"A kérdésre, egyeztettek-e az esetleges pénteki rendezvényről a Kossuth téri tüntetőkkel, illetve azok szervezőivel, azt mondta: "minden nap van egyeztetés, hiszen minden nap ott vannak a Fidesz tagjai, képviselői közöttük, szolidaritásunkat kifejeztük, ilyen nagy tárgyalások nem folytak", de ha elérkezik az idő, elképzelhető az egyeztetés.
"A Fidesz a vasárnapi választás pécsi szavazatainak újraszámlálása érdekében a területi választási irodához fordul szerdán a baranyai megyeszékhelyen, közölte a párt. A kezdeményezés hátterében az áll, hogy Páva Zsolt vasárnap mindössze 287 szavazattal maradt alul Tasnádi Péterrel szemben a pécsi polgármesteri posztért folyt versengésben."
Csaklac, itt Szolnokon nem kéne ? Már csak a szabál miatt is...:)
A fórum világa hihetetlen dolgokat produkál.
Így történt a mai bejegyzésedet követően, továbbá az SZTV-ben bemutatott tudósítás és bejátszás.
Hiszen mi az utcán köszönünk, és megállunk egymással beszélgetni!
Bizonyos szempontból érthető, hogy hezitál. De ha valóban tenni akar a városért, mint ahogy - igaz hogy várható győzelme tudatában - sokszor elmondta, akkor jó lenne ha megfontolná.
Egyrész azért, mert bár az ellenfél is sokszor sportszerűtlen (sajnos a politika az ilyen plakátragasztással, hamis plakátokkal is morális válságban van), azért alapjában véve mindkét oldal képviselői rendes emberek (Pontosabban kifejezve legalább olyan rendesek, mint mi :)), egyszer már ki kellene próbálni, hogy három és fél évig korrekten, lovagiasan együtt működnek és csak a 2o10-es választások előtt ugranának egymás torkának, akkor is csak azért hogy melyik program a jobb, és nem azért, hogy ki a nagyobb gazember.
Megtörtént a Dami tervpályázatának eredményhirdetése. A zsüri eredményesnek és sikeresnek ítélte a pályázatot, és kiosztotta a díjazásra rendelkezésre álló teljes összeget az egy első, az egy második és a két harmadik helyezett, valamint a négy megvételben részesült pályázó csapat között.
Külön öröm számunkra, hogy az első díjas team két tagja szolnoki (Álmosdi Árpád és Csendes Mónika) és a megvételt nyertek között is van két megyei kötődésű pályázó.
A nyertes és díjazott pályaműveket 7-én, szombaton 10 órától lehet megtekiteni az Aba Novákban.
No, meglett az ítélet, lehet várni hogy csökkent vagy növel az új közgyűlés.
Rosszul jár, aki nem fizette az iparűzési adót Index 2006. október 3. >>>
Az Európai Bíróság kedden úgy döntött: nem ütközik az uniós joggal az irap, az olasz iparűzési adó. A bíróság végleges, meg nem támadható döntése szerint az irap szabályozása több ponton is eltér az áfáétól. A magyar iparűzési adót megtámadók számára különösen azért rossz hír a döntés, mert az olasz szabályok kifogásolt pontjaival a magyar rendelkezések is megegyeznek...
"Ja - Vass Lajos volt titkára azonban egyéni győztes Tiborcsik körzetében."
Akkor most elválnak egymástól, mint ágtól a levél? Vagy mi?
Ha Vass Lajos nem vállalja el az alpolgármesterséget, vagyis sorsára hagyja a várost, akkor szerintem nagyon rosszul teszi.
Számomra, szolnoki számára teljesen mindegy, hogy Vass Lajos a kapcsolatait és terveit polgármesterkén, vagy alpolgármesterként kamatoztatja-e a város javára, ezért ELVÁROM tőle, hogy ne hagyja cserben Szolnokot.
Lajos! Megértem az elkedvetlenedésedet, de tedd túl rajta magad! Maradj!
Szerintem ez a ragasztgatás azért nem gondolom, hogy számított. Szerintem ez a mintha élmény, csak 20-30 szavazatos különbségnél lett volna fontos. Akkor azt mondom igen: újraszámolás és akár szavazás is.
Pl, ha pl a szegfűs csapat gondol a munkáspártra (mint 2002-ben) és visszalépteti Bencsik Mihályt, akkor adott esetben a városmenedzser marad.
Ja - Vass Lajos volt titkára azonban egyéni győztes Tiborcsik körzetében.