Keresés

Részletes keresés

plecky Creative Commons License 2009.01.08 0 0 600

Alsóház végeredmény

1. hely Siófok Angels   14 pont

2. hely Cheeledars Bp 11 pont

3. hely K4-es Makó        9 pont

4. hely Tinititánok          7 pont

5. hely Rivermák            6 pont

6. hely Darf Visegrád     5 pont

plecky Creative Commons License 2009.01.08 0 0 599

Alsóház második menet

6. hely Csodalány 1 pont

5. hely Vezo          2 pont

4. hely Juhigabi     3 pont

3. hely Lajos71     4 pont

2. hely Badboy34  6 pont

1.hely Oszypeti    10 pont

plecky Creative Commons License 2009.01.08 0 0 598

Alsóház

csütörtök 20 óra 10 es

6.hely Badboy34 1 pont

5.hely Zocy          2 pont

4.hely Vezo          3 pont

3.hely Oszypeti    4 pont

2.hely Juhigabi     6 pont

1.hely Csodalány 10 pont

Lujzika33 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 597

Mikor lesz a párbaj?

Milyen fegyvernem?

És kik lesznek a segédek?:DD

BadBoy65 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 596

Egyébként a "gyereket" bevállalom :)

Én sosem fogok felnőni az biztos, más is mondja, meg én is így érzem.

Előzmény: hg66 (587)
BadBoy65 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 595

Csak ezt próbálom vállalni: némasági fogadalom a témáinkban

A többit nem vállalhatom, nem vagyok én kamalduli szerzetes, annál sokkal jobban szeretem az életet :)

Előzmény: Pillangó (594)
Pillangó Creative Commons License 2009.01.08 0 0 594
A "némasági fogadalom" alatt nem beszéltem a munkahelyen kívül senkivel. (A telefonokat sem vettem fel.) :)

(De lehet jobb is ha csendben vagyok:))
Előzmény: BadBoy65 (591)
Pillangó Creative Commons License 2009.01.08 0 0 593
Azért csak nyugodtan fogadd (meg persze Sign is) a köszöneteket, megérdemlitek!
Előzmény: BadBoy65 (591)
Pillangó Creative Commons License 2009.01.08 0 0 592
Egyet kell értenem veled, tényleg gusztustalan, csak én pont a Te beírásodra értem.

Mi köze van a siófoki megjelenéshez annak hogy reagálok bárki hozzászólására? (Akár normálisan, akár bunkó módon.)

Mi függött attól Siófokon hogy én nem mentem el? (Emlékeim szerint azért nem mentem mert szarul voltam éjjel és nem tudtam aludni, így ha elmegyek akkor annyiból állt volna hogy ott ledöglök valahova és ennek nem láttam értelmét.) Szerintem nélkülem is totál jól éreztétek magatokat, sőt így nem kellett senkinek elviselni a kibírhatatlan stílusom. De ha Neked ez megvezetés volt, akkor nem vagy tisztában a fogalmakkal, vagy igen csak olyan dolgot vártál el Tőlem amire nem tettem Neked semmilyen ígéretet.

Egyébként meg ha ennyire figyelmesen olvasol mindent, akkor azt is látnod kellene, hogy nem egyfolytában támadom (a támadást nem tagadom, volt amit jogosnak érzek, de volt ami csak szimplán bunkóság volt részemről), vannak normális hozzászólásaim, és néha esetleg segítek is.

Gondolom ebbe a hármasba (akik nem kezdik el a következő szezont) engem is beleértesz. Jelzem, én már ezt a szezont sem kezdtem el, és nincs szándékomban a következőben sem indulni (persze ez még változhat, vannak más befolyásoló tényezők is), és már azt is látom, hogy hiba volt hagyni magam rábeszélni a csapatbajnokságra. (Azt hiszem az lenne a megvezetés ha most azt mondanám hogy ebből is kiszállok, de Ljungberg sem, de legfőképp Andi nem érdemli meg hogy ennyire szemét legyek velük.)

Ha BB nem vállalta volna a segítséget a szervezésben, akkor is lenne IPB.

(Ennek a hozzászólásnak sincs semmi értelme, de ha már beírtam akkor elküldöm.)
Előzmény: Trigoria (589)
BadBoy65 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 591

A szép nap megvolt, köszi.

Szerintem mindent kibeszéltünk, legfeljebb közös nevezőre nem fogunk jutni. Részemről befejezem a támát (megpróbálom), de mondjuk ez a próbálkozásom múltkor sem nagyon tetszett neked. Megpróbálom én is a "némasági fogadalmat" (átvett ötlet) a témáinkban.

Az egészet meg nem azért csinálom, hogy bárki köszönetet mindjon érte, erre nincs szükség. A táblákat eddig is csináltam, legfeljebb meg kellett írni egy-két szabályzatot, de azok most már kész vannak, így csak az esetleges apróbb módosításokat kell mindig átvezetni. Most már csak maradnak a Sign-nal való agyalgatások, meg az egyéb "elméleti" beszélgetéseink néha, ami az egésznél többet ér számomra.

Előzmény: JanFan (586)
Sign Creative Commons License 2009.01.08 0 0 590
Tudtommal beteg volt akkor, de ebbe már télleg nem menjünk be. Változik a világ. Tíz perc telt el, de máris igazat adok hg-nak mégiscsak!!! :)
Előzmény: Trigoria (589)
Trigoria Creative Commons License 2009.01.08 0 0 589
Ez gusztustalan....
Nagyösszegben fogadnék rá hogy ebből a hármasból nem fogja mindenki elkezdeni a köv. szezont, vagy BB nem vállalja tovább a vezetést! :)
Ha nem lenne BB, most kb nem lenne IPB, ergo akkor is ellehetne nézni neki egy két dolgot, ha valóban lenne is mit elnézni.
Ráadásul egy olyan ember támadja (Pillangó) egyfolytában, aki tavaly az EGÉSZ társaságot megvezette a siófoki összejövetelen megnemjelenésével.... (Ugye emlékszel Pillangó?).

És ha ezt nem hagyjátok abba kb most azonnal, akkor nagyon rossz vége lesz. Én pl ebből nem fogok kérni a továbbiakban....
Sign Creative Commons License 2009.01.08 0 0 588
Ha valami nincs lezárva, az legalább akkora baj, mint ha megy a vita. A legjobb a közös nevezőre jutás lenne.
hg66 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 587
Olvasva a hozzászólásokat, meg kell állapítanom, hogy tényleg olyanok vagytok, mint a gyerekek. Apróságokon, vélt vagy valós sérelmeken rágódtok és vitatkoztok, aminek szerintem semmi értelme, mert haragot gerjeszt. Én amondó vagyok, hogy legyen itt vége, míg nincs komolyabb baj.
JanFan Creative Commons License 2009.01.08 0 0 586
"állítólag"-ra --> ha nem vontad kétségbe akkor miért írtál "állítólag"-ot?(kérdés csak költői volt, kérlek ne válaszolj rá)

":)" --> kicsit sajátságos a humorod.

"birok"-os rész pedig tökéletesen jellemzi, hogy miért "talállak" meg.

Ha a szócsatározások következtében egy kicsit elgondolkodsz egy-két dolgon, akkor már nem volt hiábavaló.

További jó munkát, szép napot!
Előzmény: BadBoy65 (583)
BadBoy65 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 585
És mégegy, nehogy ebbe is beleköss, természetesen tudom, hogy Pillangó is tudja miről van szó, csak most téged összekevert egy másik beíróval, aki konkrétan beírta, hogy ő mit szeretne látni még az eredmények mellett.
BadBoy65 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 584

Ez a  topik és az itt folytatott beszélgetések része az IPB-nek.

Csendben játszani ezer helyen lehet.

BadBoy65 Creative Commons License 2009.01.08 0 0 583

"állítólag" -> csak hogy értsd, azt jelenti, hogy én nem tudtam róla,

miért vonnám kétségbe, ha akartam volna utólag rákérdezek,

de nem tartottam szükségesnek, remélem így érthető

":)"           -> sajnálom, ha nem értetted a viccet, ez van, mint írtam 2 értelme is

volt,. így a ":)" jellel jeleztem számodra, hogy én melyikre

reagálva írtam, ha nem volt érthető számodra, arról én nem

tehetek

Úgy látom te nem fogod a finomságokat, majd megpróbálok direkt

számodra egyértelműen fogalmazni. Számomra egyértelmű volt,

hogy mit akartál írni, én meg szándékosan a másikra reagáltam.

Pillangó "kollegád" viszont nem értette, mint láthattad.

"bírok"     ->  ne hasonlítsd össze a kettőt, nevetséges vagy, én nem örömből

haszonból vállaltam el, hanem azért, hogy például neked is

megmaradjon itt a játéklehetőséged, a bírókkal szemtelenkedők

a pályán legalább sárgalapot kapnak függetlenül attól, hogy

igazuk volt-e, legföljebb a közönség kifülyüli őket

És mégegy: nem azért vállaltam el, hogy ezért nekem kevesebb

"élvezetet" nyújtson az IPB, például   

veled folytatott szócsatározásokat 

is beleértve. Remélem a "" jelet érteni fogod, s nem fogsz ebbe is

belekötni.

Előzmény: JanFan (582)
JanFan Creative Commons License 2009.01.08 0 0 582
Csak egy dologra reagálok, "hogy ő Sign-nal beszélt állítólag erről", na ez kurvára nem tetszik, mármint az "állítólag", nem msn beszélgetés volt, nem telefon beszélgetés volt, hanem a K-Ny gála első napján, játék közben lett megkérdezve az asztal chatjében, amire kaptam Signtól választ is, szintén a chatben.

Jó lenne, ha mások szavahihetőségét nem vonnád kétségbe, mert arra baromira allergiás vagyok.

A "teletűzdelve :) jelekkel" meg hidegen hagy, ne búj a ":)" jel szoknyája mögé. Ha a hozzászólások átolvasása után sem jött át neked, hogy mivel volt bajom, javaslom próbálkozz még egy párszor, egyszer hátha sikerül, kitartás.

Az hogy elvállaltad a felkérést a szervezés segítésében az dicséretes.

Nem azok a jó bírók, akiknek szereplési vágyuk van a játék közben, hanem azok akiket nem lehet észrevenni a meccsen...
Előzmény: BadBoy65 (581)
BadBoy65 Creative Commons License 2009.01.07 0 0 581

Nézd Pillangó,

a hozzászólásaid alapján értelmes embernek tartalak. Csak egyáltalán nem mindegy, hogy mire használod azt fel. Még hogy nem sértegetsz? Hmm. Olvasd el például a hsz. 15469 és a 15466 közötti különbséget. Ég és Föld. Egyáltalán nem az a baj, ha nem értesz egyet egy hozzászólással, hanem a stílussal van a problémám. Erről kb. 2 hete pont Andival beszélgettem az NB1-es kilépésével kapcsán, amikor meghallgatta a véleményemet ezzel kapcsolatosan. S pont azt mondta ő is, hogy nem a véleményekkel volt neki gondja, hanem a stílussal. S Andi is tudja pontosan - mert erről is szó volt -, hogy pont én voltam az első, aki felhívta Sign figyelmét arra - még mielőtt az a topikban egyáltalán megjelent volna -, hogy visszalépés esetén nem 5-en kellene a döntő asztalt lejátszani. Pedig biztos nagyobb eséllyel indulhatott volna harcba mindenki. S még egy ezzel kapcsolatosan: a felvetést ugyan már nem tartom időszerűnek, de még mindig fenntartom azt, hogy esetleg megfordítva jobb lenne.

S nem akartam ezzel semmit sem súgalni a jelenlegi bajnoksággal kapcsolatosan.

A kritikákra adott válaszok: kérlek elemezd egy kicsit, ha van időd, hogy melyik hsz-ra (milyen stílusúra), hogyan reagáltam, nem érzem azt, hogy övön aluli lettem volna bárkivel a hsz-hoz képest.

A szervezéssel kapcsolatosan. Egyrészt: számomra az jött le Sign-nal való hosszú beszélgetéseink alatt, hogy nem az a kérdés, hogy elvállalom-e vagy nem, hanem az a kérdés, hogy elvállalja-e valaki, mert ha nem, akkor az válik kérdésessé, hogy megmaradhat-e ez az IPB-s közösség. Másrészt: megkérdeztem azt is, hogy nem lesz-e abból probléma, hogy ha véleményem van valamiről, akkor azt én szóvá is teszem. A körülbelüli választ gondolom tudod, hiszen csinálom. Tehát nem azóta mondok véleményt, mióta részt veszek a szervezésben, legfeljebb most több mindenhez érzem úgy, hogy hozzá kell szóljak. Harmadrészt: Rosszul érzed a kritikákhoz való hozzáállásomat. Egyáltalán nem zavar, ha az építő jellegű és nem személyeskedő. Erre csak egy példa: a Zsaaa-Sign továbbjutási "problémát" követően, Sign-nal rögtön elkezdtünk azon agyalni, hogy hogyan tudnánk ezt kiküszöbölni a következő ilyen bajnokságon, s minden bizonnyal bele is fog kerülni ez a változtatás.

A Ke-Ny gálával kapcsolatosan: Javaslom olvasd át újra az vitát. Nem úgy indult, mint ahogy leírod. A hsz: 15140 ("végeredményben csak az van kiírva..") JanFan által írt kétféleképpen értelmezhető beírásra reagáltam a hsz: 15142-ben, teletűzdelve :) jelekkel. A vita ebből indult. S JanFan nem azt sérelmezte, hogy nincs ott az 1-1-es eredmény, hanem azt, hogy a 2 nap összpontszáma is meg van jelenítve, annak ellenére, hogy ő Sign-nal beszélt állítólag erről. Tehát a te beírásod sem felel meg JanFan felvetésének. Másrészt kérdezném, hogy hol volt arra utaló jel korábban, hogy az eredményeket 1-0,1-1 stb. megbontásban közöljük. Nem emlékszem egy ilyen beírásra sem az I. és a II. Ke-Ny gála alkalmával. Mindig csak pontszámokról szólt az eredmény.

Tüske meg ne legyen benned, mert akkor mondhatom én is azt, hogy tüskét kaptam tőled a hozzászólásaiddal, s ezért reagáltam az akkori beírásodra úgy ahogy reagáltam. Mert pont tőled nem várnám el az ilyen jellegű, ilyen stílusú beírásokat, aki azért a korábbiakban tevékenyen segítette a szervezést. Ha nem szalonképes a véleményed, akkor meg nyugodtan felkereshetsz MSN-en is vele minket, nem fogunk megharagudni érte.

Egyébként nekem semmi bajom nincs veled, sőt. Biztosan emlékszel még rá, hogy amikor a Ke-Ny gálán ismét játékra jelentkeztél, akkor többször is hangot adtam, annak, hogy örülök, hogy ismét játszol (holott a korábbiakban sem volt vitamentes a mi kapcsolatunk).

Remélem nem hagytam ki semmit.

ivanandras Creative Commons License 2009.01.07 0 0 580
911 was an inside job !!!!
ivanandras Creative Commons License 2009.01.07 0 0 579
Nálad senki nem hordja feljebb az orrát :)
Előzmény: Sign (575)
Pillangó Creative Commons License 2009.01.07 0 0 578
Azt is írtam tegnap, hogy a munkájáért maximális köszönet jár neki!

(Ezzel egyáltalán nem is akarok, de nem is tudok vitába szállni, még ha volt is ebben egy kisebb "nem egyetértésünk" annó msn-en. Tudom hogy rengeteg meló mindent nyilvántartani, hiszen még úgy is rengeteg időt el vett tőlem, hogy szinte csak az eredményeket kellett beírni.)
Előzmény: Sign (577)
Sign Creative Commons License 2009.01.07 0 0 577

Amit Badboy-ról írsz, az vagy így van, vagy nem. Szubjektív egy kicsit a dolog. Viszont a serpenyő másik részében a fáradhatatlan, precíz, részletes és lelkes munkája van, ami sokkal többet nyom a latban a bajnokság életének a szempontjából.

Meg leírod, hogy ha kritikát kap, mit érezni rajta ezután. Veled és másokkal egy máshogyan van? Nem tudom.

Azzal meg, hogy leírod, amit gondolsz, semmi probléma nincs. Többek közt ezért nyílt pl. ez az offtopik is. A szabálymódosítási javaslata mellé meg oda volt írva, hogy nem erre a szezonra vonatkozik. Téged maximum az zavarhatott ebben, hogy azzal, hogy ő ezt így leírta, szerinted azt próbálta sugallni, hogy a jövőben általa alkalmazi kívánt jobb, nemesebb és igazságosabb szabály alapján ő már most bronzérmes lett volna. Ezekbe szerintem nem kell belemenni, a verseny utáni időszak a győztesről kell(ene) hogy szóljon.

Előzmény: Pillangó (576)
Pillangó Creative Commons License 2009.01.07 0 0 576
Lehet...

Igazából volt már olyan amikor jól esett volna reagálni más beírására is, de akkor vagy némasági fogadalmam volt, vagy nem ért annyit az illető hogy reagáljak rá, vagy megtette más helyettem vagy csak annyira durva lett volna a fogalmazás hogy inkább nem küldtem el.

Annak idején felmerült a lehetősége, hogy segítek én is a szervezésben, ami sok minden miatt nem történt meg, az egyik ok ebben az volt, hogy úgy éreztem nem biztos hogy néhány ember kritikájára (beírására) tudnék olyan stílusban válaszolni ami elvárható lenne egy olyan embertől aki részt vesz ennek a játéknak a szervezésében.

BB-al kapcsolatban van egy olyan érzésem, mintha azt gondolná, hogy ha már ő segít neked a szervezésben, akkor őt ne kritizálja senki, neki ne mondjon ellent senki. Legalábbis néhány hozzászólásából nekem ez jön le. Ha kritikát kap, akkor érezni az utána lévő reakcióban a sértődöttséget, megbántottságot, utána olyan támadásszerűnek tűnnek a beírásai. Ott volt a K-NY gála, amiben Janfan kérdezte miért nem szerepel az 1-1 a végeredményben holott volt valami erre utaló korábban, ebből lett egy szép kis vita, amit azzal megelőzött volna, ha beírja úgy a végeredményt ahogy beírtam később (még azelőtt, mielőtt nekem esett volna, hogy ha van jobb ötletem miért nem osztom meg, és ugye én is részt vehettem volna a szervezésben, erre akkor a karácsony közelsége miatt nem reagáltam, de a tüske bennem maradt ami a tegnapi napon elő is jött, de azt hiszem mindenkinek jobb az ha én nem veszek részt a szervezésben, de ez egy másik történet, és igazán BB-nak van legkevesebb köze az ezzel kapcsolatos miértekhez), de nem volt szerencsés időzítés a tegnapi szabálymódosításos javaslata sem (attól függetlenül, hogy nem értek azzal egyet, hogy a két szempontot fel kellene cserélni) ha ezzel más időpontban jön elő, akkor nem "bántott" volna vele senkit.

Igazából mindegy hogy én hogy látom, legfőképp akkor ha egyedül látom így, de a Te hozzászólásaidban nagyon ritkán éreztem lekezelő hangnemet (biztos volt, meg néha kell is), BB válaszaiban meg volt párszor ez az érzésem, amikor nem kellett volna annak lennie (nem velem szemben).

Azt hiszem jó ötlet volt a több hetes félrevonulásom, és inkább tűnik hibás döntésnek, hogy a csapatbajnokságot bevállaltam, nem akarom a közösséget bomlasztani, így inkább maradok csendben. (Most is fenn tartom, hogy nem voltam tegnap durva, csak leírtam amit gondolok, de nem olyan módon amivel a másiknak a lelkébe gázoltam volna.)
Előzmény: Sign (575)
Sign Creative Commons License 2009.01.07 0 0 575
Kicsit olyan, mintha ki lennél hegyezve BB-re. Nagyon nagy arányban teszel megjegyzést vele kapcsolatban. Miben "hordja fentebb az orrát" nálam pl?
Előzmény: Pillangó (574)
Pillangó Creative Commons License 2009.01.07 0 0 574
Nem kerülte el a figyelmem, arra is válaszoltam:)

Az meg nem baj ha véded BB-t. (A jó játékosok is rendszeresen megvédik a BB-jüket:))

Az NB2 nekem már túl magas szint, tehát megtiszteltetésnek venném ha valaki "enbékettőzne":)

Lehet hogy kicsinyes, de nem tetszik BB néhány megnyilvánulása. (Saját vélemény lehet egyedül vagyok vele, de még szabad véleménynyilvánítás van, úgy érzem nem voltam bunkó, mint máskor szoktam lenni. Persze lehet ezt is csak én látom így.)
Előzmény: Törölt nick (570)
lajos71 Creative Commons License 2009.01.07 0 0 573

Ez hány kg-os emberre van kiszámítva? :-))

Előzmény: ivanandras (572)
ivanandras Creative Commons License 2009.01.07 0 0 572
"az ember közepes számítás szerint évenként cca 428 kg vizeletet és 450 kg ürüléket produkál"

Ez is érdekes téma.. beszélgessünk erről!!
BadBoy65 Creative Commons License 2009.01.06 0 0 571
HSZ:15485   Én nem láttam ilyen hsz-t, hogy sz.r. Most ezek voltak a szabályok, ezek szerint kellett játszani. S nem ezért szorultam le a dobogóról, hanem azért, mert nem tudtam 1 ponttal többet szerezni. És a véleményemet a továbbikban is le fogom írni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!