Forradalmi hír: a WAN2 magazin október 25-én megjelenő számának címlapján Ákos! A lapban a Főhőssel hosszas beszélgetés olvasható, ritka koncertképekkel (is) illusztrálva. Szó esik a Szigetről, az alomzenekarokról, közszereplésről és Vargamikiről, betegségről, örömről, valamint a szippantósokról, tehát nagyjából minden lényeges kérdésről. Nagyon-nagyon ajánljuk! Gyakorlatilag kötelező irodalom.
Ma (2002. október 24., csütörtök) este 22:55-kor a Magyar Királyi Televízió egyes csatornáján, az m1-en a +1 Éjjeli menedék című kulturális háttérműsorban megtekintheto az Alig hitted klipje.
hmmm...hát nemtom, végűl is ok. az 'áldozatok' csak úgy lebegnek mint a borg collective flottája...:) ennek is lesz itt echo-ja itt az tuti. (de már nagyon kellett 1 új design)
ps: ha megy v.ki dedikálni, meglepetésszerűen nyírbálja meg a goat szakálát...nem túl előnyös neki.:)
Biztos, hogy ákos is rajta van? Én láttam egy riportot ákossal, ahol erről is kérdezték. Azt válaszolta, hogy szinte utolsóként keresték meg, így be kellet volna érnie a maradék számokkal pont neki, akinek semmi köze sincs a magyar szintipop zenéhez... :)))
az októberi rádio & zene magazin szerint, okt. 20.-án megjelent a THANK YOU TOO - A HUNGARIAN TRIBUTE TO DEPECHE MODE (2) - a private moon kiadásába...rajta többekközött: ÁKOS, HOOLIGANS, VÁCZI ESZTER, YONDERBOI, GROOVEHOUSE feldolgozások...
Az album címe: Valaki az eltűnt városból. Ákos nemcsak a szövegét írta, hanem a stúdiófelvételen vokálozik is. A Beavatás koncerten duettben adták elő, de a 97-es nyári turnén Ákos egyedül énekelte.
Az eredetileg nem duett, Ákos "csak" a szövegírója a dalnak (a zeneszerző Kentaur és Lepe, a címe A szem). Kentaur 2. albumán jelent meg 96-97 körül, de az album címét nem tudom. Ja, és rajta van a Beavatás videón a közös előadás.
Skacok, ma voltam a Dokkban, az EMI kereskedelmi bemutatóján. Ákos egy méterre tőlem riportokat adott, véletlenül (...) mindent hallottam, lesz dedikálás a szerdai (okt. 30.) megjelenéskor a Violinban, kettőtől, november 16-án meg 80 percet játszanak, mint fő fellépő. (HURRÁ!!!) A műsorban négy új számot nyomnak, azért nem többet, mert az igazi lemezbemutató májusban lesz a Kisstadionban. Röviden ennyi.
Jujj, sztem Ákosnak + a Hooligansnek le kellene mondania a bulit, majd aláaknázni az objektumot... Az évekkel ezelőtti Z+bulireplőn(Korfu) kihagytuk a ziccert, most lehetne pótolni... ;))))
14:00 Vétek ( az, ha valaki erre már odamegy...:-)))
14:30 Nika
15:00 Animal Cannibals
15:30 Betty Love
16:00 Sugar & Spice ( hmm, lehet hogy nem is Ákos lesz az est fénypontja?..:-)))
16:30 Subb Bass Monster
17:00 Krisz Rudolf ( ehh... )
17:30 Zanzibar
18:00 Hooligans
18:30 Crystal
19:00 TNT
A honlapunk webáruházában elorendelheto ÚJ TÖRVÉNY címu kazetta és CD október 30-án kerül a boltokba. Az országos megjelenés napján dedikálás lesz: 2002.október 30-án, szerdán, 14 órakor, Budapesten, a Violin Hanglemezboltban (IX.ker, Ferenc krt. 19.)