Keresés

Részletes keresés

ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1858

Jobbikosról én sem, de olyan figurákról, akik rátelepedtek Jobbikos rendezvényre már igen. + ugye a sajtó előszeretettel nevez Jobbik közelinek minden agyament szélsőjobbos figurát. És itt most nem a szélsőjobbon a hangsúly, hanem az agyamenten. Akik amúgy jó eséllyel beépített vagy zsarolt emberek.

Előzmény: mzsm harcban (1850)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1857

Nem csak a bomlasztó karrieristákról van szó, hanem az elmebetegekről is, meg azokról, akik ne mütik meg azt a szellemi/műveltésgi szintet, amit egy ogy képviselőnek meg kéne.

ZGY-ban szerintem benen lett volna a lehetőség, abszolút nem tartom buta embernek, szerintem ha akarta volna, el tudott volna végezni egy főiskolát is akár. De ő nem ez a típuzs, inkább egy mozgalmás alkat. Be is látta, respect érte.

Előzmény: mzsm harcban (1851)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1856

Asszem mandis kommentbe írta valaki, hogy nagy összegbe fogadna rá, hogy az MHsok végigturnézzák majd a fideszes sajtót a választások előtt. Jobbik lejáratásra jók lesznek.

Előzmény: mzsm harcban (1849)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1855

Zagyvát adom, neki helyén van a szíve, az egyik kedvenc politikusom.

A másik viszont szvsz az élő bizonyíték arra, hogy felvételnél/jelöltállításnál semmi érdemi szűrő nem volt. A szakterületén - gazdasági ügyek (szakirányú főiskolai végzettséggel!) - szvsz épületes demagóg baromságai voltak, ráadásul valahányszor megnyilatkozott valamiről, nekem az jött le, hogy egy vérig sértett ember. Az ilyet én nem engednék komoly döntéshozó pozícióba, de még a közelembe se.

Előzmény: Aurelius Respectus (1847)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1854

Ezt az érvelést már a fidesztől is hallottam, megfűszerezve a szélsőségesek elítélésével, de azért a szélsőséges szavazzon a fideszre, mert különben a komcsikat támogatja. Rám nem hatnak ilyen lélektani trükkök, egy szavazat nem számít a valóságban.

Előzmény: mzsm harcban (1849)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1853

Nem jön senki Zagyva helyére. Azért a 15-20 helyért gyilkos harc lesz. Az elnökség tagjai bekerülnek és néhány megyei elnök, rajtuk kivül senkinek nem jut hely.

Előzmény: mzsm harcban (1848)
mzsm harcban Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1851

Az egy másik,ahonnan a bomlesztó karrieristák kiesnek,csak építő jellegű.

Előzmény: ka_TARZI_s (1845)
mzsm harcban Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1850

Azért ha emlékszel a kipás helyzetnél,senki nem bántotta ániel Péter,mikor nagy mártírvágya a tömegünkön keresztül hajtotta. Csak néztük,micsoda idióta..letette a gazát..után ajleeztük anyukája várja már,mehetne,ne zavarja a rendezvényt

Ha  már a rendőrük nem állították elő a rendezvény megzavarásáért..

Mégsosem hallottam lerohanó agresszív Jobbikosról..sem más pártok szimpaizánsainak retiküljévelnekieső nemzeti nagymamákról.

mzsm harcban Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1849

Jó szavazz a magyar Hajnalra. aztán ezzel a Jobbiktól elvett szavazattal,nagy jót teszel valamelyik libbant oldalnak,vagy a nagy bábjátékos Fidesznek..tudd..és tedd.

Majd ha a Magyar hajnal, végigcsonálja azt,amit pl Elődke és megy vele a Gárda,lenne ezen gondolkodni való, de így ez inkább az origós bomlasztás szagát árasztja,mint szabad választást...a részemről.

Előzmény: Aurelius Respectus (1846)
mzsm harcban Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1848

Te nem tudod,hogy Zaggyva visszamegy elnöknek a Vármegyéhez..és onnan meg új képviselő jön,.Vármegyés ok ez,sima helycsere..

Előzmény: Aurelius Respectus (1847)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1847

Az általad baromnak nevezett Lennhardt és Zagyva a Jobbik legszimpatikusabb politikusai közé tartoztak.

Aurelius Respectus Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1846

Itt elég komoly félreértés történt. El kell olvasni az origo cikket. A párt deklarálta hogy nem cigányellenes, én viszont nem igazán kedvelem a cigányokat. Nem megyek el szavazni, ha indulna a választáson ezek után a Magyar Hajnalra szavaznék.

Előzmény: mzsm harcban (1841)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1845

Azért volt jópár barom a Jobbik környékén - még a frakcióban is. Onnan szerencsére már kikerültek, ill. gondolom rájuk lettszólva, de pl. Jobbikos rendezvényekre is rátelepedett néhány.

Hirtelen nőttek nagyra, nem volt alkalmuk szűrni + gondolom küldtek is pár provokátort. Megfizették az árát sajnos.

Előzmény: mzsm harcban (1842)
mzsm harcban Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1844

nofene...?? Akor így,Vona nyilatkozatát.. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0fzZt6ivX44

Előzmény: mzsm harcban (1843)
mzsm harcban Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1842

Szerintem meg csak a hazug és már unalmas megbélyegzések elleni fellépésről,tiltakozásról.

Valahogy, csak a Jobbik hívja pártfüggetlenül most is a devizahiteleseket a Deáktéri nagyűlésére is,Okt 23.-án..;-)

Előzmény: ka_TARZI_s (1839)
mzsm harcban Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1841

Te nagyon hívő..

Vajon ha valaki nemszereti a cigányokat,annak mi az oka? Úgy született?

Aztán nagy távoztotban,inkább a 12 év egyhelyben hátrafelét támogatot inkább?

Előzmény: Aurelius Respectus (1836)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1840

1921. szeptember 13. (92 éves)

:(

Előzmény: Törölt nick (1828)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1839

Szerintem te eléggé félreérted. A dolog egyértelműen a kezelhetetlen egybites futóbolondokról szól.

Előzmény: Aurelius Respectus (1834)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1838

Nem hinném, hogy olyan végtelenül EU ellenes lenne:

http://aemn.eu/hu/

az oldal is az EP támogatásával jött létre. Eszement dolog lenne az EU-ból való kilépést fontolgatni, talán nem kell egy sorozat érvet felhoznom a kilépéssel szemben. A Jobbik ez után is képviselőket fog küldeni az EP-be. Mégpedig a magyar érdekekért való kiállásért. Ez nem unióellenesség, hanem kiállás.

A Jobbiknak nincs más esélye, mint a konszolidálódás. Radikális lehet, hisz a különböző csalásokkal, lenyúlásokkal és még sorolhatnám, csak radikális eszközökkel lehet fellépni.

Egyet viszont én is kijelentek, ha a választásokon a mérleg nyelve akar lenni úgy, hogy koalíciót köt a Fidesszel, akkor én sem támogatom többé.

Előzmény: Aurelius Respectus (1836)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1837

Kibicnek semmi sem drága! Vonatkozik a többi, kibic pozicióban lévő pártra is!

Aurelius Respectus Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1836

Nem volt helyreigazítási kérelem, tehát hiszek az origonak. Ez a párt hivatalos álláspontja. Nincs ezzel semmi baj. Legyen a Jobbik egy radikális, nem rasszista, nem antiszemita, nem cigányellenes párt. Szabaduljon meg azoktól a szavazóktól, akik például nem kedvelik a cigányokat. Legyen egy EU ellenes, magyar gazdasági érdekeket védő, bűnözés ellen fellépő nemzeti párt. Nyerje meg a fideszből kiábrándult szavazókat. Sok sikert ehhez, komolyan mondom, szükség van ilyen pártra. Nekem viszont kevés egy ilyen párt, aki amúgy is távozásra szólított most fel.

Előzmény: mzsm harcban (1835)
mzsm harcban Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1835

Az origó kijelenésének hiszel,vagy azt viatod,hogy a címkézés ellen kellene hallatni a hangunkat?  Én már vagy 12 éve ezt teszem,pedig akkor még Jobbik sem volt!

"A Jobbik politikusainak a választásokig az az egyik legfontosabb feladatuk, hogy megváltoztassák azt az előítéletességet, amelyet politikai riválisai mesterségesen keltettek a Jobbikkal szemben - mondta néhány napja a párt elnöke, Vona Gábor"

a cikk a szokásos heti origó propaganda-ez a kampány.

Előzmény: Aurelius Respectus (1834)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2013.10.18 0 0 1834

Annak idején 2009-ben megigértem a fideszeseknek, hogy otthagyom a jobbikot, ha számomra elfogadhatatlan pályára lép. Ezután a nyilatkozat után nem szavazok többet rájuk. Sok sikert az új mérsékelt szavazókhoz.

http://www.origo.hu/itthon/20131014-a-jobbiknak-elege-van-a-parthoz-kotodo-eliteletekbol.html

mzsm harcban Creative Commons License 2013.10.16 0 0 1833

kérdésre, hogy kampányolni jöttek-e, azt válaszolta, egyikük sem először jár Kárpátalján, más elszakított régiókban is tartottak kihelyezett elnökségi ülést, és fognak is a jövőben. „A határon túli magyarság sorsa nekünk nem csak a kampány közeledtével fontos” – fogalmazott a pártelnök.

Előzmény: mzsm harcban (1832)
mzsm harcban Creative Commons License 2013.10.16 0 0 1832
mzsm harcban Creative Commons License 2013.10.16 0 0 1831

Azért érdekelne,hol nemlett 20/-al drágább a tej nyár eleje óta,vagy a hús..lassan a marha lesz olcsó,miután csirkékre szoktaták az embereket.Pálffy is csak Plazmatévében gondolkozik??...ja arra meg jön a 35% luxusadó..volt nincs reszimegtakarítás.

Előzmény: mzsm harcban (1830)
mzsm harcban Creative Commons License 2013.10.16 0 0 1829

Majd a Brárndyné-Biszku lány nem fog röhögni...;-)

Előzmény: Törölt nick (1828)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.16 0 0 1828

Kiröhög benneteket. 96 (kilencvenhat) éves. Ő győzött. :(

Előzmény: mzsm harcban (1827)
mzsm harcban Creative Commons License 2013.10.16 0 0 1827

Jobbikos siker a vádirat Biszku Béla ellen http://alfahir.hu/haborus_bunokkel_vadoljak_biszku_belat

újmóni Creative Commons License 2013.10.16 0 0 1825

A Kossuth Rádióban, kb. negyed 8 környékén Apáti István volt a stúdióvendég. Határozottan, higgadtan, értelmesen beszélt a Jobbik programjáról, meg úgy általában a közállapotokról. Szerintem visszahallgatható a hangtárból...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!