Case? Hol? Ha itt van külön csóközön a BUG és a többi cuccért.... Én azért lassan haladok a felfedezésekkel.
Először a modik nevezték át, de az ugye sokunknak nem tetszett, és tulajdonképpen én javasoltam (többek beleegyezésével) ezt a nevet. Át lehet nevezni aminek gondoljátok.
a gyönyörű "D"-s Hidezou-ról próbáltam egy 'férfiasabb' képet keresni, de lévén annyira negyon nem sikerült, akár betehetem a többit is. olyan mindegy. már 'megszokhatták'. :P
jah, Case, ha már itt vagy, hadd kérdezzek valamit:
tudsz-e nekem mondani szuperjó japán jazz-együtteseket, előadókat? ugyanis az öcsém jazz-zenész, most megy Japánba és kérdezett engem, hogy ismerek-e ilyeneket. hát, sajna nem. állítólag elég nagy a jazz-élet ott kint és sok nyugati zenekar fellép náluk, sőt a magyarokat is szeretik, szívesen ki is adják a lemezeinket, ha...
csak egy pár név kéne, aztán majd utánuk kapirgál a neten.
most pénteken nem jó, mert nem jövök be dolgozni. majd máskor...
már nem emlékszem mennyit adtam, 3 vagy 4? abból 2 a Dahlia koncert, kértem még B'z albumokat és Laruku klipeket, videókat, mert semmim nincs tőlük, csak a lemezeik és az az egy régi film, meg koncert, amit tőled kaptam. a két legújabb PV-jük megvan. jah, és MM Bara no Seidou koncertet kértem még, de arra valami olyasmit mondtál, hogy nincs meg teljesen, de amennyi van, az is jöhet. asszem más nem volt. cd-t meg tudok adni bőven, ha nem elég.
oké, megdumáltatok. maradjon a mostani, való igaz, a sztár se lenne sokkal jobb, talán egy fokkal. nekem a pasi, mint kifejezés, azért irritáló itt, mert elég primitív jelentésű ebben az indexes szövegkörnyezetben, mivel vannak hasonló elnevezésű topikok, melyeknek a tartalma az emberi húsipari termékekek 'sztárolásával' azonos.
egyébként, meg fogalmam nincs ki keresztelte át a keanu-s topikot, azt hittem valamelyik modi, de ha esetleg közületek valki, akkor sorry, sorry.
Ugye 3 CD-t kaptam tőled? Vagy mennyit? Be kell valljam, hogy még nem írtam meg őket, de ami késik nem múlik, péntekre meg lesznek. Ugye Dahlia 2 CD-n, és még mi? Klahás Malice Mizer koncert? Jaj, ne haragudj, annyira rég volt, amikor megbeszéltük.
Szerintem a sztár szónak ha egyáltalán van, akkor is legfeljebb negatív kicsengése van. Én legalábbis sose mondanám azt, hogy ezt vagy azt a sztárt szeretem, még ha így is van. Inkább előadó akkor már. A sztár úgy hangzik, minthogy ripacs, vagy legalábbis De ez megint magánvélemény, nekem teljesen mindegy, mi a topik címe.
Más. Harpo, pénteken ráérsz? Így tanév közben elég ritkán van alkalmam hétköznap Pesten lenni, de most pénteken hazamegyek, mert be kell szereznem egy Bon Jovi koncertjegyet, de sürgősen. :D Ha sikerül. Délután mondjuk?
A zöldkabátos hölgy pedig Margaritha Kuznecova, az egyik tanárnőnk, nagyon jófej. :) Bár legelőször kivágott vizsgáról. xD De az nagy részben az én hibám volt. :)
Az egyetlen baj az volt vele, hogy konstans mód minusz 10 fok tartozkodott benn. És figyeljétek az orosz furmányt. .v. Az ablak felett egy karnis van, így vagy sörétítőfüggöny van vagy a sima. Olyan véletlenül sem fordulhat elő, hogy a ketőő egyszerre, ami még egy picit szigetelne is. :)
Igen, az orosz kultúra nekem is nagyon bejön. Azt nem tudtam, hogy Chagall orosz származású, csak azt hogy zsidó. :) *khm* Valamiért. Nade ezt az építészeti megoldást figyeljétek. :D
A tündéri kis pravoszláv templom a hatalmas betonhalmaz tövében. xD
imádom ezeket a színes habcsókos hagymakupolákat, klassz ez a pravoszláv kultúra. Muszorgszkij Egy kiállítás képei jut eszembe róla, annyit hallgattuk énekórán anno. namegúgy az egész orosz kultúra is rulez. még a rendszerváltás előtt volt egy hatalmas kiállítás a Műcsarnokban az orosz avantgarde-ról, beszarás jó vóóót. Malevics, Kandinszkij, Rodcsenko stb..., régi orosz némafilmek mentek a kiserembenben: A kisasszony és a huligán főszerepében Majakovszkij kopaszon. szétröhögtük magunkat, de én Eizenstein filmjeit is nagyon csípem. még őrzöm a kiállítási katalógust, ritka kincs. példul Chagall is ruszki származású.