Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Jkory74 Creative Commons License 2014.09.09 0 0 456

Szervusztok.

Tapasztalt ponyvatetősök véleményére lennék kíváncsi , mégpedig ,hogy mennyi egy ilyen tető élettartama?

Nézegetek egy tíz éves Berlingo Multispacet ami ilyen tetővel szerelt,belevághatok e? Sajnos garázsolni nem tudnám,egyenlőre.

Köszi.

Majdik.T Creative Commons License 2014.09.02 0 0 455

Helló!

Már közben megoldódott a dolog mert került bontottan. De azért köszönöm!

A gyári az 28 lett volna a Citroenéktől! :(

Üdv T

Előzmény: FeZ_ (451)
PAS-001 Creative Commons License 2014.08.29 0 0 454

Sziasztok!

Ponyvatetős Berlingohoz keresek tetőkárpitot!!!

Jelentkezzen S.O.S ha valaki tud valahol.

passag@vipmail.hu

Köszönöm előre is!

Memphis90 Creative Commons License 2014.08.28 0 0 453

Valaki nem tudja véletlen ,hogy a  2.0 hdi motoros citroen berlingo miért csinálja azt , hogy ha nem megy  sokáig és utána indítom először nyújtás piros STOP lámpa világit elalszik utána indítom a motort beindul a piros STOP felvillan vagy 2-3 szor és elalszik de csak mikor hideg a motor???

Memphis90 Creative Commons License 2014.08.28 0 0 452

Köszönöm készítem a lóvét! De szerintem én a sajátomat csináltatom meg mert akkor azt biztosan tudom ,hogy új dolgok vannak benne! 

Előzmény: T1OK3 (448)
FeZ_ Creative Commons License 2014.08.28 0 0 451

Mi a Berlingo alvázszámának utolsó 8 karaktere ? Ha megadod, megnézem a gyári cikkszámát és azt, hogy kapható-e valahol.

Nekem volt egy bontva, de pont ma reggel adtam oda valakinek. :-(

FeZ

Előzmény: Majdik.T (450)
Majdik.T Creative Commons License 2014.08.28 0 0 450

Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis segítségre!

Van egy relé (Bitron PPE-GF10 9631205380) ez a ventillátor vezérlő relé és ilyen kéne nekem mert megdöglött!

Lángnál Unixnál nincs!

Bontottan nem tudtok valahonnan vagy hol lehetne újat venni?

Köszönöm!

Üdv, Tomi :)

aronpapi Creative Commons License 2014.08.11 0 0 449

Köszi.

Azóta szerencsére nem volt gond vele, remélem nem is lesz.

Előzmény: FeZ_ (447)
T1OK3 Creative Commons License 2014.08.09 0 0 448

Szia!

Pontosítás végett,nem a kerékcsapágy van ki,hanem a lengőkar csapágyazása!

Én anno 70 rugóért vettem bontott hidat,mert nem tudott az autó annyit állni amig felújítják.

Kicsi francia? Készítsd a lóvét!

Ha csak egy dolgot nézel meg a francia autón, ez legyen az: egy aljas, sunyi ellenség, amit a legtöbb Peugeot- és Citroën-tulajdonos már ismer. Tovább »

forrás: totalcar.hu

Előzmény: Memphis90 (445)
FeZ_ Creative Commons License 2014.08.07 0 0 447

Valószínűleg a rudazat kis gömbfejei és / vagy a fordító kapott vizet, ami kicsit bekorrodált. Mozgatásra meg bekopott.

Ha szoros lesz megint, szerintem akkor foglalkozz vele !

FeZ

Előzmény: aronpapi (446)
aronpapi Creative Commons License 2014.08.07 0 0 446

Sziasztok

A tegnapi nagy esőben hazafelé volt, hogy kb. 30-35 cm vízátfolyáson kellett átmennem.

Nem is volt gond az áthaladással, egyesben.

Ma reggel azonban az első 5-6 km keresztül az 1-2 fokozatot alig akarta venni a váltó.

Néha csak erősebben tudtam a megfelelő fokozatba rakni.

Azóta "megjavult", legalábbis a váltás ugyanolyan erővel történik, mint eddig.

Lehet, hogy valami beázott?

Megnézessem, vagy ne foglalkozzam vele?

Köszi.

Memphis90 Creative Commons License 2014.07.26 0 0 445

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Van egy 2003-mas berlingom 2.0 hdi motoros és a jobb hátsó kerék befele áll azt mondják,hogy a hátsó csapágy már kivan és ,hogy fel kell újítani a teljes hátsó futóművet. Az lenne a kérdés hogy kb mennyibe fog ez nekem fájni? Lenne még egy kérdésem ,hogy bal oldali bajusz kapcsolón mi az a auto gomb mert nekem nem csinál semmit vagy csak nem müködik. Köszönöm a segitséget! 

FeZ_ Creative Commons License 2014.06.24 0 0 444

Írtam emilt.

FeZ

Előzmény: a.k. (443)
a.k. Creative Commons License 2014.06.24 0 0 443

Helló!

FeZ_ sikerült megrendelni az emblémát? Az összeget már utaltam a számlaszámra ahogy beszéltük. E-mail nem válaszoltál azt sem tudom megkaptad-e őket!?

gau8 Creative Commons License 2014.06.20 0 0 442

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni 2,0 HDI 2002 évjáratú berlingo (65705355) elektromos blokksémájával kapcsolatban. A központi zár és a belső világítás bekötése érdekelne konkrétan. 

A segítséget előre is köszönöm.

a.k. Creative Commons License 2014.06.11 0 0 441

Helló!

E-mail ment....

Előzmény: FeZ_ (440)
FeZ_ Creative Commons License 2014.06.09 0 0 440

Megbeszélhetünk mindent, de a képek és a beazonosítás miatt dobj egy emilt nekem az alvázszámoddal !

FeZ

Előzmény: a.k. (439)
a.k. Creative Commons License 2014.06.09 0 0 439

Az könnyen meglehet nem értett hozzá! :) Haragszok is rájuk.

A fotón ami lentebb van látszik miről lenne szó. Nekem a nagyobbik kellene ami az újabb évjáratokra kell. Amit a kezemben fogok az eredetije volt és az az új rácsra nem jó. Meg is tudnád nekem venni és el is tudnád küldeni nekem postán ha elküdeném az árát(természetesen postaköltséggel együtt küdeném az összeget)? 

Előzmény: FeZ_ (437)
PIsta. Creative Commons License 2014.06.08 0 0 438

Üdv mindenkinek!

Van egy Citroen berlingó 1.9 d 2000-es évjáratú dobozos kisteherem, amin ma elromlott a fordulatszámmérő. Először alig mért, utána teljesen megadta magát. Tudnátok benne segíteni, hogy hogyan lehet megjavítani?

Köszönöm a választ.

FeZ_ Creative Commons License 2014.06.08 0 0 437

Nos, belenéztem a gyári alkatrészkeresőbe, az I-es Berlingóra lehet rendelni külön jelvényt, maszk nélkül. Kettő félét ír hozzá évjárattól (orga számtól) függően. Gondolom akkor a tiédre a törés óta az újabb kellene. 6e ft. az ára.

Nem tudom, hogy ki-, hogyan nézte ki neked, de nem értett hozzá. :-(

Mondjuk az UNix-ban is lehet rendelni, ilyenkor érdemes cikkszámmal készülni.

Ide nem linkelem be, az esetleges jogvédési okok miatt, de ha írsz egy e-mailt, elküldöm az erre vonatkozó rajzot, cikkszámot neked.

Biztonság kedvéért nem lenne rossz, ha az alvázszámod utolsó 8 karakterét is elküldenéd, hogy beazonosítsam, az összetört eredeti alkatrészt is. (csak magamnak)

Már, ha érdekel a lehetőség..... :-)

FeZ

Előzmény: a.k. (436)
a.k. Creative Commons License 2014.06.08 0 0 436

Leírtam hogy megtörtem az elejét és megcsináltuk! 2000 évjárat körüliken van olyan embléma ami nekem ha minden igaz jó lehet. A kérdésem lényege az lett volna valaki tudna-e nekem szerezni ilyet. Gondoltam van bontós ismerőse vagy bármi mert itt a környékben nincs bontó ahol lenne! Rendelni csak ráccsal együtt lenne lehetőségem ami elég baráti árban van. A UNIX-ban meg nem tudtak erre való emblémát szerezni csak rácsot tudtak. Na de mindegy látom itt előre nem jutok így köszönöm az eddigi segítségeket is természetesen, de továbblépek.

FeZ_ Creative Commons License 2014.06.02 0 0 435

Nem lehet, hogy az volt a probléma, hogy cserélve volt az eleje valamikor és így már nem stimmel az alvázszám alapján rendelt cucc ?

Én a helyedben azt csinálnám, hogy néznék egy futó autón egy olyan jelvényt, amin stimmel azzal, ami neked kell, elkérném az alvázszámot és az alapján rendelném meg.

FeZ

Előzmény: a.k. (433)
a.k. Creative Commons License 2014.06.02 0 0 434

A kopogás témára tényleg a stabilizátor rudak adják meg magukat sűrűn. Nekünk is megevett már párat az évek alatt bár a mienk 1 Berlingo...

a.k. Creative Commons License 2014.06.02 0 0 433

A gyártótól lett beszerezve egy pár ami az eredeti kicsit méretű volt 8000Ft volt a 2db és az persze nem volt jó mert ehhez a rácshoz kicsi. Majd nagy kinlódva visszaadták az árát és azt mondták nem tudnak másmilyet adni. Érdekes volt a helyzet így gondoltam szétnézek a neten és így jutottam ide hátha valaki tud nekem szerezni jót....

Előzmény: FeZ_ (432)
FeZ_ Creative Commons License 2014.06.02 0 0 432

"Ezt egyszerűen nem tudom beszerezni esetleg valaki tudna ebben segíteni?"

Márkaszerviztől új esetleg ? Vagy nagyon drága ?

FeZ

Előzmény: a.k. (429)
FeZ_ Creative Commons License 2014.06.02 0 0 431

Ha tényleg kopog, az sosem normális.

A leggyakrabban a stabilizátor rudak végén levő gömbfejek szoktak kimenni, azok tudnak már egészen kicsi úthibákon is kopogni. Természetesen más is okozhatja, ez csak találgatás ennyiből. :-)

FeZ

Előzmény: becike1977 (430)
becike1977 Creative Commons License 2014.06.02 0 0 430

Sziasztok!

Citroen Berlingo III-nál kicsit kopogni hallom az első futóművet ha rosszabb úton megyek ez normális lehet?

a.k. Creative Commons License 2014.05.15 0 0 429

Helló!

Érdeklődni szeretnék esetleg valaki tud olyan helyet ahol lehet rá kapni hűtőrácsra emblémát? Berlingo 1 van szó. Megtörtem az elejét és az embléma kivételével minden megvan hozzá persze össze is lett rakva de enélkül nem az igazi. A nem a gyári kicsike való a rácsra hanem ami a 2000 évjáratokra való kb. 2x vagy 3x akkor embléma. Ezt egyszerűen nem tudom beszerezni esetleg valaki tudna ebben segíteni?

Amit fogok a gyárija volt az nem jó nekem az a nagyobb kellene mert az új rácsra a kicsi nem jó. 

aronpapi Creative Commons License 2014.05.12 0 0 428

Köszi, időközben már vettem tőlük.

Múlt hét végén megadta magát a házi barkács megoldásom, de már előtte (előrelátóan) beszereztem a fenti helyen több db ilyen műa. alkatrészt.

A csere ("hála" a korábbi szerelési tapasztalatomnak) már nagyon gyorsan ment.

Előzmény: soryton (426)
becike1977 Creative Commons License 2014.05.12 0 0 427

Sziasztok!

Berlingo III-hoz keresnék a két első ülés közé valami tárolós boxot gyárilag nem rakják bele csak opcióként választható elég húzós áron ha valaki tud esetleg bontóból vagy olcsóbb lehetőséget kérem segítsen!Köszönöm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!