33 százalékos népszerűséggel az első a politikai pártok közt a Jobbik, mutatta ki a felsőoktatásban résztvevők közt végzett kutatás.
A kutatás egyik munkatársa, Róna Dániel szociológus szerint egy párt, jelen esetben a Jobbik markáns előnye olyan jelentős ebben a generációban, amelyre csak a kilencvenes években volt példa: akkor a Fidesz volt felülreprezentálva a 15-29 éves korcsoportban. A Jobbik támogatottsága négyszer-ötször magasabb a 18–29 éves korosztályban, mint a 60 év felettiek körében,
Link:
http://index.hu/belfold/2013/02/16/az_egyetemistak_kozt_a_jobbik_a_legnepszerubb/
topiknyitó megjegyzése:
zsidókkal, izraellel, nácikkal stb. kapcsolatban van több kapcsolódó szaktopik, trollkodni, trollt etetni ott tessék!
Jobbikosról én sem, de olyan figurákról, akik rátelepedtek Jobbikos rendezvényre már igen. + ugye a sajtó előszeretettel nevez Jobbik közelinek minden agyament szélsőjobbos figurát. És itt most nem a szélsőjobbon a hangsúly, hanem az agyamenten. Akik amúgy jó eséllyel beépített vagy zsarolt emberek.
Nem csak a bomlasztó karrieristákról van szó, hanem az elmebetegekről is, meg azokról, akik ne mütik meg azt a szellemi/műveltésgi szintet, amit egy ogy képviselőnek meg kéne.
ZGY-ban szerintem benen lett volna a lehetőség, abszolút nem tartom buta embernek, szerintem ha akarta volna, el tudott volna végezni egy főiskolát is akár. De ő nem ez a típuzs, inkább egy mozgalmás alkat. Be is látta, respect érte.
Asszem mandis kommentbe írta valaki, hogy nagy összegbe fogadna rá, hogy az MHsok végigturnézzák majd a fideszes sajtót a választások előtt. Jobbik lejáratásra jók lesznek.
Zagyvát adom, neki helyén van a szíve, az egyik kedvenc politikusom.
A másik viszont szvsz az élő bizonyíték arra, hogy felvételnél/jelöltállításnál semmi érdemi szűrő nem volt. A szakterületén - gazdasági ügyek (szakirányú főiskolai végzettséggel!) - szvsz épületes demagóg baromságai voltak, ráadásul valahányszor megnyilatkozott valamiről, nekem az jött le, hogy egy vérig sértett ember. Az ilyet én nem engednék komoly döntéshozó pozícióba, de még a közelembe se.
Ezt az érvelést már a fidesztől is hallottam, megfűszerezve a szélsőségesek elítélésével, de azért a szélsőséges szavazzon a fideszre, mert különben a komcsikat támogatja. Rám nem hatnak ilyen lélektani trükkök, egy szavazat nem számít a valóságban.
Nem jön senki Zagyva helyére. Azért a 15-20 helyért gyilkos harc lesz. Az elnökség tagjai bekerülnek és néhány megyei elnök, rajtuk kivül senkinek nem jut hely.
Azért ha emlékszel a kipás helyzetnél,senki nem bántotta ániel Péter,mikor nagy mártírvágya a tömegünkön keresztül hajtotta. Csak néztük,micsoda idióta..letette a gazát..után ajleeztük anyukája várja már,mehetne,ne zavarja a rendezvényt
Ha már a rendőrük nem állították elő a rendezvény megzavarásáért..
Mégsosem hallottam lerohanó agresszív Jobbikosról..sem más pártok szimpaizánsainak retiküljévelnekieső nemzeti nagymamákról.
Jó szavazz a magyar Hajnalra. aztán ezzel a Jobbiktól elvett szavazattal,nagy jót teszel valamelyik libbant oldalnak,vagy a nagy bábjátékos Fidesznek..tudd..és tedd.
Majd ha a Magyar hajnal, végigcsonálja azt,amit pl Elődke és megy vele a Gárda,lenne ezen gondolkodni való, de így ez inkább az origós bomlasztás szagát árasztja,mint szabad választást...a részemről.
Itt elég komoly félreértés történt. El kell olvasni az origo cikket. A párt deklarálta hogy nem cigányellenes, én viszont nem igazán kedvelem a cigányokat. Nem megyek el szavazni, ha indulna a választáson ezek után a Magyar Hajnalra szavaznék.
Azért volt jópár barom a Jobbik környékén - még a frakcióban is. Onnan szerencsére már kikerültek, ill. gondolom rájuk lettszólva, de pl. Jobbikos rendezvényekre is rátelepedett néhány.
Hirtelen nőttek nagyra, nem volt alkalmuk szűrni + gondolom küldtek is pár provokátort. Megfizették az árát sajnos.
az oldal is az EP támogatásával jött létre. Eszement dolog lenne az EU-ból való kilépést fontolgatni, talán nem kell egy sorozat érvet felhoznom a kilépéssel szemben. A Jobbik ez után is képviselőket fog küldeni az EP-be. Mégpedig a magyar érdekekért való kiállásért. Ez nem unióellenesség, hanem kiállás.
A Jobbiknak nincs más esélye, mint a konszolidálódás. Radikális lehet, hisz a különböző csalásokkal, lenyúlásokkal és még sorolhatnám, csak radikális eszközökkel lehet fellépni.
Egyet viszont én is kijelentek, ha a választásokon a mérleg nyelve akar lenni úgy, hogy koalíciót köt a Fidesszel, akkor én sem támogatom többé.
Nem volt helyreigazítási kérelem, tehát hiszek az origonak. Ez a párt hivatalos álláspontja. Nincs ezzel semmi baj. Legyen a Jobbik egy radikális, nem rasszista, nem antiszemita, nem cigányellenes párt. Szabaduljon meg azoktól a szavazóktól, akik például nem kedvelik a cigányokat. Legyen egy EU ellenes, magyar gazdasági érdekeket védő, bűnözés ellen fellépő nemzeti párt. Nyerje meg a fideszből kiábrándult szavazókat. Sok sikert ehhez, komolyan mondom, szükség van ilyen pártra. Nekem viszont kevés egy ilyen párt, aki amúgy is távozásra szólított most fel.
Az origó kijelenésének hiszel,vagy azt viatod,hogy a címkézés ellen kellene hallatni a hangunkat? Én már vagy 12 éve ezt teszem,pedig akkor még Jobbik sem volt!
"A Jobbik politikusainak a választásokig az az egyik legfontosabb feladatuk, hogy megváltoztassák azt az előítéletességet, amelyet politikai riválisai mesterségesen keltettek a Jobbikkal szemben - mondta néhány napja a párt elnöke, Vona Gábor"
a cikk a szokásos heti origó propaganda-ez a kampány.
Annak idején 2009-ben megigértem a fideszeseknek, hogy otthagyom a jobbikot, ha számomra elfogadhatatlan pályára lép. Ezután a nyilatkozat után nem szavazok többet rájuk. Sok sikert az új mérsékelt szavazókhoz.
kérdésre, hogy kampányolni jöttek-e, azt válaszolta, egyikük sem először jár Kárpátalján, más elszakított régiókban is tartottak kihelyezett elnökségi ülést, és fognak is a jövőben. „A határon túli magyarság sorsa nekünk nem csak a kampány közeledtével fontos” – fogalmazott a pártelnök.
Azért érdekelne,hol nemlett 20/-al drágább a tej nyár eleje óta,vagy a hús..lassan a marha lesz olcsó,miután csirkékre szoktaták az embereket.Pálffy is csak Plazmatévében gondolkozik??...ja arra meg jön a 35% luxusadó..volt nincs reszimegtakarítás.
A Kossuth Rádióban, kb. negyed 8 környékén Apáti István volt a stúdióvendég. Határozottan, higgadtan, értelmesen beszélt a Jobbik programjáról, meg úgy általában a közállapotokról. Szerintem visszahallgatható a hangtárból...