Na, én se kaptam meg pénteken. Vártam pedig jó sokat a boltban, meg is jött a rendelt csomagjuk, és csak a Room Service hiányzott belőle.. :( Szóval majd most pénteken, ha ugyan megkapják :(
Viszont most szólok, hogy a badfanen le lehet tölteni a Friday Night In London c. számot, ami az itteni Open Road-on nem valószínű, hogy rajta van. Nagyon tecc, most ezt hallgatom kárpótlásul :)
Az osztrák tv-n volt részlet a tegnapi dornbirn-i koncertböl, fekete póló és farmer a szokásos szerelés.
Pár mondatot mondott is, arra a kérdésre hogy miért ilyen egyszerüek a koncertjei csak annyit válaszolt hogy azért mert ö egy ilyen egyszerü ember, és aranyosan mosolygott.
Elég jó lett, bár egy kicsit rövid ennyi év várakozása után.(Talán a Stripped akusztikus lemez majd bepótolja)
Szerintem az East Side Story és a She`s a Little Too Good for Me számok sikerültek a legjobban mind zeneileg és szövegileg, bár hiányolom az Inside Out- hoz hasonló szövegeket és a lemezen nincsen olyan erőteljes klasszikus ballada mint a régebbiek, de lehet, hogy ez nem is baj.
Oh én balga, hogy lehettem ilyen naiv??
Vannak időszakok, amikor nem szeretek Magyarországon élni. 1. amikor választási kampány van, 2. amikor közlik a CD boltban, hogy még nem érkezett meg a Bryan Adams-album.
jaj, dehogy vagyok ideges. ÉÉÉN?????
Keresgéltem a neten és csak most találtam rá erre a jó kis fórumra. Már órák óta olvasgatom és újra átéltem a tavalyi koncert varázsát..:))))
Mágnes69 írta, hogy hallható volt a BBC2-ön az a bizonyos londoni 1 órás koncert. Még mindig hallható én most vettem fel otthoni használatra, legalább addig is élvezhetem, amíg nincs a kezemben az új album.
Ahogy látom, mostanában nem jön kis hazánkba, még Bécsbe sem, pedig állandóan ezt figyelem. De remélem 2005-ben itt lesz. Legalábbis a remény hal meg utoljára...
Engem csak az bosszant, hogy olyan kis "nevesincs"(bocsánat ha valami híres hely csak én vagyok unintelligens) helyeken is fellép mint ez a mai Dornbirn valahol Voralbergben Ausztriában...
Sziasztok!
Én 2 napja hallgatom folyamatosan az új cd-t.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szerintem fantasztikusan sikerült.
Márcsak egy élő koncert hiányzik:-)
Én kb 2 éve vagyok a rajongója de ez már a 40. Adams Cd-m.
Már külföldről rendelek ritkaságokat.
Sajnos itthon elég gyér a választék:-(
Ha valakinek szintén vannak ritkaságai kérem írjon a columbo@mailbox.hu címre.
*Adams*
Az interju osszefoglaloja:
A vegevel kezdenem, mert egy evek ota megfejthetetlennek hitt rejtely valt egy csapasra napnal is vilagosabba: a Summer of ’69 nem 1969 nyararol szol (fura is lenne, hiszen Bryan mindossze 10 eves volt akkor), hanem egy masik, nagyon is valos nyarrol, es a ’69 egy autora vonatkozik (“Making love in the summer of ‘69”…ejnye-bejnye :)) Maga a dal 1984-ben irodott, de Hollandiaban csak 10 evvel kesobb lett siker, amin Bryan igencsak meglepodott. Elmondta tovabba, hogy szeret un. writing excursion-okre menni, valami meleg helyre, ahol lehet mezitlab maszkalni, es papirfecniket visz magaval mindenhova. Az uj albumrol a kedvenc sora a She’s a little too good for me-bol az “I'm just a guy - i'm just me / I'm happy with my feet up on the table”. Ja, es interjuk alatt nem lehet Diana hercegnorol es a multjarol faggatni. Hihetetlen erzes, itt ult tolem 20 kilometerre egy studioban!!!
Én kifejezetten a kislemezre gondoltam, amin (ha jól tudom) az Open Roadon kívül még két új szám van, amik viszont nem lesznek rajta a nagylemezen. Azért ácsingózom erre a kislemezre, mert a BBC-s koncerten hallottam az egyik számot róla, és azóta nem tudom kiverni a fejemből. Egyébként hétfőn már próbálkoztam MediaMarktban, nem sok sikerrel. Azért remélem az album megérkezik 20-án!