SzaboZE, tudom, igazad van... Mondjuk az en 2.0i GT-m utan eleg combos autot kellene vennem, hogy a feeling megmaradjon, de asszem annyira mar nem fontos, hogy szaguldozzak. Ha kevesebbet fogyaszt es a kenyelem, kulcsin megmarad - az nekem boven eleg! Persze jo dolog, ha megy a bringa, de azert nekem meg kell szamolnom a kilometereket! 20 nap alatt megvan az 1000 km, es akkor meg csak melozni voltam, sehol mashol... :-(
Persze az is szamit, hogy ezt az autot kedvezo feltetelek mellett meg tudom venni. Neztem nagyobb motorral szerelt autokat (323, 626, Xedos), de ott mas feltetelek voltak! Tehat meg azert nezelodok! Eloszor ugyis az en automat kell eladnom! Surgosen! :-)
Gangsta, nem akarlak lebeszélni, de az 1.5-ös mócerral (pláne 2.0GT) után a fogyasztás azért fog nőni, mer nyomni köll hogy menjen. Tehát fogyasztani fog kb 8-9et. A 2.0 meg eszik mongyuk 9,5-öt normál lábmérettel.
Vegyé egynyócast az szerintem megfelelő kompromisszum. Vagy egy sportkipuffanót köll föltenni a gépre.Jó árban van a gép, városban király.
1.649.000,- Ft, reszletre elhozhato, full (-bor), ABS, Legkondi, de "csak" 1.5 16 szelepes. Nem akarok nagy autot, mert sokat kajal, es nekem minden nap be kell jarnom Erdrol... :-)
Ujra itt...! :-)
Hat, koszi a jokivansagokat, sajnos az idojaras-felelos nem hallgatta meg oket! Nagyon pocsek idonk volt! Eso, vihar, szel, vihar, eso, stb.
De legalabb a Mazdat megkergettem egy kicsit! Sajnos az Opel Calibra a 200-at mar nem birta, de azert egesz jol tartotta magat!!! ;-)))
Caris: Lehet, hogy 323F-lesz az uj! '94-es, boron kivul full-os... Most nezegetem! :-)
Mazda-szeretet! Hat igen! Errol en is tudnek meselni! :-) Most hogy uj autot akorok venni, megnezek nagyon sok tipust, markat, de valahogy mindig egy Mazdanal kotok ki a vegen!
Pigmy: szerinted egy 2.0i 16V jobban megy mint egy 1.3-as wankel? 250-be lett volna egy nagygenerál full új alkatrészekkel (gyári). Ennyibe minimum benne lenne egy ilyen fiat moci betétel.
1 kérdés:hol lehet korrekt áron kapni utángyártott karosszéria elemeket?Konkrétan küszöb csere lesz az autón.Van néhány címem,de hátha ti tudtok vmi tutit.Volt aki már cseréltetett küszöböt?Mennyiből jött ki?
Előre is köszi!
Hmmm, multkor valami autós műsor volt a TV-ben és a Gálvölgyi beszélt arról, hogy eddig Ford rajongó volt, de most megvette elsô Mazdáját. Azt mondta, hogy annyira meg van elégedve vele, hogy ezután csak Mazdát vesz! Mutatták az autóját is, de én sajna nem láttam a műsort, az asszony mesélte el, így nem ismerte fel a gépet. Gondolom valami Xedossal nyomul.
Oké, remélem tudod jegyzetelni, kicsit hosszú lista lesz:
ugye egy 323F 3.0,
egy RX-7 cabrio
egy MX-6
legyen még egy Xedos 9 is
és egy Lamborghini Diablót is kérnék (tudom, gagyi olasz, de bevásárolni talán jó lesz.. :)
ja, 9 nap múlva lesz a névnapom (és az esküvôm is), arra jöhetnek.
Nem tudom megoldható-e. Anno a trabimon majdnem sikerült. Nekem is kéne pár elemet fényeztetni, de szerintem egy full fényezés jobban esne neki, egyrészt elkerülni a színhibát, másrészt mert lehet hogy a különbség egy-két év múlva jelenne meg.
Na remélem nekem is hasonló lesz!A zöld szín,5 ajtó,1.3 motor oké,állapot nem vészes,csak kell néhány dolog bele.Fényezési problémám,hogy néhány helyen kéne csak lefesteni,az egészet nem akarom,vajon megtudják úgy csinálni,hogy ugyanolyan legyen mint a már kicsit kifakult polírozott zöld szín a többi helyen?Jó lenne...
Egy hónapja láttam a Hungária krt-on, metálzöld volt nem tudom garázsozott vagy újrafényezett volt, de gyönyörű állapotban volt. Mintha szalonból jött volna ki. 5 ajtós 1.3-as. Na az tetszett nagyon.