Én pár hete voltam a Nyíregyháza Állatkertben, és csak ajánlani tudom Bélának és a kollektív kollektívának. A fókasón kívűl például a papagáj is produkálta magát.
Én a vidám krokodillal is fenntartásokkal viseltetnék. Mi van ha egyszer csak elromlik a kroki kedve?? Egy régi indián közmondás szerint :ha egy krokodil a kezedből eszik, akkor a lábadból is fog.
Még jó, hogy nem kopiztam, hanem előbb megtekintettem, hogy Aas gé lekörözött. Én is nagy állatkultiváló vagyok, ámbár néhány nélkül meglennék szembetanálkozási lehetőség nélkül.
Kollektív látogatást szervezünk a hétvégére a Nyíregyházi Állatkertbe, ahol építettek egy komplett piramist ami a föld alá megy le 4 emelet mélyen. Ott aztán élőben tengeri halak úsznak és üvegfal mellett lehet őket nézni és csodálkozni. Van fókasó is, ahol a fókák produkálják magukat. Szinte világhírű. Én nagyon szeretem az állatokat, különösen az eszkluzivokat, amikat riktkán látni a hétköznapi életben. Pl. viziló vagy polip. Na ezek nem jönnek velünk szembe az utcán. A kigyószerűségeket nem szeretem nézni, mert akkor este rosszat álmodok. Kivétel a vidám krokodil, ami mosolyog. De azt is csak messziről.
Tizenpáréve mikor még üzemelt a szépemlékű Sörkert, ott is mentek a beatnóták, de csak este 10-ig. Néha kiálltam az erkélyre zenét hallgatni. Mindig ezzel a számmal volt vége a mulatságnak. Aztán a terület felét megette a média márk és egyéb áruházak, a maradék lepukkant hely meg csövesek, hajléktalanok birodalma lett. Kár érte.
Dombóváron töltöttem az ünnepeket de én sem sok embert láttam. Mondjuk a lakásban 7-en voltunk. Az utcán meg 3 főt láttam és 2 kutyát valamit egy traktort.