Keresés

Részletes keresés

Zaporozsec Creative Commons License 2001.05.22 0 0 3199
dolgozom rajta, tegnap is voltam edzeni... alig birok járni, ehhe..
Ma kinai csirke és zöldség volt ebédre, vacsi pedig valami nagyon lájtos lesz. Mint mindig.
Talán télleg jó, ahogy van :))) ezeken felül nem idegesitem magam, ennyinek elégnek kell lennie.

Üdv

Előzmény: aquila (3196)
DéZsé Creative Commons License 2001.05.22 0 0 3198
Én még nem, de nagyon igyekszem! :-)
Lappantyú Creative Commons License 2001.05.22 0 0 3197
Az mondjuk túlzás... [legalábbis nálam]. De jó ez így, ahogy van.

Lappa

aquila Creative Commons License 2001.05.22 0 0 3196
Mindenki Lfogyott?:D
Kobzoska Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3195
Hidd el, használni fognak ezek a gyakorlatok. Én csak callaneticsre jártam, mást nem nagyon mozogtam, de a hasamra igen jótékony hatással volt.
Előzmény: Gretidi (3193)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3194
Hali!

Tegnap vettem a Mammutba egy 10 alkalmas kondibérletet. Meg kell mondjam, nagyon elégedett voltam: szép tiszta, kultúrált hely, csak nők, kaptam klassz szálkásitó programot, az edző mindent egyenként megmutogatott és meg izzadtam, ahogy kell. Nagyon jól esett, után szaunáztam is.
Úgyhogy az első lépés (hányadik első?!! :))) megint megtéve. Amig csak jólesik, csinálni fogom.

Gretidi Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3193
Okos emberektol azt hallottam, hogy ilyet nem lehet. A hasizomgyakorlatokkal ui. nem zsirt egetsz, hanem izmot epitesz. Ami persze szinten jo, de csak attol a zsir meg nem fog eltunni. Ehhez kellenek az olyan mozgastipusok, mint seta, futas, bicikli stb. Ezek egetik a zsirt, de nem egy helyrol, hanem mindenhonnan. Persze ha mar mashol nincsen zsir, akkor kenytelen onnan egetni, allitolag innen jon le utoljara.

Udv: Gretidi

Előzmény: Oranje (3189)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3192
honnan ismerős ez?? ;DD

Előzmény: Oranje (3191)
Oranje Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3191
Koszi. Akkor az elmeletet mar tudom, mar csak :) a lustasagomat kell legyurnom nekem is.
Előzmény: Vének Tanácsa TM (3190)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3190
Nem naiv a gondolat, tényleg azzal. A Callenetics hasizom gyakorlatai kiválók rá, mert kis mozdulatokkal, (nagy szériaszámban végezve) jól megdolgoztatják a célzott izomcsoportot.

(Milyen jól tudom elméletben. Kár, hogy gyakorlatban meg lusta vagyok, mint a dög, pedig a pocimról nekem is lenne mit lefaragni...)

Előzmény: Oranje (3189)
Oranje Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3189
Sziasztok.

Bocs, de most nincs idom vegigolvasni az egesz topicot, lehet, hogy talalnek valaszt a kerdesemre, de akkor inkabb direktben:

Van valami tippetek, hogy hogyan lehet _csak hasrol_ fogyni?

Naivan azt gondolom, hogy hasizom-gyakorlatokkal. Tenyleg? Es milyenekkel? Van valakinek konkret tippe?

Koszi elore is.

Oranje

aquila Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3188
Köszi:-) Semmi titok nincs benne. Egyszerűen odafigyelek arra, amit eszem, nem könnyű, de nagyon igyexem. És akupunktúrára járok, ami szintén sokat segít.
Előzmény: liva (3187)
liva Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3187
Gratulalok!!! Nagyon ügyes vagy (es kitarto)! Elarulod a modszered? Mit ettel, es mit nem?
Előzmény: aquila (3185)
liva Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3186
Nem csak 1 szemet ehetek. Csak tegnap gyümölcsnapot tartottam, elöre megvettem vagy 5 kg gyümölcsöt, de egyszerüen csak ennyit kivantam. Szerencsere. Ma mar normalis kaja lesz, de ovatosan! De jo, hogy mondtad a dinnyet: imadom!!! Kar, hogy meg nincs :-(((
Előzmény: H_G (3184)
aquila Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3185
Sziasztok! Úgy látom, mindenki jó passzban van... Jelentem: én is! Az elmúlt két hétben három kilótól szabadultam meg könnyű szívvel, és végre elérkezett az az időszak, amikor már az ismerősök szóvá teszik a változást, és dícsérnek. Imádom!:-)))
H_G Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3184
1 szemet ehetsz minden gyümölcsből? Akkor képzelem, mennyire vár6od a görögdinnye-szezont! :)

Előzmény: liva (3182)
Zaporozsec Creative Commons License 2001.05.16 0 0 3183
Wow, gratula-hegyek! Ez a nap jó hire, remek kezdet! Csak igy tovább... (és pipihusit szabad enni :)))

Előzmény: liva (3182)
liva Creative Commons License 2001.05.15 0 0 3182
Nos, azt hiszem, eleg jol sikerült ez a gyümölcsnap! A merleg: 1 banan, 1 alma, 1 körte, 2 kis cseszenyi fagyasztott vegyes gyümölcs, folyadek: 2 liter szensavmentes asvanyviz, 3 dl 100%-os narancsle. Es nem is vagyok ehes. Azt hiszem, velem az a baj, hogy akkor is eszek, ha nem vagyok ehes, csak ugy megkivanom. Ez ellen lehet tenni valamit? Ma eleg jol kibirtam, hogy ne egyek, pedig sült csirket csinaltam a paromnak.
Lehet dicserni! :-))))))
Gretidi Creative Commons License 2001.05.15 0 0 3181
Nekem is ez a problemam: ha pl. del korul becsuszik vmi, ami nem volt betervezve, akkor teljsen elengedem utana, mondvan, hogy ennek a napnak mar ugyis mindegy. Ami persze abszolut nincs igy, de mindig nehez megallni...

De nemreg tortent velem szakmailag egy nagyon jo dolog, ami emberileg is sokat jelent nekem, ugyhogy eldontottem: ha masok ennyire biznak bennem vmely teren, akkor nekem is meg kell adnom az eselyt magamnak fogyi teren. Magyaran: bizalmat kell szavazzak magamnak. Meg tudom csinalni. Nem lesz konnyu, de azert tavaly ilyenkor is sikerult ... hu, tenyleg! Tobb, mint 10 kg-tol megszabadulnom. Tok jo! :) Igaz, annak egy resze visszajott, de azert hal'istennek nem mind. Szoval most nagyon drukkolok magamnak es persze mindegyikotoknek!!

Udv: Gretidi

Előzmény: dagi-gabi (3179)
H_G Creative Commons License 2001.05.15 0 0 3180
Helyes lehet az a bólogatás! :)

Előzmény: dagi-gabi (3179)
dagi-gabi Creative Commons License 2001.05.15 0 0 3179
Én nem is értem, hogy miért kell dugig ennem magamat. Nincs lelki problémám, ami miatt tömöm magamat. Jól érzem magam általában, de a kajálásban gyönyörűségemet lelem. A különböző ízeknek nem lehet ellenállni. Már gyerek koromban is sokszor nevettek rajtam a szüleim, hogyha valami nagyon ízlett, akkor anélkül, hogy felnéztem volna a tányérból, egyfolytában bólogattam, mert magamban arra gondoltam, hogy milyen finom az étel és ezt bólogatással erősítettem meg. Néha még most is elfeledkezek magamról és előfordul velem a bólogatás. Egyébként a munkahelyemen is emiatt nem ebédelek, mert már néha megmosolyogtak miatta. Hogy lehet ellenállni? Ha meg nagyon tele eszem magamat, akkor meg már úgy gondolom, hogy most már tök mindegy a mai nap, és akkor tovább eszek.
H_G Creative Commons License 2001.05.15 0 0 3178
Jó, a lekváros táska picit durva :) de a többi elmegy, ha a szardínia nem olajos volt, hanem "natúr lében" fajta.

Hanem D.G., amit Kirke mondott 1x, az nagyon jó tanács: étkezés közben tarts 10 perc szünetet! Ennyi kell ahhoz, h. a jóllakottság ténye tudatosuljon is az agyban -- kiderülhet, h. igazából már nem is vagy éhes.

Előzmény: beny (3175)
beny Creative Commons License 2001.05.15 0 0 3177
Akkor értelek. Próbáld meg az édességeket elhagyni, és például lekváros táska helyett egy gyümölcsjoghurtot megenni!
Előzmény: dagi-gabi (3176)
dagi-gabi Creative Commons License 2001.05.15 0 0 3176
Persze, hogy tudom, hogy ez nem fogyókurás étrend. Pont ez a bajom. Nem tudom megállni a kajálást. Egyébként amit leírtam, az igen visszafogott étkezés, ahhoz képest, hogy mit szoktam művelni. Én általában délután három órától lefekvésig eszek. Ehhez képest a 65 kg nem is olyan rettenetes. Ha én egy kicsit fegyelmezettebb lennék, akkor pár hét elég lenne a fogyáshoz.
beny Creative Commons License 2001.05.15 0 0 3175
Nem akarlak megbántani, de ez nem kifejezetten diétás nap volt, igaz? Vagy Te ezt annak tartod?
Előzmény: dagi-gabi (3174)
dagi-gabi Creative Commons License 2001.05.15 0 0 3174
Reggelire csak egy zsemlét ettem szardiniával és tejeskávét. Délben 2 dl tejet gabonapehellyel. Három órakor nem voltam éhes, de mivel már hazamentem és milánói makarónit főztem a családnak egy jó teli tányérral magamnak is szedtem. Meglepő módon a tányérból a végén a kaja kb 1/4-ét a vödörbe öntöttem. Az előbb elrágcsáltam két marék gabonapelyhet, mert rettenetesen szeretem, ha ropog valami a fogam alatt. És kávét is ittam lekvárostáskával. A bevásárlószatyorban még ott az uborka, paprika, karalábé és alma. Mindig azzal áltatom magamat, hogy milyen jó lesz holnapra. És tudom, hogy holnap a családnak bablevest főzök.
bilonka Creative Commons License 2001.05.15 0 0 3173
Annyi zöldséget írtatok ma itt össze, hogy elmentem vásárolni, és hazacipeltem egy csomó gyümölcsöt meg zöldeket is:-))) Így aztán hamarosan csinálok egy finom salátát vacsorára (van mellé sokmagos kifli), holnap reggel meg saját gyártású gyümölcsjoghurt lesz.
H_G régebbi tanácsának eleget tettem, és rágondoltam a fürdőruhámra! Jelentem, belendültem (hónapok óta meg sem mozdult a súlyom, de nem is igen tettem az érdekében)! Ma még tornázni is fogok, meg végre elkezdem használni a jó kis masszírozós krémemet.

Üdv mindenkinek: Bilonka

Előzmény: liva (3170)
liva Creative Commons License 2001.05.15 0 0 3172
Oke, kösz a figyelmeztetest, potolom!
Előzmény: beny (3171)
beny Creative Commons License 2001.05.15 0 0 3171
Amit ittál, az nagyon nagyon kevés! Ennek minimum már a 2xesét meg kellett volna innod ezidáig!
Előzmény: liva (3170)
liva Creative Commons License 2001.05.15 0 0 3170
En meg egyelöre birom a gyüminapot. Eddig egy banant ettem, meg egy kis cseszenyi fagyasztott gyümit. Ital: 3 dl 100%-os narancsle, fel lityi asvanyviz. Es nem vagyok ehes! Bar ez nem jelent semmit, mert amugy is este 6 utan szokott ramtörni a farkasetvagy. Remelem, este is igy fogom birni. Ti hogy alltok a fogyival?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!