Igen, tudom! :) Véletlenül sem a ti hibátok, a probléma onnan adódott, hogy keveset olvasok, és a saját accountom van gyorsbillentyűvel beállítva... úgyhogy meg sem néztem a főoldalt már vagy egy hete.
Bocs, nem akartam morgolódni. Igazából nem is fontos. :)
Ó, basszus! Hogy én erről miért nem tudok? Jó, nem járok sehova fórumozni.
Remek, nem érdekel. Közben feltöltöttem a tényleg-utolsó fejezetet is, és csak akkor vettem észre... Hát én ezt nem hiszem el. Már ahhoz sincs erőm, hogy a ff.netre felrakjam.
Chaos, a szerencsés.
Oh, most sosem fogom megtudni hányan olvasták (naivan odaírtam a történet végére, hogy most aztén mindenki írjon kritikát, aki olvasta! :D) Mikor szűnik meg teljesen az oldal?
Pedig tényleg nagyon jó volt! És ami a legjobban megfogott benne, az a gyűrű volt, amit Ginny csinált....És maga a történet is, tényleg...a vége meg csak az én kényes ízlésemnek nem tetszett.:-) De tényleg...gratulálok!:-)
Egyébként ha van valaki, aki irogat, vagy fordítgat, és nincs bétája, szóljon!Szívesen vállalnám...:-)
Minden elismerésem a HP és a varázslók háborúja írójának: többször sikerült röhögőgörcsöt kapnom, pedig nem vidám a téma....De a legjobb mondat: Mindenki tudta az iskolában, hogy ha Harry Potter rohangál a Roxfort folyosóján akkor az általában semmi jót nem jelent :-DDDD Nagyon jóóóó!! (Bocsánat mindenkitől, de ezt most muszáj volt megosztanom valaki(k)vel....
Vigyázzatok, amit most feltöltötök/kommenteltek/stb. a Lumoson, az nem fog megmaradni, mert az oldal költözik, és az új tárhelyre a 22-ei állapotok kerülnek majd fel.
Üzenem ezt például Chaosnak, aki látom, hogy most tette fel a története majdnem-utolsó fejezetét. Ments le minden kritikát, mert el fognak veszni! (A Hősök Krónikája végére érkező vélemények annak idején sajnos éppen így vesztek el a Merengőről, hogy az utolsó frissítés után egy-két nappal szűnt meg végleg :-( )
Theatress, valóban csak pirulok a "profi" jelzőt olvasván. Jó is lenne... :-) De köszi. Azt pedig sajnálom, hogy maga a befejezés nem jött be, de megértem...
Nagyon furcsa élményem volt ma a lumos.hu-n: Találtam egy történetet, amelyik tényleg jó... tehát nemcsak 'hát-hát' vagy 'legalább igyekezett', hanem kifejezetten jó. Assa: Új kezdet
Köszönöm!!!!! :)))) (egyébként fordítok, még 3 oldalam van ebből a fejezetből... ha nem fogzik nagyon a lány, a jövő hét elején be is fejezem :))) )
theatress, szívesen küldök, de asszem itt most csak az utóbbi egy vagy két fejezet van meg, mert a régieket mindenféle ámítástechnikai átszervezés miatt kiírtuk egy DVD-re, amely DVD-t ez a régi laptop nem olvassa (éljenéljen). De ha megfelel, akkor elküldöm a kettővel ezelőttit.
Maczy, ha már fordítasz...Nem próbálhatom ki bétázó-tudásom egy fordításodon? Vmi régi is lehet, ami eredeti állapotában megvan még... ha tudod, elküldenél egyet? dunincs kukac c2 pont hu
No, majd jön a HK írója, és jól elpironkodik :))))
Isten hozott a fandomban :),
(maczy elméláz: fordítsak, vagy menjek aludni? hmmhmm, nehéz kérdés. Aki arra szavaz, hogy fordítsak, tegye fel a kezét!! :))
Jaj, és Majmunka (vagy valaki), még te meséltél arról a történetről, amikor Harry is meg Piton is animágus, de Pitonnak... khm... problémái vannak az átváltozással, Harry meg imád jávorszarvasként az emlékmocsárban dagonyázni... nem tudnád belinkelni? Fürdés közben eszembe jutott (Bori olyan boldogan pancsolt, beugrott róla a boldogan mélázó jávorszarvas :)) ), és elolvasnám újra. Köszönöm!!
A béke poklát elkezdtem olvasni, de az már túl sok volt nekem... A lélekhurcolók nagyon tetszett, de így utólag nézve nagyon útopisztikus volt... De az nem baj.:-) Talán a három közül ez a "legkezdőbb" történet, de ettől függetlenül tetszett. A Hősök Krónikája is nagyon jó, itt már érezhető, h profi íróval van dolgom.:-) A. Aetas Heroum fantasztikus megoldásnak tartom, de a végével nem békültem ki. Nem tudom elvonatkoztatni az előző 6 részt, és képtelenségnek tartom(vagyis nem akarom elhinni), hogy létezhet,hogy szegény harry 7 könyvön keresztül harcolgat, mire a 7. könyv utolsó fejezetében jön neville, és elvégzi azt, amire harry az első könyv óta vár... De attól még nagyon jól van megírva, csak nem tudom befogadni. A Varázslók háborújával nem végeztem, úgyhogy arról nem mondok semmit...:-)
Már alternatív nyolcadik rész is van, ugyanis a Lélekhurcolóknak készül a folytatása, eddig 22. fejezet olvasható, a címe: HP és a béke pokla! Jó szórakozást ahhoz is! :-)
Azt még megkérdezhetem, hogy a felsoroltak közül neked melyik tetszett jobban?
A harmadik alternatív 7. részt olvasom, és érdekes, hogy ki hány féle módon tudja kitalálni a dolgokat. És itt nem csak magáról a befejezésről beszélek, hanem minden kis apróságról. Pl.: hogy a rend tagjai hogy kommunikálnak egymással....És hasonlók... nagyon tetszenek...De nem hiszem, hogy többet elolvasok, mert már így is össze-vissza keverem őket.... (amiket olvastam: Hp és a lélekhurcolók; HP és aHősök Krónikája, és a HP és a varázslók háborúja folyamatban van....) Olvastátok már ezeket? Vélemények? (vagy hol tárgyaltátok már ki ezeket?)
Csacsi nem nagyon tudott angolul, mikor bétázni kezdett, tulajdonképpen nem is értem, honnan tanult meg olyan hirtelen, hogy most az utolsó résznél (azt hiszem) rám szólt, hogy rosszra javítottam ki egy szót :) Bár valami "Etát" emlegetett egyszer véletlenül, meg angol órákat? De lehet, h félreolvastam azt a levelet :P
A bétának - az Elhagyvánál különösen - inkább magyarul kell mesterien tudnia, az angol hibákat remélhetőleg csak minden öt-hatodik esetben javítom rosszra :) Viszont a magyar mondatszerkezetet sose sikerül tökéletesre javítanom, érzem, hogy hiba van benne, de nem bírok rájönni, hogy hol. Fordítani egyszerűbb volt, mint bétázni... Nagyon el tud bizonytalanítani egy tökéletesen érthető, de valamiért... nem-és-nem-értem-miért gyanús mondat. Na, Csacsinak volt jó érzéke az ilyenek kiszúrásához, kijavításához, és biztosan jó tanítónéni lehet, mert csak mértékkel röhögött ki érte, ha én nem jöttem rá a megoldásra :) Viszont most őszintén, csak abból fogom tudni, h nem jó a bétázás, ha az oldal kevesebb, mint fele színesedik ki, és még az is jelentheti azt, h én vagy Herika javulunk :D
Ha tényleg vállalod, írj egy mailt, és elküldöm a legutóbbi két részt, ami elakadt javítás közben!
Mi van??? Folytatás? De hol a... na mindegy, Google bekapcsol.
De légyszi, emberek, ha egy ilyen régen befejezett, nagyszabású ficnek tudtok a folytatásáról, kérlek, h szóljatok már be ide! Ez az egyik kedvencem, és még csak nem is tudtam, h folytatódik...
Nem, ez azt jelenti, hogy éppen nem várunk gyereket, hanem nagyjából két év múlvára várunk majd... Most dolgozunk. (NLN úgy értette, hogy akkor volt időm bétázni, meg fanfic-ezni, amikor Szabolcs kisebb volt és otthon voltam.)
Nyugi, már csak két évet kell várnod előreláthatólag, és újra a tiéd vagyok :-). (Bár, kétlem, hogy két gyerekkel is olyan gyesen lenni, mint eggyel, de majd ez akkor úgyis kiderül :-))).
Én is remélem. Bár mikor tavaly először feltettem a kérdést, nem volt nagy a tolongás. :( Na mindegy, majd meglátjuk. Én is olvasom a folytatását, és most épp nagyon-nagyon várom a következő részt... És nagyon remélem, hogy vidámabban fog végződni, mint ahogyan most kinéz...