Az utolsó is, amit leforgattak, és az utolsó egyáltalán, amit a sorozatból terveznek... amúgy meg nemtom, láttad-e, de (1013 nagy ötlete nyomán) természetesen úgy fejezték be azt is (mármint a legutolsó részt), hogy folytatni lehessen... de biztos nem fogják...
viszont készül a 2. mozifilm...
letöltöttem a netről a 8. szezon utolsó két részét... hát... én elhiszek sokmindent, de hogy mennyire borzasztó lett... elvesztette a misztikumát...
Gyerekek, ezentúl átállok bakivadászatra...
néztem tegnap a hollywoodi bulit, és (bár ez nem baki, de könnyesre röhögtem magamat) az egyik jelenetnél néztem egyet... ugyan az egész rész egy poén, de a csúcs az, amikor Scully és Mulder elmennek a forgatásra és Téa Léoni elhívja Scullyt hogy megbeszéljenek valamit, eközben a pasi Muldert faggatja a... hmmm... fegyveréről...
eközben a háttérben Téa Léoni elkezd a mobilján csicseregni... na ekkor kell figyelni, ugyanis Scully vagy kétszer (ennyi tuti, de későn vettem észre) átfut a színen, oda és vissza... magassarkúban, kiskosztümben...:DDDDDDDD
hogy értelme mi volt, azt nem tudom, de a futkosó egyértelműen Scully ugyanis nem látszik sehol máshol:)))) de hogy mit futkározott???
na ezt úgy éreztem, hogy nem kell innen lehagyni, de erősítsetek meg, hogy nem csak magamban beszélek itt már jópár napja, jó?
köszi!
szerintem kurva jó rész volt, amikor a szeráf elgyött, hogy elvigye a hatujjú kiscsajokat. amikor bement a scully a templomba, megtalálta a gyereket, és kintről beszólt az ördög-ügynök, hogy vigye ki a kiscsajt. scull elindul, de a nap az ördög mögül süt és meglátja a szarvakat árnyékként..
húú.
kissé borzongató volt.
Na most jól megnéztem magamnak az All Things c. epizódot, és így másodszorra jobban figyeltem részletekre... például nemtom, észrevettétek-e, de az egész filmen végigmegy az, hogy mindenféle kattanást/kattogást lehet hallani...például a redőny-zsinór, a gépek a kórházban, az ápolónő tolla.. és zseniálisan van megcsinálva... ÉS WRITTEN AND DIRECTED BY GILLIAN ANDERSON!!!! :))
szóval nagyon kis helyre egy rész, és szerintem az az első pár pillanat, miszerint Scully éppen öltözködik Muldernél... hát azt hiszem, ott tényleg több volt bármilyen tvzésnél... merthogy erről már beszélgettünk...
jó rész volt, na!
Érdekel valakit francia nyelvű X-akták háttérdokumentáció? Könyvek, illetve folyóiratok a szereplőkről, be nem mutatott részekről, bemutatott részek összefoglalója, ilyesmi.
Nagyon erőltetett rész lett... Érezhető volt, hogy azért csinálták ezt a részt, hogy azért mégis legyen egy kis szünet Scully elrablása és megkerülése között...
hajjaj, nemsokára lejön...
annyira rossz?
áh, már mindegy...
nekem eddig a negatív csúcs asszem a karácsonyos rész volt, mármint amikor a szellemeket kajtatják valami házban...
de köszi, hogy szóltál:)))
köszi az érdeklődést:)
hmmm... ahhoz képest, hogy nem vagyok egy nagy matekos, pláne hogy kéttannyelvűbe járok, és nekik mindig nehezebb a matek-érettségi-feladatsor, mint a magyar tagozatoknak, hát nagyon jó lett... de nem is volt olyan nehéz a dolog... megsegítettek a kis szürke emberek... én hiszek benne:)))
na, most komolyan:)) elég jó lett, magam is meglepődtem, hogy ennyit tudok... de a magyar jól sikerült...
éljen petőfi... na jó, ne éljen, nem szeretem egyáltalán, mégis őt írtam, mert amit nem szeretek benne, azt fel lehetett használni arra, hogy ömlengjek róla;)))
pussz mindenkinek...
hajjajj...
vagy Isten bácsi közreműködött, vagy csupán véletlen, de pont most jött le a dc++ról az a rész, amiben ez a dal többször is felcsendül...
akkor nem értettem, miért volt olyan ismerős a 'Don't look any further' mondat.
vagy a véletlen, vagy a sors keze...
ti hisztek abban, hogy az utóbbi létezik?
Hát sajna nem ez lett, de belenéztem a listába, és elkezdtem keresni a within szócskát (ami az epizód eredeti angol címe), de sajna nem találtam semmit. Szóval lehet, hogy ezt is a filmhez írták...Furcsa...Amúgy nagyon köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni, később még jól jöhet ez az oldal.