Még élek! csak a munkának!Volare necesse est! én meg nem akarok! még az illatát sem ..... Leffét!!! tényleg nagyon jóóóó mondom én ki a bort kedveli!!!
apropóóóóó volare !!ki itt belépsz, .h........ reménnyel! az elébb mikor hideg vizet engedtem a fejemre, mert rosszul állt a hajam, mit látok a polcon.... Volare illatú testhintőpor!Puff ! fizes egy sört és nem hirdetem a restiben mi is az a volare!!!
Rozoga barátom meg a hidegvizes borogatást cserélgeti a homlokán! nem birja ezeket a tavaszi ünnepi játékokat!!azért áll. be-be les ide ! rengeteg uj vendég van! aztatán Ő is vala új vendég valami rozma kör vendéglőben ahol merő kiváncsiságból
béka-combot evett meg mérhetetlen mennyiségű Leffe sört ivott háron féle kivitelben aztán meg az étlap első oldalát és ismét leffék halmazát! hát nem csodálom, hogy a sötét szobát kedveli most .aztán meg a tegnapi oda vissza vágó, hajjaj!szóval beteg szegény , de van remény
csak az egyik kedves vendég ne emlegetné azt a liftet állandóan.... rossz emlékek todulnak fel..... boccs futnom kell
Az Aradi 13 emlékműve. Hátha még valaki nem látta, hiszen csak kb. 4 éve állították vissza a Tűzoltó térre Aradon Zala György eme csodálatos alkotását. Zala György másik legjelentősebb művét nyilván mindenki ismeri, Budapesten a Hősök terén a Milleniumi emlékmű összes szobra az ő keze munkája.