Nekem márcsak 1 maxi hiányzik, a Violently Happy, ami igen bosszantó. Kénytelen leszek lassan berendelni netről, mert csak nem akar felbukkanni használt boltban. :) Márcsak azt nem tudom, hogy a CD1 vagy a CD2 kelljen-e. :)
(...egy picit én azért most meg vagyok ám döbbenve, h ebben a topicban ennyire sokmindenki ennyire örül ezeknek a letöltéseknek! én azt hittem, itt már mindenki legrabbelte a saját példányát vagy már réges régen levadászta a maxikat egyéb helyekről...)
162 TP 7 CD Army Of Me 162 TP 7 CDL Army Of Me (CD 2) 172 TP 7 CD Isobel 172 TP 7 CDL Isobel 182 TP 7 CD It's Oh So Quiet 182 TP 7 CDL It's Oh So Quiet
142 TP 7 CD Violently Happy (CD 1) [UK] 142 TP 7 CDL Violently Happy 152 TP 7 CD The Best Mixes From The Album- Debut For All The People Who Don't Buy White Labels
Ahhoz képest, hogy a minőség tök ugyanaz marad, mint egy WAV esetében, szerintem jelentős nyereség a durván 40%-kal kisebb méret. Ugyanakkor az igaz, hogy egyelőre kevés asztali és hordozható médialejátszó támogatja sajnos.
Téves infó! Az FLAC codec aktuális verziójánál (1.2.1-es) a tömörítési arány 56.97%.
Ajánlott program mindenféle konvertáláshoz (mp3, mp4, m4a, Windows Media Audio, Ogg Vorbis, AAC, Monkeys Audio, FLAC, Apple Lossless + grab-elni is tud): dBpowerAMP Music Converter
"És végül egy kérdés: a Jöllakötturin c. szám melyik korszakából való Björknek?"
Emlékeim szerint Sugarcubes-időkben készülhetett, de erre nem vennék mérget. Valahol, az mp3-gyűjteményemben nekem is megvan, sőt, emlékeim szerint Jóllakötturin a címe, de ez is csak egy emlék.
bjork.com-on biztos fent van, de most elég csúnyán leállították a site-ot. azért így 2008-ban egy ilyen volumenű site-tól minimum egy egysoros underconstruction-t elvárna az ember, ahelyett, hogy a böngésző vágja az arcomba a tényt: a szerver nem elérhető...de ez már egyéni dohogás, bocs.
első pakk: 112 TP 7 CD Human Behaviour 122 TP 7 CD Venus As A Boy 320 122 TP 7 CDL Venus As A Boy 320 132 TP 7 CD Big Time Sensuality (UK single) 132 TP 7 CDL Big Time Sensuality [UK Version CD2]
http://depositfiles.com/files/5749687
a flac-et nem valószínű hogy feltöltöm, mert csak az első 30 cd 7 giga, ha nem gond :)
Ma véletlenül épp kint voltam a Saturnban, de Voltát nem láttam, helyette végre megvettem az uccsó hiányzó Tori Amos albumomat, a To Venus And Back-et. :)
Légyszi valaki mondja meg, hogy helyszínen is lehet jegyet venni? Illetve az hogyan működik? Nagyon fontos lenne nekem ez, nem sikerült ugyanis megrendelni a jegyeket. Köszi előre is.