Megmondtam előre, ki fog sírni a végén. Az emancipuncik elidegenítik a főnököt a társulattól, így aztán majd a tudás és tehetség lesz a győztes nem a copás-anál-pinál.
Nem életszerű, hogy az egyetemeken tiltani akarják a szexet. A koleszok a libidó fellegvárai.
Persze vannak buzik, transzneműek és más elfajzottak, így lankadt faszú és kiszáradt pinájú politikusok is, akiknek bassza a csőrit, hogy a fiatalok baszni akarnak.
Ha valaki csak úgy elmesélné nekem, mit írt le Thúry Gábor a Coming out című cikkébben, egyszerűen nem hinném el. Azt meg főleg nem, hogy a Sport ezt az írást vezércikként közölte le.
Thúrynak alapvetően nem tetszik, hogy mostanában ilyen sok szó esik a hatalmi helyzetben lévők által elkövetett szexuális zaklatásról. Solo sztorijának felidézését a szerző lényegében azzal kezdi, hogy megjegyzéseket tesz Hope Solo kinézetére, majd azzal a lendülettel elereszt egy célzást arról, hogy ez a randaság nyilván nem mond igazat:
„Gyanítom, a jókötésű hölgy – vagy ha úgy tetszik, az elég férfias sportolónő – azért is szólalt meg, mert a FIFA korábbi elnökére most már mindent lehet mondani.”
„Ehhez képest lehet gúnyolódni, hogy a vén kecske megnyalta volna a sót, holott nekem az is eszembe jut, hogy Csank János egyszer azt mondta, egy férfi tulajdonképpen addig férfi, amíg nem mond le a futballról és a nőkről”
Az ELTE Természettudományi Karának dékánja megkeresésünkre közölte, hogy múlt héten lezárult a fegyelmi eljárás, melynek keretében figyelmeztetésben részesítették az egyik hallgatójukat szexuális zaklatás miatt. A TTK HÖK elnöke, Horváth Luca, megerősítette, hogy a zaklató az egyik HÖK-küldöttjük.
...
Megkerestük az érintett HÖK-küldöttet, és megkérdeztük, hogy igaz-e, hogy fegyelmi eljárást indítottak ellene szexuális zaklatás vádjával. Erre azt a tömör választ adta, hogy nem. További kérdéseinkre is csak annyit írt, hogy nyilatkozni az eljárásról a Fegyelmi Bizottság vagy a dékán tud.
Egyszer mi is szekszualisan zaklattunk egy amerikai holgyet, amikor az etterembol tavozva megkisrteltuk feldegiteni a kabatjst. Idovel aztan hozzaszokott a zsklatashoz:-)