Milyen fura is lenne majd akkor arról beszélni, hogy mondjuk éppen gyertyacsere, meg olajfogyasztás, meg ebay-en beszerezhető használt/bontott alkatrészek insigniához. Meg mi a különbség az első Insignia (talán D1) és a ráncfelvarrott Insignia (talán D2) között. :)))
Angol ebay-n vettem. A par izzo valami 3500 ft-postaval-igaz angol lakcimre,de szerintem magyarba sem dragabb.... Ezt a rallysportban hasznaljak 100/90w es nem kinai gagyi igy nem roncsolja a foncsort sem, pedig depos utangyartott B2-s lampaim vannak nem a jobb minosegu gyari Karello mondjuk.... A tompitottam a tavolsagim es most mar a kodlampaimban is ez az izzo van....lehet mondani nem takarekos hiszen 600w,de legalabb latok vele es nem az a hulye sargas szine van,hanem szep feher olyan xenonos kicsit....ket eve ezeket nyuzom gond nelkul...
En is 10 evet akartam adni az Insigniara,de hatha Fortuna megtalal.......
Az angel eyet nem tudom.....valoban van jo par gagyi kinai koztuk,de szebb mint a B2-s bura foleg a sotetitett jobban menne nekem is a sotetzoldhoz.......
A B1-et én is le fogom cserélni, de még vacilálok, hogy B2-re, vagy angyalszemre. Az néztem, hogy utóbbiból is jól ki kell fogni, mert annyiféle van és sajnos nem mind jó. Mindegyik - többé-kevésbé - szépen mutat, de egy csomó olyan volt, amibe akármilyen csili-vili xenon bele lehetett rakni, a büdös életbe nem világított rendesen. Szóval jól ki kell fogni a megfelelőt.
Insigniát Én majd talán használtan 10 év múlva. :(
Nekem nem tetszett a B1-s lampaja igy azonnal csereltem B2-re aztan kintrol vettem bele 100w-os rally sportban hasznalt izzokat ami eleg jo es nem bantja a foncsort...... de ugye nem xenon.... Igy most veszek majd bele sotetitett projektoros angel eyet es abba akarom tenni majd a siemens szettet.....
Xenon nekem is van benne, de ez csak egy xenon szett a mezei B1 lámpákba. Bár igaz, hogy nekem nem egy utólag megvásárolható szett van benne, hanem egy audi bontóból beszerzett cucc, csak az izzó más. Világít, mint a barom.
Extrákon kár kínlódni. Amivel több a valóban extrának mondható dolgokban, az a 4 lufi. Persze a ráncfelvarrás hozott magával még 1-2 extra dolgot, mint pl. a napszemcsi tartó, az állítható kormány, és asszem, hogy B1 nem volt gyárilag xenonnal rendelhető.
Az extrák nagy része B1-ben is megvan. Nekem a '97-es X20XEV CDX felszereltségű. Van gyári teljes bőr, digit. klíma, összes létező belső világítás, MID kijelző Check Controllal. Meg a többi alapcucc, pl.: tempomat (még bowdenes), ABS, ASP, stb...
Igen-igen.... Igy mar latod,hogy evjaratra lebontani folosleges,mert szamit a folszereltsegi szint.... Nem kell,hogy v6 legyen ultem mar 1.7 td isuzuba v. 1.8 benzinesbe is amelyekbe meg gyari bor is volt....ua. folszereltseg mellett mint az enyem.
A sogornom baratjanak 97-es 1.6 volt,mikor pedig meg otthol meloztam 2001-es 1.6 cegest nyuztem..... Folszereltsegben annyi kulonbseg volt,hogy a regebbi 1 legzsakos volt es manualis klima volt benne a B2-s pedig a felvarasbol adodo kulonbsegektol eltekintve ahogy irtam 4 lufi+digit klima amivel folszereltebb volt.....ezektol eltekintve optikailag szebbnek tunik a B2 -s ez nem vitas......
Voltam Berkeszen!!!!! Felhívtam, volt Neki készséges volt, el is hoztam kemény 8e volt..... Hétfön viszem a szerelőmnek, remélem hamar menni fog! Mégegyszer KÖSZÖNÖM!!!
Nem egész két év alatt most másodszor kínlódok a diesel ecotec motor le levegősödésével, ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, ossza már meg velem. köszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudomásom szerint az olajfogyasztás normál esetben is függ az igénybevétel nagyságától. az én szerelőm is azt állítja, hogy teljesen természetes, hogy egy egy olajcsere között 1-1.5 liter olaj elhasználódik. Egyébként azt is hallottam, hogy az új passatokhoz 2 liter olajat adnak megvételkor, mivel annak elfogyásával számolni kell.
Hat szivesen hallgatnam azt a sok kutyut amivel tobb van egy fiatalabb modelben..... Ha neked tobb extrad van,mint az en 96-os v6-omban akkor ezer bocs,de ezt nem hiszem.....legfeljebb a klimad digit es ket oldal lufival van tobb.......
igen igen, tudom hogy ez teljesen normális, nincs is vele bajom , mikor megvettem az autót féltem attól h többet fog enni, hiszen volt benne már akkor 144ezer km, most 152ezer van benne, és ezalatt a 8ezer km alatt evett meg ezek szerint negyed liter olajat , ami azért mégsem 1liter/1000km mint amit irnak a javitási kézikönyvben.
tudja valaki hogy az 1.6 16V-s Vekinek az olajpálcán mért maximum és minimum szint kb hány liter olajkülönbséget jelent? olajcsere óta mentem vele 8000 km-t, és maximum szintről kb 3/4 szintig ment le. kiváncsi lennék h ez körülbelül 1000 km-en mégis mennyi olajfogyasztást jelent...
Holnap mindenképp megcsörgetem amúgy is megyek Nyír1-re.... Igen nekem ez már kálvária, nem volt egy nyugodt üzembiztos hete eddig..... De ha megy kurvajó az tény....
Szerintem lesz a havernak Berkeszen..... Ket veki is van nala.....de ha uj kell az sem problema......
A tel.szama:30/8546552-Dancs Istvan. Hivatkoz Tamasra....
Ha szabolcsi vagy vidd el hozza o atnezi neked megmondja a hibakat es o valoban jo aron dolgozik es lelkiismeretes... Az enyem is most volt nala 2-szilentet csereltunk a hatuljaban meg hatra van a nagyobb 3-dik szilent....
Ja kalvaria????Ne jarj ott anyagiakban ahol en es meg most sem jarok a vegenel.....-de cserben meg soha nem hagyott.
Írtam már a vízfolyásról, az automatic getrieb felirat megjelenéséről a kijelzőn, de van egy ujabb!!!! Kopogott vmi a futóműben, ezért elvittem egy ismerős nem lehúzos szerelőhöz, aki megállapította h semmi baja a futóműnek, a féltengely szar!De a szokásosnál ellentétben nekem nem a külső hanem a belső csuklónál de nem a csukló. Létezik egy tengely ami a váltóból jön ki és a tengely végen fogak vannak ami belecsúszik a belső csuklónak az ellen darabjába, ja ez a jobb oldali hozzú féltengely. Az autó egy 97-es vectra b kombi 2.5v6 automata, az lenne a kérdésem h tud e valaki segíteni alkatrész ügyben egész pontosan tehát a jobb oldalo belső féltengelycsukló kellen és az a tengely ami a váltó és a belső csukló között van(remélem h nincs egyben a váltóval...........) Szóval ha valakinek van egy ilyen a padlásán valahogy jelezze! Előre is köszi!!!!!