Keresés

Részletes keresés

Nolf Creative Commons License 2004.05.24 0 0 648
MRZOOL válaszolt.

Terminátor 2- ből.

Előzmény: __Bigyó__ (646)
mrzool Creative Commons License 2004.05.24 0 0 647
miért higanyember?????

T-1000-es modell.:) Így sem rémlik?

Előzmény: __Bigyó__ (646)
__Bigyó__ Creative Commons License 2004.05.24 0 0 646
de amúgy azt megmondanád nekem, h miért higanyember????? ezt nem igazán vágom:(
Előzmény: Nolf (640)
__Bigyó__ Creative Commons License 2004.05.24 0 0 645
Az utolsó is, amit leforgattak, és az utolsó egyáltalán, amit a sorozatból terveznek... amúgy meg nemtom, láttad-e, de (1013 nagy ötlete nyomán) természetesen úgy fejezték be azt is (mármint a legutolsó részt), hogy folytatni lehessen... de biztos nem fogják...
viszont készül a 2. mozifilm...
letöltöttem a netről a 8. szezon utolsó két részét... hát... én elhiszek sokmindent, de hogy mennyire borzasztó lett... elvesztette a misztikumát...
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.23 0 0 644
Ezt kérdezte Dogget Scullytól (Occam's razor az eredeti, Occam borotvája lett volna a fordítás szvsz), hogy ismeri-e.
Előzmény: Nolf (643)
Nolf Creative Commons License 2004.05.23 0 0 643
ez hogy jön ide?
Előzmény: Törölt nick (642)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.23 0 0 642
Gratula, megint a románok szinkronizálnak ...

"ákámsz ráza elve"
Occam borotvája, és az erről elnevezett elv ...

Nolf Creative Commons License 2004.05.23 0 0 641
Az viszont tetszik ahogy Scully baszakszik Doggettel .
Nolf Creative Commons License 2004.05.23 0 0 640
Ma résznél volt előszőr hogy nem mutatták Muldert a szereplő listában helyette már a higanyembert.

Szőrnyű volt már most hiányzik.

De mint tudjuk visszajön :-)

Egy kérdés 9x19 THE TRUTH ez az utolsó rész amit amerikában bemutattak vagy ez az utolsó amit leforgattak?

vagyis 9 széria és xakta nuku?

__Bigyó__ Creative Commons License 2004.05.23 0 0 639
Hali!

hétfőn a Harcosok klubja következik, lassan vége lesz a 7. szezonnak, nemtom, hogy meddig (és mit) adnak még X-aktákat éjjelente :((((

azért ez a rohangászás tényleg megnevettetett... egyre inkább úgy érzem, hogy hülyére vesz minket 1013 :DDD

Előzmény: vicc (638)
vicc Creative Commons License 2004.05.23 0 0 638
valaki meg tudná mondani, hogy az ismétlésekben hol tart a sorozat a viasaton? vasárnap asszem a 8x03 jön, de hétköznap?
Agent Balage Creative Commons License 2004.05.23 0 0 637
Most néztem meg a ripet, és tényleg futkosik, és nem is kétszer, hanem vagy 5ször... :)

Hogy ennek mi értelme van, én sem tudom

Előzmény: __Bigyó__ (636)
__Bigyó__ Creative Commons License 2004.05.22 0 0 636
Gyerekek, ezentúl átállok bakivadászatra...
néztem tegnap a hollywoodi bulit, és (bár ez nem baki, de könnyesre röhögtem magamat) az egyik jelenetnél néztem egyet... ugyan az egész rész egy poén, de a csúcs az, amikor Scully és Mulder elmennek a forgatásra és Téa Léoni elhívja Scullyt hogy megbeszéljenek valamit, eközben a pasi Muldert faggatja a... hmmm... fegyveréről...
eközben a háttérben Téa Léoni elkezd a mobilján csicseregni... na ekkor kell figyelni, ugyanis Scully vagy kétszer (ennyi tuti, de későn vettem észre) átfut a színen, oda és vissza... magassarkúban, kiskosztümben...:DDDDDDDD
hogy értelme mi volt, azt nem tudom, de a futkosó egyértelműen Scully ugyanis nem látszik sehol máshol:)))) de hogy mit futkározott???
na ezt úgy éreztem, hogy nem kell innen lehagyni, de erősítsetek meg, hogy nem csak magamban beszélek itt már jópár napja, jó?
köszi!
__Bigyó__ Creative Commons License 2004.05.21 0 0 635
most találtam a neten X-files-os winamp-skin-t... kissé ledöbbentem rajta... a hülyeségnek nincs határa :)))
elefantkillah Creative Commons License 2004.05.20 0 0 634
szerintem kurva jó rész volt, amikor a szeráf elgyött, hogy elvigye a hatujjú kiscsajokat. amikor bement a scully a templomba, megtalálta a gyereket, és kintről beszólt az ördög-ügynök, hogy vigye ki a kiscsajt. scull elindul, de a nap az ördög mögül süt és meglátja a szarvakat árnyékként..
húú.
kissé borzongató volt.
__Bigyó__ Creative Commons License 2004.05.20 0 0 633
Na most jól megnéztem magamnak az All Things c. epizódot, és így másodszorra jobban figyeltem részletekre... például nemtom, észrevettétek-e, de az egész filmen végigmegy az, hogy mindenféle kattanást/kattogást lehet hallani...például a redőny-zsinór, a gépek a kórházban, az ápolónő tolla.. és zseniálisan van megcsinálva... ÉS WRITTEN AND DIRECTED BY GILLIAN ANDERSON!!!! :))
szóval nagyon kis helyre egy rész, és szerintem az az első pár pillanat, miszerint Scully éppen öltözködik Muldernél... hát azt hiszem, ott tényleg több volt bármilyen tvzésnél... merthogy erről már beszélgettünk...
jó rész volt, na!
__Bigyó__ Creative Commons License 2004.05.16 0 0 632
Én folyamatosan vagyok a fórumon, szerintem akkor is leszek...
ezer hála!!!
Előzmény: csurtus (631)
csurtus Creative Commons License 2004.05.16 0 0 631
Holnap reggel külföldre utazom egy hétre. Május 23-án jelentkezz be vagy itt a fórumon, vagy írj egy mélt és addig utánanézek, pontosan mim is van.

Szasz!

Előzmény: __Bigyó__ (630)
__Bigyó__ Creative Commons License 2004.05.16 0 0 630
Szia!
engem spec nagyon érdekel!!!!
és ezt komolyan mondom!
plííííz... plíííz...
Előzmény: csurtus (629)
csurtus Creative Commons License 2004.05.16 0 0 629
Érdekel valakit francia nyelvű X-akták háttérdokumentáció? Könyvek, illetve folyóiratok a szereplőkről, be nem mutatott részekről, bemutatott részek összefoglalója, ilyesmi.
ivanandras Creative Commons License 2004.05.14 0 0 628
Nagyon erőltetett rész lett... Érezhető volt, hogy azért csinálták ezt a részt, hogy azért mégis legyen egy kis szünet Scully elrablása és megkerülése között...
Előzmény: __Bigyó__ (627)
__Bigyó__ Creative Commons License 2004.05.14 0 0 627
hajjaj, nemsokára lejön...
annyira rossz?
áh, már mindegy...
nekem eddig a negatív csúcs asszem a karácsonyos rész volt, mármint amikor a szellemeket kajtatják valami házban...
de köszi, hogy szóltál:)))
Előzmény: ivanandras (626)
ivanandras Creative Commons License 2004.05.14 0 0 626
Javaslom mindenkinek, hogy a szentháromság című részt nagyon messze kerülje el, mert valami borzalmas !!!!!!!!!! Büntetés volt végignézni !
__Bigyó__ Creative Commons License 2004.05.14 0 0 625
köszi az érdeklődést:)
hmmm... ahhoz képest, hogy nem vagyok egy nagy matekos, pláne hogy kéttannyelvűbe járok, és nekik mindig nehezebb a matek-érettségi-feladatsor, mint a magyar tagozatoknak, hát nagyon jó lett... de nem is volt olyan nehéz a dolog... megsegítettek a kis szürke emberek... én hiszek benne:)))
na, most komolyan:)) elég jó lett, magam is meglepődtem, hogy ennyit tudok... de a magyar jól sikerült...
éljen petőfi... na jó, ne éljen, nem szeretem egyáltalán, mégis őt írtam, mert amit nem szeretek benne, azt fel lehetett használni arra, hogy ömlengjek róla;)))
pussz mindenkinek...
Előzmény: x.j (624)
x.j Creative Commons License 2004.05.14 0 0 624
Én nem hiszek benne.

Tök más.
Te most érettségiztél, ugye? Hogy sikerült?

Előzmény: __Bigyó__ (623)
__Bigyó__ Creative Commons License 2004.05.13 0 0 623
hajjajj...
vagy Isten bácsi közreműködött, vagy csupán véletlen, de pont most jött le a dc++ról az a rész, amiben ez a dal többször is felcsendül...
akkor nem értettem, miért volt olyan ismerős a 'Don't look any further' mondat.
vagy a véletlen, vagy a sors keze...
ti hisztek abban, hogy az utóbbi létezik?
Előzmény: x.j (622)
x.j Creative Commons License 2004.05.13 0 0 622
Nagyon szívesen.
Előzmény: -DNA- (621)
-DNA- Creative Commons License 2004.05.13 0 0 621
Hát sajna nem ez lett, de belenéztem a listába, és elkezdtem keresni a within szócskát (ami az epizód eredeti angol címe), de sajna nem találtam semmit. Szóval lehet, hogy ezt is a filmhez írták...Furcsa...Amúgy nagyon köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni, később még jól jöhet ez az oldal.
Előzmény: x.j (619)
x.j Creative Commons License 2004.05.13 0 0 620
És az én kedvencem is meglett :)

Orison - Don't Look Any Further by John Hiatt (recorded specifically for this episode)

De sajna ezt nem fogom tudni megszerezni...

x.j Creative Commons License 2004.05.13 0 0 619
Találtam egy ilyet:
http://x-files.host.sk/music.php#Used

És ezen belül pedig ezt láttam:
Sein Und Zeit - God Rest Ye Merry Gentlemen

Remélem, hogy ez az, amit keresel!

Előzmény: -DNA- (616)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!