meg lehet nezegetni valamikor milyen kepek jottek ossze az idei szezonba? :-)
hat szerintem sumonybol johetett hazafele c_pont_hu, ha jol kalkulalok, es most irja a blogjat, hogy miket latott, vagy bikat fotoztatok? :-) mintha egy ignist eloztem volna a 6oson szigetvarrol befele jovet ?! de azt nemtom volt-e rajta 4x4=16 felirat? :-)
B+ az a traffipax vót! Vót minden csak nem bőgés. Azidőjárás is +vót. Sütött a Nap, nem fút a szél, a német + LB-sz-ott egy bikát. Én meg nem tudtam aztat lefotózni.
JOCÓBÁCSI! B+ ellopták a telefonod? Szombaton délután köllött vóna esküvőt fotóznod,( a paraszt csikó fényképész reggel lemondta ) így az én időm ment L vele.
Költözöm. :) Nem akartam előre lelőni a poént, de készül (készítenek nekem) egy új portfóliós oldalt. Többet nem is akarok egyelőre elárulni, ha minden jól megy október elején startolunk. (Én szeptember elejére szerettem volna, csak nagyon megcsúszott a dolog, több tényező miatt is, de októberre remélhetőleg tényleg menetkész lesz.) De örülök, hogy észrevetted. :)
Ne haragudj, a magam nevében biztosan mondhatom, hogy nem akartalak kihasználni, sajnálom, ha így érzed. Sokat tanultam tőled és sokat köszönhetek neked. És hiányoznak az összejövetelek. Én azért nem hívlak, mert sajnos nincs nagyon hova....:(
Egyébként had dicsekedjek el nektek, hogy a VII. Lumix digiális fotópályázaton indultam egy sorozattal a Mindennapi életünk kategóriába, és azt a zsűri a 4. fordulóban a legjobb 5 közé sorolta, és a közönség is az 5. hellyel jutalmazta. Itt látható. A hét végétől ki lesz állítva Budapesten a Millenáris Parkban, aki arra jár, nézze meg! :)