hi!
jaa, gondoltam a vége a lényeg. :)) meg a másiknál olyan sok variáció lehet, board alapján nehéz kitalálni. pl lehet, hogy kékre ment Gray, de elrakott egy pirosat is és oan rossz állás maradt, hogy Dott nem akart lökni. talán ma megmutátják a szünetben a döntő framet és akkor kiderül.
a go Stephent úgy értelmezted, hogy Leenek szurkolok? micsoda rosszindulat.. ;)
na jó akkor ezek után tényleg goooo Leeeeeeeee!! :D kell neki még pár meccs, legalább leadna pár kilót. :)
Nem akkor,Teeee!:)Még az elején,amikor a bonyodalom kezdődött..mintha akkor miss lett volna Graynél,mert ha jól láttam,nem szállt át a lökés joga még Dottra,amikor az 5 pontot bevésték neki..Szal tuti nagyon izgi volt.:)))
Sztem akkor Dott snookert csinált Graynek,amit az el is rontott rendesen,és így lett volna lehetősége Dottnak nyerni,mert az asztalon már kevés pont volt.
Aztán vagy így volt,vagy sem.:))
Azt meg sejtettem h még Malackát is bevállalod,csak h kötözködhess.:)))
hmm. talán Dott hibázott az utsó rózsaszínnél!? ;) kár hogy nem mutatták biztos drámai volt. :)
mai program:
13:30 és 20:00
Mark King Eng v John Parrott Eng
Stephen Lee Eng v Stephen Maguire Sco
közvetítés 14:35től és 19:55től
az elsőn mindegy ki nyer, a másodikon go Stephen! :))
Az okosok biztos ki tudnák találni,h mi történhetett,amit a boardon láttam:
65:39-nél asszem hibázhatott egyet Gray,mert hirtelen Dottnak 44 lett,aztán elkezdett gyűjtögetni Dott,51,majd 56,és itt Gray pontjai ugrottak 71-re..és konyec filma..(na,azé nem túl bonyolult megfejteni az állást:))
Nem is erdemelte meg Carter a gyozelmet... amennyit itt a vegen hibazott. Pedig neki szurkoltam, dehat ez van... Ezzel az erovel holnap Maguire is kieshet, mi lesz itt meg...?:)
azért csak óvatosan, vannak pongyolaságok és frissítésbeli hiányosságok. azóta megtaláltam a lista forrását (http://www.fcsnooker.co.uk/latest%20links/snooker_records.htm) és az sem jobb.
egy-két pontosítás:
Hendry a 2002-s VB 16 century-t csinált,
O'Sullivan 38 meccset nyer zsinórban, de ebben selejtező körös meccs is van
Tavaly Máltán ( mert ugye máltai) megrázta magát, azt hiszem az elődöntőig jutott. Hátha majd idén is ott jobban megy neki! :) Remélem amíg snookermentes idők lesznek, a Sport1-en lesz legalább pool, (meg lassan lesz Sport2-m is, ahogy a UPC-s tajékoztatót olvastam) Azt hiszem be kéne lőni a gépemet, hoyg tudjak felvenni :)
LONGEST 35 FRAME MATCH
890 MINS Dennis Taylor v Steve Davis 1985 Embassy World Championship (18-17) (F) :D
FASTEST 25 FRAME MATCH
167 MINS 33 SECS Ronnie O'Sullivan v Tony Drago 1996 Embassy World Championship (13-4) (R2) :)
Hát igen, nemhiába sorolom a kedvenceim közé, nagyon jó nézni a játékát! Az is igaz, hogy pont a stílusa miatt sosem lesz/lett igazi top játékos, pedig több leírásban olvastam róla, hogy kivételes tehetség, nem tanulta a dolgokat, hanem a kezében van. Nemhiába nem gondolkozik szinte soha.. :)
Majd kivancsi leszek egy megnyert meccsere, mert a multkori Junghui ellenin alig utott parat... ott nem tunt fol milyen gyors:) Ja, mondjuk gyorsan vege volt...:)
egy Jimmy White rajongó oldala, ahol érdekes rekordfelsorolás található. (2001-ben frissítve). Drago kiérdemli a tornádó jelzőt, imhol egy kis előzetes:
FASTEST NINE FRAME MATCH 34 MINS Tony Drago v Sean Lanigan 1993 Strachan Challenge Series 2 (5-0) (R5) :))