincs. Szavam elállt.

Előzmény: Mlle. Grenelle (190)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2020.02.13 -1 0 190

Nagyjából másfélmillió ilyen ember van.

Egyéb kérdés?

Előzmény: Dragon Lore (189)
Dragon Lore Creative Commons License 2020.02.13 -3 2 189

A díszlet hányadék, az énekesek maszkja, toalettje kritikán aluli, olcsó bazári giccs, a zsüri épp olyan silány, alig középszerű, mint a műsorvezető. A tartalom nulla.

Ténlyeg van, akinek ez a műsor tetszik is?

Ilhilla Creative Commons License 2020.02.13 -1 0 188

Szerintem éppen ez az, amiért nem Pintér lesz a maszk alatt!

Ettől függetlenül lehet, hogy most az RTL-en fog szerepelni, mert a TZV2-re berágott, amiért -szerinte- idő előtt kirúgták a párját a "Sztárban sztár leszek"-ből.

Az én tippem Pintérre - a krokodil!

Előzmény: Mazsola0070 (187)
Mazsola0070 Creative Commons License 2020.02.13 0 0 187

Én is rá tippeltem, az egyetlen dolog, ami ellentmond ennek, hogy pont a lómániás Pintért beöltöztetni lónak nem túl nagy fantáziára vallana a készítőktől, és nem lenne egy nagy durranás sem....

Előzmény: sokdudu (184)
Anita Wéber Creative Commons License 2020.02.13 0 0 186

A Robot-nál èn első sorban a Puskás Petire tippelek! Nem tudták eldönteni hogy fèrfi vagy nő ènekel...ès a Puskás Petinek van nőiesebb énekhangja! :-) 

Előzmény: Törölt nick (165)
Anita Wéber Creative Commons License 2020.02.13 0 0 185

Ha a Robot férfi akkor én Puskás Petire tippelek...ha pedig nő akkor erről a hangról nekem Peller Anna ugrott be :- )

Viszont a kisfilmben azt mondta hogy sok zenét elraktározott már az adatbázisában...abból én meg esetleg egy DJ-re gondolnék például...

sokdudu Creative Commons License 2020.02.13 0 1 184

Az unikornis ezer szazalek hogy Pinter, o volt az egyetlen akit meg tudtam tippelni (meg Adel tippje elott). Allandoan a Nessun dormat kezdi enekelni, amikor meg akarja mutatni, hogy o mekkora enekes, plusz a mozgas es a piperkocseg is arulkodo. A tobbiekrol lovesem nincs, sajnos a Pandarol mar tudtam, hogy Csepregi, nem tudom, hogy kitalaltam volna-e. A Robot biztos hogy enekes, igy nem enekel Aurelio meg nem tudom, milyen hulyesegeket mondtak meg...

Elvira, a budai jósnő Creative Commons License 2020.02.12 0 0 183

Én is Lalira tippeltem, a mozgása alapján.

Előzmény: Shide (168)
Anita Wéber Creative Commons License 2020.02.12 0 0 182

A Robot énekhangja érdekes volt...Férfi meg női énekhangnak is beillett...erről nekem a Puskás Peti énekes jutott eszembe...neki van nőiesebb jellegű énekhangja! :-) 

Törölt nick Creative Commons License 2020.02.12 0 0 181
Törölt nick Creative Commons License 2020.02.12 0 0 180

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!