Keresés

Részletes keresés

zaniko1 Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2880

Viszont végre sikerült egy trónfosztás kártya nélkül:

Ez a 34.

Előzmény: idooogeep (2879)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2879

Tudod az idő  -talán egy pár  kimagasló játékost kivéve- mindenkinek gond.
Ne gondold, hogy engem nem bosszant- perig én viszonylag gyors játékosnak gondolom magam-, ha 3-4 másodperces válaszaimmal sorra bukom el a mérkőzéseket.
Viszont arra már nincs esélyem, hogy ezeket lejjebb vigyem, ez van, ezt kell szeretni.

Előzmény: zaniko1 (2878)
zaniko1 Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2878

Köszönöm Gép, csak az bosszant, hogy tudtam a választ,

az idő miatt nem jutottam tovább.

Más:

Megint egy gyanús labis.

Csapi statisztikái, eredményei Statisztikák:3☆Aktuális:Regisztráció
6 napjaLabirintus
rémes kísértetházKülönböző kártyák
30Arany
10Ezüst
0Kudarcpont
9Kvízek:Kvízek száma
469Jó válasz (feleletválasztás)
60.4%Pontos válasz (tippelés)
10.2%

Kár is figyelni, rengetegen vannak.

Előzmény: idooogeep (2877)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2877

Kedves Anikó!  Nem kell bánkódni, így is nagyon szép eredmény, gratulálok!
Egyúttal gratulálok Gabikának is, bár ő eleve elég reménytelen helyzetben volt.  Úgye, a Medvehangya...

Majd legközelebb lesz jobb is.

Előzmény: zaniko1 (2875)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2876

Szia! Ma először találkoztam Veled  a küzdőtéren. Gratulálok az eredményhez!

Előzmény: BASEBALL_FAN (2866)
zaniko1 Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2875

Sziasztok!

A kupában Benji 1 ponttal jutott tovább, de csak az idő miatt.

Reggel megvertem  4-3-ra.

Nem sok híja lett volna bejutni a 16 közé, de az idő az ellenségem.

7. Mi látható Carl Kahler A feleségem szeretői című festményén?

macskák (4 mp)-macskák (7 mp)

4 - 3

8. Melyik nemzet ősi vallása a shinto?

Japán (2 mp)-Japán (4 mp)

5 - 3

9. Melyik gyümölcsöt ismerték az ókori rómaiak sementinum néven?

császárkörte (4 mp)-császárkörte (7 mp)

A végeredmény pedig:

10. Melyik két ország határán terül el a Holt-tenger?

Egyiptom, Grúzia, Irak, Irán (6 mp)-Egyiptom, Jordánia (10 mp)

6 - 4

zaniko1 Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2874

Gratulálok a szellemirtáshoz kedves Gép!

Én is próbálkoztam vagy kétszer, persze sikertelenül, így a

továbbiakban mellőztem a kártyák megvételét.

Előzmény: idooogeep (2868)
erobika Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2873

No. okosabb lettem, ami a Sportfogadási kártyákat illeti.

A párharcból egy mérkőzésre lehet csak fogadni. De ha az esélytelenebb meg is nyeri az egyik mérkőzést, még nem biztos, hogy pont arra fogadtál a kettő közül. Van akinek már két fogadása is bejött egy napon.

Felbuzdulva ezen, én is fogadtam, mert az egyik kincsesládában találtam egy ilyen kártyát. Holnap majd kiderül, hogy nyertem e, vagy elveszítettem egy aranyat. Azért az egy aranyért meg nem kár. :)

erobika Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2872

Szellemirtó recept! Nagyon jó!!! Tetszik!

Előzmény: idooogeep (2870)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2871

És persze akkor használd majd fel a kártyáidat, és sok sikert!

Előzmény: idooogeep (2870)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2870

A jószándékod elismeréseként átadom nemsokára a szellemirtó receptemet.

De mivel Mester szerint ez szigorúan titkos, nagy körültekintéssel kell eljárni:-)

Előzmény: erobika (2869)
erobika Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2869

Gratulálok!

(Én kb négyszer-ötször hívtam ki a szellemet, de egyszer sem sikerült nyernem. Azóta megharagudtam rá, és nem is akarok vele találkozni! :) Ha tudnám, odaadnám neked a szellemkártyáimat, mert én nem fogom használni!)

Előzmény: idooogeep (2868)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2868

Szellemirtást megkezdtük:

Kaptam 5 kártyát, és a nehézségi százalék 8 %-kal 100 százalékra nőtt.

idooogeep Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2867

A Labirintus Tagok Tanácsa (LTT) melyek résztvevői Főtitkárként Don Pedro Gonzales kappitány Toledóbol, és  Gép a Thranx bolygó küldötteként a levezető titkári teendőket tölti be, ma a reggelbe nyúló megbeszélésükön  a következő határozatokról döntöttek:

Gép vonuljon ki a jelenlegi tartózkodási helyéül szolgáló labyrintból, és a következőben szálljon harcba a kaszinóban a jackspot megszerzéséért vívott küzdelembe.  Miután 36 játék után semmi eredményt nem ért el, így nem fog veszíteni a következő 36 játék során sem a kaszinóban elköltött aranyakon kívül. Ha meg szerencséje lesz, előbbre kerül a statisztikában.
A javaslathoz Pedro kappitány is csatlakozott.

Eldöntötték továbbá, hogy továbbiakban nem folytatnak küzdelmet és nem költenek pénzt a sorsjegyek megvásárlására, mivel az ott elérhető  nyeremények gyakorlatilag semmire  sem jók, így kár rájuk pénzt pazarolni.

Rögzítették, hogy óvakodnak olyan kártyák beszerzésétől, ami a ráfordítottnál  kevesebb aranyat eredményez, ezeket megvásárolni hülyeségnek tartják. Pedig sok ilyen van.
Határozatba foglalták, hogy egy labirintusban 3 kártyánál többet nem fordítanak a bajnok legyőzésére, figyelembe véve azon tényt, hogy legtöbb esetben ez is pénzkidobásnak minősül, Medvehangya és Nyuszifül esetében feltétlenül.
Továbbra is kiemelt feladatként kezelik a szellemirtást, mert az úgy a kapott kártyákat, mint  az elért nehézségi százalék növelését tekintve jelenleg egyedül kifizetődő vállalkozás.

A jövőben a tagokat ért támadásokat figyelembe véve tartózkodnak a játék folyamán a fórumon történő mindennemű megnyilatkozástól. Mintha nem is  lenne, a kódexmásolók majd elolvassák a fejleményeket.
A határozat ratifixálás után hatályba lép. 2021.10.03 10:48

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2866

Szerintem erre kár rá görcsizni, amúgy egyedi játékot akarnak, és ebből a fogadósdiból is látszik, komolyan gondolják. 

Előzmény: erobika (2864)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2865

Őszintén szólva nincs szándékomban az első helyen végezni, mert az automatikusan azzal jár, hogy  a következőben az első csoportban indítanak. Az meg ugye tudjuk jól, hogy mivel jár:-)
De a drukkolási szándékot köszönöm és kölcsönös!

Előzmény: erobika (2863)
erobika Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2864

Sajnos semmivel sem lettem okosabb. Feltettem a kérdést a kvízlabi fórumon és a kvízlabi facén is, de választ egyelőre nem kaptam rá. Tegnap a második mérkőzésem is nyertesnek lett elkönyvelve, mivel Galaktikus Pók nem állt ki ellenem. Megkönnyebbültem, mert így aki fogadott rám, biztosan nyert aranyat.

Viszont ma már komolyan be vagyok rezelve, mert a holnapi bajnoki mérkőzésemre ketten fogadtak. A kis naivak azt hiszik, mert a lista elején állok, meg kell vernem az ellenfelet, aki a lista végén kullog. Loge nem látszik erős ellenfélnek, de nem jelent semmit. Többször előfordult már, hogy gyengébbtől kaptam ki, Erre is azt mondom: Majd meglátjuk!

Előzmény: idooogeep (2862)
erobika Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2863

A lefelé vezető út úgy látszik, egy picit késik. Hamarabb számítottam rá. Már csak ha abból indulok ki logikusan, hogy a 3. csoportban legjobb helyezésem kétszer a 3. helyezett volt, akkor a 2. csoportban ennél hátrább kell végeznem. Hogy egy darabig első helyen fogok állni ebben a csoportban, az meg se fordult a fejemben. Ezt a helyezést képtelen vagyok megtartani, ismerve korlátaimat. Neked viszont drukkolok, hogy az első helyen végezhessél! :)

Előzmény: idooogeep (2861)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2862

Sikerült valamit megtudni? Hányan fogadtak Rád, és mi lett a végeredmény. Ez nekem még teljesen sötét.

Előzmény: erobika (2860)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.03 0 0 2861

Furcsa egy úton jársz. A 7. helyről az elsőre vezet lefelé az út. Feje tetejére állt Mester.  Gratulálok!

(A képességeiddel semmi baj nincs. Az én listámon feltétlenül benne vagy az első 15-ben. Ezt alátámasztja az is, hogy  mindjárt az elején kijelöltek tipp gazdának. Ez szerintem azt jelenti, hogy ők is elismerik tudásodat!. Azért remélem majd  mi játsszuk a csoport rangadóját is, bár odáig még hosszú út vezet)

Előzmény: erobika (2851)
erobika Creative Commons License 2021.10.02 0 0 2860

Nagyon jó a kérdés. Én a párharcra gondoltam, de most megpróbálok utánajárni.

Előzmény: idooogeep (2859)
idooogeep Creative Commons License 2021.10.02 0 0 2859

Erre kíváncsi leszek. Ezek szerint nem csak egy mérkőzésre kell tippelni, hanem a teljes párharcra?

Előzmény: erobika (2858)
erobika Creative Commons License 2021.10.02 0 0 2858

Mondok egy érdekeset nektek.

Tegnap este azzal a ténnyel szembesültem, hogy sportfogadást kötöttek rám, a ma, Galaktikus Pókkal szembeni küzdelmemre a bajnokságban. Nem mondom, egy ici-picit frusztrált ez a fogadás. Most már nemcsak magam miatt kellene győznöm, hanem a fogadó fél miatt is. Galaktikus Póknak %-osan jobb az esélye. Eddig én hívtam ki, egy ponttal sikerült csak nyernem. Ez nem biztos, hogy elég lesz. Vajon érvényesül a papírforma? Majd nemsokára kiderül...

Én nem hiszem, hogy fogadnék a jövőben ebben a játékban. Bár ki tudja? Lehet, hogy néha kipróbálom. Sok aranyat nem lehet nyerni vele, csak akkor, ha nagyon-nagy a különbség a két játékos között. Akkor meg nem éri meg fogadni, mert úgyis az esélyesebb nyer.

idooogeep Creative Commons License 2021.10.02 0 0 2857

A küzdőtér semmit sem jelent. Legfeljebb  a kihívó veszthet rajta százalékot:)

Előzmény: zaniko1 (2855)
erobika Creative Commons License 2021.10.02 0 0 2856

Most elpártold mellőled a szerencse Anikó, de lesz ez még másképp is!

Előzmény: zaniko1 (2855)
zaniko1 Creative Commons License 2021.10.02 0 0 2855

Amúgy simán kikaptam tőle a küzdőtéren 6.0-ra.

Előzmény: zaniko1 (2854)
zaniko1 Creative Commons License 2021.10.02 0 0 2854

Viszont megint egy gyanús labis. Remélem tévedek, de már annyi újrakezdő van, hogy csak nézünk és ámulunk.

Abdiel már is 3 *os.

Regisztráció
5 napjaLabirintus
földalatti temetőKülönböző kártyák
15Arany
2Ezüst
1Kudarcpont
3Kvízek:Kvízek száma
1471Jó válasz (feleletválasztás)
51.3%Pontos válasz (tippelés)
16.0%Lejárt idő
3

Többi statisztika:

jelkép
90.0% (10)ital
83.3% (12)jármű
75.0% (20)betegség
72.2% (18)vallás
70.6% (34)politika
70.0% (20)történelem
67.6% (136)ország
61.8% (76)

zaniko1 Creative Commons License 2021.10.02 0 0 2853

Akár hogyan is van, mind kettőtöknek jár a nagy gratula.

idooogeep Creative Commons License 2021.10.02 0 0 2852

Hát ez már szőr és nyű.  Nem elég, hogy legalább 75 trónt foglalt el, már  a kuppában is zaglatja az embereket. Pedróval összefogunk és  sajtóvadászatot indítunk ellene.  Amúgy ne add fel, amig az események meg nem történnek, még bárhogyan is alakulhatnak. Annak idején első győzelmemet a Medve ellen épp egy trónharcban értem el.

Nem feladni, küzdeni, a többiek dolga meg szorítani értetek!

Előzmény: erobika (2849)
erobika Creative Commons License 2021.10.02 0 0 2851

Gép! Jó helyen állsz jelenleg a 2. csoportban. Az első hat között szerintem biztosan benne leszel, még az is lehet, hogy az első háromban.

Nekem innentől csak lefelé vezet az utam. Most fogok az erősebbekkel játszani. Nem is számítok jobb eredményre. Ez a csoport kissé meghaladja a képességeimet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!