A fizika megtanulása nélkül még annyi sikered se lesz a fizika forradalmi átalakításában, mint amennyi sikered lesz a regényirodalomban, a prózaírás megtanulása nélkül.
Nem látatlanba kritizálták a te romantikus fantasztikus regényedet, hisz elküldted nekik, aztán pár nap után rá is kérdeztél, hogy olvassák-e már?
Olvasták, és elmondták a véleményüket: tanulnod kellene az írást.
Nekem nem küldted el, nem is kértem. Én csak a fizikáról ide beírt szövegeidet olvastam, s az a véleményem róluk, hogy neked tanulnod kellene a fizikát, nem pocskondiázni.
Most én is megtanultam, hogy ha valakitől vélemény kérek egy írásomról, akkor fel kell hívnom a figyelmét, hogy előbb érdemes elolvasnia az írást. Mert ez nem mindenkinek evidens.
Én is úgy gondolom, hogy érdemes lenne tanúlni az irást. De szerintem Destruct már nem annyira fiatal. Ez egy újjabb felkészülést követel. Nem bisztos hogy lényeges.
Igen, olvasom, és az eddigiekről az a véleményem amit Khón mondott Grűn-nek mikor az megkérdezte őt, amikor visszatért a naagy Szovjetunióból, hogy: - Milyen a kommunizmus - röviden ?! - Jó. - válaszolta Khón. - És bővebben..? - kérdezte Grűn. - Nem jó. - válaszolta Khón.
Még 'bővebben' azt tudnám (én is..) mondani, amit cseik a 3698-as hozzászólásában írt, (az ő finom 'angolos' tapintatosságával... ;), hogy "szerintem érdemes lenne tanulni is az írast," 'mert-hát-ugye', ez is csak egy szakma (úgy 'alapból'... ;), és ahogy az Írás mondja: " Tudás nélkül, az akarat nem elég." ;-/
(de ha a végére, valami 'ütős' változás áll be a színvonalban, akkor még változhat a véleményem... ! ;) ;-)
"Ha a butaság olyan hosszú cső volna, aminek egyik vége a Jupiter negyedik holdjával párhuzamosan keringene, és a másik végében egy széken ülne valaki, megfordítva, egyenletesen haladva a Napközpont felé, akkor maximális gyorsulással kellene közelednie a világtengelyhez."