A védett személyekre vigyázó emberkéknél csuda dolgok vannak. Biztos lehet benne, hogy ezeket az ernyőnek látszó tárgyakat nem valamelyik piacon vették.
Nem, nem, ez így volt jó. A fejét húzgáló Demszky, illetve az esernyővel hadonászó smasszerek hada adta az egésznek a pikantériáját. Ezzel alázták meg igazán Demszkyt és Gyurcsányt.
Megérdemelték.
Másrészt nyilván számítottak rá, azért volt náluk ernyő, hiszen csoda, hogy ezt a két oda nem való alakot eddig nem dobálták meg ilyen intenzíven.
Szvsz. Demszkyék szétszopatták a jól betárazott tojásdobálókat. Nem rossz az esernyősbalett, szerintem több jobbernek ott helyben epeömlése lett az eredménytelenség miatti dühöngéstől.
Én egy (.....) alkalmaztam volna. Közvetlenül a kordon mögött, szinte karnyújtásnyira a dobálóktól. ;-))
Hangosításhoz meg kiraktam volna a kedves tüntizők arcába néhány BOSE hangágyút, és ha pissz van, poti fel... na ezt fütyüljétek szét, ha tudjátok.
Impotens banda egyébként a jobboldal: mindig csodálkozom: van egy ötletük, mint a prérifarkasnak, de azt már nem bírják kiszámítani, mit lép a gyalogkakukk... Kurvára célbaérhettek volna a tojások.
Az othon - tojásnélküli - megirt beszéde persze szerinted ünnephez és alkalomhoz méltó volt? cseppet sem az ellenzékkel foglalkozott, nemde? felétek ezt a magatartást hogyan nevezik?
Szerintem videoklipet kéne csinálni belőle. Az esernyők ütemre nyílnának, záródnának. Én az ünnepre való tekintettel valami tüzes magyaros zenét képzelnék el, Brahms magyar táncait, vagy valamelyik Liszt rapszódia gyors befejező részét. De hát ez biztos nacionalizmus... vagy legalábbis szélsőséges patriotizmus.