Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2005.10.14 0 0 3220
lsea2mge
Sárkány Creative Commons License 2005.10.14 0 0 3219

Hajrá...

:-)

Előzmény: miramaru (3214)
Sárkány Creative Commons License 2005.10.14 0 0 3218

Satooooo

:-)))))))))))))))))))))))  Imádom....

Case? Hol? Ha itt van külön csóközön a BUG és a többi cuccért.... Én azért lassan haladok a felfedezésekkel.

Először a modik nevezték át, de az ugye sokunknak nem tetszett, és tulajdonképpen én javasoltam (többek beleegyezésével) ezt a nevet. Át lehet nevezni aminek gondoljátok.

ba-bylon Creative Commons License 2005.10.14 0 0 3217

mindennek a tetejébe....

ő is Hidezou. *_________*

*dies*

Előzmény: ba-bylon (3216)
ba-bylon Creative Commons License 2005.10.14 0 0 3216

a gyönyörű "D"-s Hidezou-ról próbáltam egy 'férfiasabb' képet keresni, de lévén annyira negyon nem sikerült, akár betehetem a többit  is.  olyan mindegy. már 'megszokhatták'. :P

Előzmény: ba-bylon (3215)
ba-bylon Creative Commons License 2005.10.14 0 0 3215

Case itt? hol? mikor? :D

rég tettem be képet. Tsukasa!!!! *_*

ennek a topicnak meg már olyan mindegy mi a neve. xD ami kiderül a változatokból, az az, hogy olvasnak bennünket szótlanul  felsőbb hatalmak.  @.@

miramaru Creative Commons License 2005.10.14 0 0 3214
jó, akkor majd máskor :) viszont drukkoljatok bon jovi ügyben!
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.13 0 0 3213

jah, Case, ha már itt vagy, hadd kérdezzek valamit:

tudsz-e nekem mondani szuperjó japán jazz-együtteseket, előadókat?  ugyanis az öcsém jazz-zenész, most megy Japánba és kérdezett engem, hogy ismerek-e ilyeneket. hát, sajna nem. állítólag elég nagy a jazz-élet ott kint és sok nyugati zenekar fellép náluk, sőt a magyarokat is szeretik, szívesen ki is adják a lemezeinket, ha...

csak egy pár név kéne, aztán majd utánuk kapirgál a neten.

thx

Előzmény: deepfreeze (3208)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.13 0 0 3212

most pénteken nem jó, mert nem jövök be dolgozni. majd máskor...

már nem emlékszem mennyit adtam, 3 vagy 4? abból 2 a Dahlia koncert, kértem még B'z albumokat és Laruku klipeket, videókat, mert semmim nincs tőlük, csak a lemezeik és az az egy régi film, meg koncert, amit tőled kaptam. a két legújabb PV-jük megvan. jah, és MM Bara no Seidou koncertet kértem még, de arra valami olyasmit mondtál, hogy nincs meg teljesen, de amennyi van, az is jöhet. asszem más nem volt. cd-t meg tudok adni bőven, ha nem elég.

Előzmény: miramaru (3210)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.13 0 0 3211

oké, megdumáltatok. maradjon a mostani, való igaz, a sztár se lenne sokkal jobb, talán egy fokkal. nekem a pasi, mint kifejezés, azért irritáló itt, mert elég primitív jelentésű ebben az indexes szövegkörnyezetben, mivel vannak hasonló elnevezésű topikok, melyeknek a tartalma az emberi húsipari termékekek 'sztárolásával' azonos.

egyébként, meg fogalmam nincs ki keresztelte át a keanu-s topikot, azt hittem valamelyik modi, de ha esetleg közületek valki, akkor sorry, sorry. 

nekem tökmindegy a név, lényegtelen.

Előzmény: deepfreeze (3208)
miramaru Creative Commons License 2005.10.13 0 0 3210
Ugye 3 CD-t kaptam tőled? Vagy mennyit? Be kell valljam, hogy még nem írtam meg őket, de ami késik nem múlik, péntekre meg lesznek. Ugye Dahlia 2 CD-n, és még mi? Klahás Malice Mizer koncert? Jaj, ne haragudj, annyira rég volt, amikor megbeszéltük.
miramaru Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3209
Szerintem a sztár szónak ha egyáltalán van, akkor is legfeljebb negatív kicsengése van. Én legalábbis sose mondanám azt, hogy ezt vagy azt a sztárt szeretem, még ha így is van. Inkább előadó akkor már. A sztár úgy hangzik, minthogy ripacs, vagy legalábbis De ez megint magánvélemény, nekem teljesen mindegy, mi a topik címe.

Más. Harpo, pénteken ráérsz? Így tanév közben elég ritkán van alkalmam hétköznap Pesten lenni, de most pénteken hazamegyek, mert be kell szereznem egy Bon Jovi koncertjegyet, de sürgősen. :D Ha sikerül. Délután mondjuk?
deepfreeze Creative Commons License 2005.10.12 0 0 3208

Csak egy apró bibi van a dologban, ki mit/kit nevez sztárnak? Lehet hogy akit én sztárolok, attól te épp kiütéses leszel és viszont?

És a sztárokhoz még hozzá lehet csapni a csajokat is.

Amúgy személyemnek mindegy, csak felvetettem, mert egy szőrszálhasogató alak vagyok. : )

Előzmény: harpokratesz (3206)
miramaru Creative Commons License 2005.10.11 0 0 3207
felőlem átneveztetheted.
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.11 0 0 3206

mi lenne ha átkereszteltetnénk az Ázsiai pasikat Ázsiai sztárokra? a többi maradhat, de azé' mégis más...

és talán mások is vérszemet kapnának.

ha benne vagytok, szólok a modiknak.

harpokratesz Creative Commons License 2005.10.11 0 0 3205

h & g: nem találkoztak, ez a két vídió egy nagy átverés, valami összeollózott baromság.

viszont madagaszkár film megvan, egy teljes cd. g majdnem kopasz:)

Előzmény: harpokratesz (3204)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.11 0 0 3204

most töltöttem le két hide-gackt videót. végülis találkozhattak, nem lehetetlen.

ha így haladok a letöltéssel, az összes g videó meglesz:)

a madgaszkáros filmet betették a lj-ra, de rosszak a linkek, remélem megismétli az illető.

G megy januárban Koreába a Diabolos-al. lelke rajta:)

harpokratesz Creative Commons License 2005.10.06 0 0 3203

a Gackt videókat folyamatosan töltik fel az oldalra, akit érdekel figyelje mindennap.

hát nem semmi egy fan, aki ezt csinálja:)    a madagaszkáros filmet is feltehetné (nekem).

nekem már majdnem betelt a vinyóm.

MIRA,

azt tudtad, hogy G 12 évesen írta az Etude-t?   

hhh    ah, fújni még nem láttam
Előzmény: harpokratesz (3193)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.06 0 0 3202

jaja, orosz zsidó, Vityebszk-ben született, aztán huszonévesen Párizsba ment.

nekem Kandinszkij a kedvenc orosz festőm.

Előzmény: miramaru (3195)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.06 0 0 3201
nem is tudom, mitől olyan kövérek (úgy általában):)
Előzmény: miramaru (3199)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.06 0 0 3200

na, azért már mennyi nyugati kocsi van ott:)

Leningrádban is voltatok (vagy most mi is a neve, Szentpétervár?)?

Előzmény: miramaru (3195)
miramaru Creative Commons License 2005.10.06 0 0 3199
És az Orosz vendégszeretet. Mi arra gondoltunk, hogy a reggeli a saláta lesz.

De kiderült, hogy az még csak az első fogás. :D Reggelire pörkölt, ilyet se látsz máshol. xD

miramaru Creative Commons License 2005.10.06 0 0 3198
Troli. :)

A zöldkabátos hölgy pedig Margaritha Kuznecova, az egyik tanárnőnk, nagyon jófej. :) Bár legelőször kivágott vizsgáról. xD De az nagy részben az én hibám volt. :)
miramaru Creative Commons License 2005.10.06 0 0 3197
A szobánk:

Az egyetlen baj az volt vele, hogy konstans mód minusz 10 fok tartozkodott benn. És figyeljétek az orosz furmányt. .v. Az ablak felett egy karnis van, így vagy sörétítőfüggöny van vagy a sima. Olyan véletlenül sem fordulhat elő, hogy a ketőő egyszerre, ami még egy picit szigetelne is. :)

miramaru Creative Commons License 2005.10.06 0 0 3196
Moszkvának legalább van egy stílusa. :)

xD
miramaru Creative Commons License 2005.10.06 0 0 3195
Igen, az orosz kultúra nekem is nagyon bejön. Azt nem tudtam, hogy Chagall orosz származású, csak azt hogy zsidó. :) *khm* Valamiért. Nade ezt az építészeti megoldást figyeljétek. :D

A tündéri kis pravoszláv templom a hatalmas betonhalmaz tövében. xD
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3194
y    Yoshiki és a fehér zongora...
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3193

totál kidöglöttem:)

gyerekek, livejournal-ra majd felpakolták az összes Gackt videót ami létezik, és van ami 6 óra alatt jön le. kellett nekem G fannak lennem, vazze:((

azé' nem semmi ez a G, szerintem a Jóisten után ő a második:) 

ennyi show-műsor, reklám, egyebek...  marha nárcisztikusnak kell ehhez lenni, de ő az is.

asszem egy évbe kerül, mire végignézem:)

a több hordónyi letöltés:  ITT

aaaaa     őfelsége:)
harpokratesz Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3192

imádom ezeket a színes habcsókos hagymakupolákat, klassz ez a pravoszláv kultúra. Muszorgszkij Egy kiállítás képei jut eszembe róla, annyit hallgattuk énekórán anno. namegúgy az egész orosz kultúra is rulez. még a rendszerváltás előtt volt egy hatalmas kiállítás a Műcsarnokban az orosz avantgarde-ról, beszarás jó vóóót. Malevics, Kandinszkij, Rodcsenko stb..., régi orosz némafilmek mentek a kiserembenben: A kisasszony és a huligán főszerepében Majakovszkij kopaszon. szétröhögtük magunkat, de én Eizenstein filmjeit is nagyon csípem. még őrzöm a kiállítási katalógust, ritka kincs. példul Chagall is ruszki származású.

Előzmény: miramaru (3190)
miramaru Creative Commons License 2005.10.05 0 0 3191
A Kreml szintén a Vörös Téren (Moszkva).

Majd még rakok be többet is csak most spuriznom kell órára. :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!