Valaki nem tudja véletlen ,hogy a 2.0 hdi motoros citroen berlingo miért csinálja azt , hogy ha nem megy sokáig és utána indítom először nyújtás piros STOP lámpa világit elalszik utána indítom a motort beindul a piros STOP felvillan vagy 2-3 szor és elalszik de csak mikor hideg a motor???
Ha csak egy dolgot nézel meg a francia autón, ez legyen az: egy aljas, sunyi ellenség, amit a legtöbb Peugeot- és Citroën-tulajdonos már ismer. Tovább »
Segítséget szeretnék kérni! Van egy 2003-mas berlingom 2.0 hdi motoros és a jobb hátsó kerék befele áll azt mondják,hogy a hátsó csapágy már kivan és ,hogy fel kell újítani a teljes hátsó futóművet. Az lenne a kérdés hogy kb mennyibe fog ez nekem fájni? Lenne még egy kérdésem ,hogy bal oldali bajusz kapcsolón mi az a auto gomb mert nekem nem csinál semmit vagy csak nem müködik. Köszönöm a segitséget!
Segítséget szeretnék kérni 2,0 HDI 2002 évjáratú berlingo (65705355) elektromos blokksémájával kapcsolatban. A központi zár és a belső világítás bekötése érdekelne konkrétan.
Az könnyen meglehet nem értett hozzá! :) Haragszok is rájuk.
A fotón ami lentebb van látszik miről lenne szó. Nekem a nagyobbik kellene ami az újabb évjáratokra kell. Amit a kezemben fogok az eredetije volt és az az új rácsra nem jó. Meg is tudnád nekem venni és el is tudnád küldeni nekem postán ha elküdeném az árát(természetesen postaköltséggel együtt küdeném az összeget)?
Van egy Citroen berlingó 1.9 d 2000-es évjáratú dobozos kisteherem, amin ma elromlott a fordulatszámmérő. Először alig mért, utána teljesen megadta magát. Tudnátok benne segíteni, hogy hogyan lehet megjavítani?
Nos, belenéztem a gyári alkatrészkeresőbe, az I-es Berlingóra lehet rendelni külön jelvényt, maszk nélkül. Kettő félét ír hozzá évjárattól (orga számtól) függően. Gondolom akkor a tiédre a törés óta az újabb kellene. 6e ft. az ára.
Nem tudom, hogy ki-, hogyan nézte ki neked, de nem értett hozzá. :-(
Mondjuk az UNix-ban is lehet rendelni, ilyenkor érdemes cikkszámmal készülni.
Ide nem linkelem be, az esetleges jogvédési okok miatt, de ha írsz egy e-mailt, elküldöm az erre vonatkozó rajzot, cikkszámot neked.
Biztonság kedvéért nem lenne rossz, ha az alvázszámod utolsó 8 karakterét is elküldenéd, hogy beazonosítsam, az összetört eredeti alkatrészt is. (csak magamnak)
Leírtam hogy megtörtem az elejét és megcsináltuk! 2000 évjárat körüliken van olyan embléma ami nekem ha minden igaz jó lehet. A kérdésem lényege az lett volna valaki tudna-e nekem szerezni ilyet. Gondoltam van bontós ismerőse vagy bármi mert itt a környékben nincs bontó ahol lenne! Rendelni csak ráccsal együtt lenne lehetőségem ami elég baráti árban van. A UNIX-ban meg nem tudtak erre való emblémát szerezni csak rácsot tudtak. Na de mindegy látom itt előre nem jutok így köszönöm az eddigi segítségeket is természetesen, de továbblépek.
Nem lehet, hogy az volt a probléma, hogy cserélve volt az eleje valamikor és így már nem stimmel az alvázszám alapján rendelt cucc ?
Én a helyedben azt csinálnám, hogy néznék egy futó autón egy olyan jelvényt, amin stimmel azzal, ami neked kell, elkérném az alvázszámot és az alapján rendelném meg.
A gyártótól lett beszerezve egy pár ami az eredeti kicsit méretű volt 8000Ft volt a 2db és az persze nem volt jó mert ehhez a rácshoz kicsi. Majd nagy kinlódva visszaadták az árát és azt mondták nem tudnak másmilyet adni. Érdekes volt a helyzet így gondoltam szétnézek a neten és így jutottam ide hátha valaki tud nekem szerezni jót....
A leggyakrabban a stabilizátor rudak végén levő gömbfejek szoktak kimenni, azok tudnak már egészen kicsi úthibákon is kopogni. Természetesen más is okozhatja, ez csak találgatás ennyiből. :-)
Érdeklődni szeretnék esetleg valaki tud olyan helyet ahol lehet rá kapni hűtőrácsra emblémát? Berlingo 1 van szó. Megtörtem az elejét és az embléma kivételével minden megvan hozzá persze össze is lett rakva de enélkül nem az igazi. A nem a gyári kicsike való a rácsra hanem ami a 2000 évjáratokra való kb. 2x vagy 3x akkor embléma. Ezt egyszerűen nem tudom beszerezni esetleg valaki tudna ebben segíteni?
Amit fogok a gyárija volt az nem jó nekem az a nagyobb kellene mert az új rácsra a kicsi nem jó.
Berlingo III-hoz keresnék a két első ülés közé valami tárolós boxot gyárilag nem rakják bele csak opcióként választható elég húzós áron ha valaki tud esetleg bontóból vagy olcsóbb lehetőséget kérem segítsen!Köszönöm