Lassan nekünk, a természetet tisztelő és védő túrázóknak (akik nem mellesleg quad-dal járnak) kell szégyenkeznünk : a saját fajtánk miatt.
http://index.hu/politika/bulvar/motbukk1119/
Önszabályozást is végrehajtunk - ha kell, és ha lesz partner benne. Na ehhez várom itten a segítségeket...
Azt egyébként meglehetősen undorítónak tartom, amikor valaki tudatosan hazudozik, eltagadja a falvak szélén lévő illegális szemétlerakókat, erdő szélén heverő ipari roncsokat - noha tudván tudja, hogy azok ott vannak.
Ez a TaXIS komoly csóka. Hónapokig volt faluban, így hát mindent tud az ottani életről.
Ez kb. olyan kemény beszólás volt, mintha én mondanám, hogy egyszer ültem repülőn /utasként/ de ezután mindent tudok a repülésről, mitöbb akármelyik repülővel oda mék , ahová akarok.
Komoly ember, de legalább nem csapágygolyózik :))))
én ezt úgy láttam környezetemben hogy kijött a városi flaszter ember és megmutatja hogyan is kell csinálni a falusi dolgoka. aztán gyorsan bele is bukott.
A szemét mennyisége egyenesen arányos a környéken élő emberek számával. Ezen kívül a még nem trendi falusiak alapjáraton kevesebb szemetet is termelnek, mint a városlakók. Plusz a falusiaknak még mások az értékrendjeik a saját fészkükbe piszkítás ürügyén is. De ez itt Uff.
Mit gondoljak át? Olvasd el a statisztikákat, nézd meg a falvak szélén a bányagödröket, illegális szemétlerakókat, az erdő szélén rozsdásodó mosógépeket.
Biztos a városiak vitték oda 30 km-ről :) De ez itt OFF.
Te nagyon művelt :) a városokban az elmúlt évtizedekben megoldották a szemét és szennyízszállítást, szeméttelepek voltak stb. Mindezt jóval az EU előtt.
A falvakban nem volt szemétszállítás, a parasztokra volt jellemző, hogy köbméterszám borították a szemetet az erdőszélre, bányagödrökbe (had szennyeződjön a talajvíz) az emésztőgödör falába lukat hagytak, a szippantóskocsi a falu szélén az árokba öntötte a szennyet.
Na, az a maximum három-négy magyar quad-os, aki elmegy odáig, az had menjen. Ha Magyarországon is három-négy terepmotoros stb lenne, ők se okoznának sok zavart. A gond ott van, hogy egyre többen vannak.