NFL 2009 - 5. hét (10/11 19:00) Baltimore Ravens - Cincinatti Bengals 14-17 Philadelphia Eagles - Tampa Bay Buccaneers 28-20 Buffalo Bills - Cleveland Browns 3-6 Detroit Lions - Pittsburgh Steelers 20-28 Carolina Panthers - Washington Redskins 20-17 Kansas City Chiefs - Dallas Cowboys 20-26 New York Giants - Oakland Riders 44-7 St Louis Rams - Minnesota Vikings 38-10
San Francisco 49ers - Atlanta Falcons 10-45 Arizona Cardinals - Houston Texans 28-21 Denver Broncos - New England Patriots 20-17
Seattle Seahawks - Jacksonville Jaguars 41-0 Tennessee Titans - Indianapolis Colts 9-31 Miami Dolphins - New York Jets 31-27 Byes: Chicao Bears, Green Bay Packers, New Orleans Saints, San Diego Char
Nekem az a véleményem hogy ez csak egy meccs volt és szinte bizos hogy az egyik csapanak még egyszer le kell győznie a másikat hogy döntőt tudjon játszani....
Akkor most TE beszoltál vagy nyalsz mert egyik dolgot sem szeretem:)))
Szezon eleji teljesitményről is beszélünk valamint nem volt olyan nagy tétje igazából a Cowboys - Sharks meccsnek, mind2 csapat rájátszás résztvevő és egészen biztos hogy ott is egymás ellen fognak játszani tehát szerintem nagyobb lehetőséget kaptaka cserék a Sharksnál és alap dolgokat csináltak csak, majd az elődöntőben ellövik amit elkell :) Persze ezt csak én gondolom igy, lehet 100%on futottak. Arra meg hogy elvertük a Cowboyst "nagyon" a Sharksot meg "csak" 8pontal vertük meg, Sharks ellen játszottuk az első meccsünket és sokkal jobban játszik minden csapat olyan csapat ellen aki nem szerepel a kedvencek közé. Persze nem vitatom, jól játszottak a Győri srácok, a Defens faluk messzemenőkig eddig a legjobb akikkel találkoztam idehaza. mintha 3-4 Csonti állna veletek szemben betanitott fogásokkal stb :) Igy kell érteni :D
06/73/17-74-38 Felhívtam ezt a számot, de egy idős néni vette fel, Cserdiben. Azt mondta, hogy nem vagy ott. Miért nem adod meg a mobiltelefonod számát, ha nem biztos, hogy ott leszel?
Mondtam a néninek, de azért felírom ide is, hogy csütörtökön megyek vért adni meló után. Remélem itt elolvasod.
NFL 2009 - 5. hét (10/11 19:00) Baltimore Ravens - Cincinatti Bengals 14-17 Philadelphia Eagles - Tampa Bay Buccaneers 28-20 Buffalo Bills - Cleveland Browns 3-6 Detroit Lions - Pittsburgh Steelers 20-28 Carolina Panthers - Washington Redskins 20-17 Kansas City Chiefs - Dallas Cowboys 20-26 New York Giants - Oakland Riders 44-7 St Louis Rams - Minnesota Vikings 38-10
San Francisco 49ers - Atlanta Falcons 7-14 Arizona Cardinals - Houston Texans 7-0 Denver Broncos - New England Patriots 0-10 Seattle Seahawks - Jacksonville Jaguars 3-0 Tennessee Titans - Indianapolis Colts Miami Dolphins - New York Jets Byes: Chicao Bears, Green Bay Packers, New Orleans Saints, San Diego Chargers
NFL 2009 - 5. hét (10/11 19:00) Baltimore Ravens - Cincinatti Bengals 14-17 Philadelphia Eagles - Tampa Bay Buccaneers 28-20 Buffalo Bills - Cleveland Browns 3-6 Detroit Lions - Pittsburgh Steelers 20-28 Carolina Panthers - Washington Redskins 20-17 Kansas City Chiefs - Dallas Cowboys 20-20 OT még tart New York Giants - Oakland Riders 44-7 St Louis Rams - Minnesota Vikings 38-10
San Francisco 49ers - Atlanta Falcons Arizona Cardinals - Houston Texans Denver Broncos - New England Patriots Seattle Seahawks - Jacksonville Jaguars Tennessee Titans - Indianapolis Colts Miami Dolphins - New York Jets Byes: Chicao Bears, Green Bay Packers, New Orleans Saints, San Diego Chargers