Leírták korábban hogy bugos mert nem lehet vele túlírni.
Nos nekem a 700 MB lemezre 701 MB-t sem volt hajlandó felírni követelte a nagyobb méretű lemezt.
Visszaraktam a régebbi verziót amit eddig használtam és az minden gond és túlírás nélkül (701 MB-t nem is kell túlírni)simán megírta.
Vártam a 6-os verzióval 3 kiadást is mégis beszoptam. :)
korábban volt itt egy szóváltásunk a témában, miszerint hülyeséget-e írtam akkor, amikor felvetettem, hogy jelenlegi formájában befejezõdik a CloneCD fejlesztése, köszönhetõen az Európában újonnan életbe léptetett szerzõi jogi törvényeknek. Akkor csak úgy nekem estél, hogy hülyeséget írtam a honlapomon, meg hogy "nem kell jogi diploma ahhoz", hogy ezt bárki belássa. Nos, most leszűrheted Te magad is a tanulságot, de egyet elárulok: kettőnk közül nem én állítottam hülyeséget.
Ajánlom figyelmedbe a következõ URL-ek megtekintését:
A lényeg: CloneCD fejlesztése - pontosan az általam is megnevezett okok miatt - LEÁLL, az új fejleszőknek átadott project a jövőben jelentkezik majd (valamikor) a program következő generációs változataival, de semmi konkrétum nincs egyelőre.
Átírtam egy írásvédett audio CD-t a Clony,CCD4 Profiler, Clone CD triász segítségével. A gond csak az, hogy az első 4 számban pattogó zajok vannak.
Hol lehet a hiba?
Megjegyzem, amikor "simán" próbáltam másolni Easy Cd Creatorral, akkor csak az első 6 szám jött össze, de zaj nélkül.
Most ezt csináltam:
1. Scannelés Clonyval- megvan a védettség típusa. (Clony bezár) (Egyedül azt nem értettem, hogy miért "DataCD" tippet kaptam a programtól...)
2. Profile- ebből egy kukkot nem értettem, mert német nyelvű verzióval rendelkezem. Az Audio CD rovatban kiválasztottam a Cactus Data Shild 200 feliratot, mivel ez hasonlított a védettség típusának elnevezésére.
3. A Profile programon keresztül megnyitottam a Clone Cd-t. Direkt másolás (audio cd).
Pölö: ha nincs dívídí-íród, és az asztalid csak autorizált dvd-video-t képes olvasni, iso-s mpeg-eket nem, akkor az mpeg-jeidet (ha kell...) átalakítod mpeg-2-be, felnyesed minidvd-re, és innentől kezdve már nem csak a pc-n lesheted az anyagot.
Más. Nero 6. Újabb 'rosszpont'. A cséndzslogban nem láttam, de megváltozott az nrg-k belső szerkezete, mert se az Alcohol, se a Daemon nem képes (vagy nem rendesen) felmauntolni... :o(
Várhatjuk az újabb verziókat e két gyöngyszemből, vagy telepíteni kell a Nero ImageDrive-ját... :o/
Van az a klasszikus TMPGEnc nevű prg. Ehhez van QuickTime plugin. Azzal át lehet konvertálni. Viszont az újabb QuickTime-okból a hangot nem tudtam kiszedni, ahhoz nem tudom mi kellene.
Az ö termékük pl. az AnyDVD, amivel kb az összes DVD védelmet/korlátot ki lehet kapcsolni. Kissé jobban megnézve - többek között egy ElbyCheck.exe is települ, ami surprise! a CloneCD egy file-ja :-))
Kösz! Na akkor downgrade lesz - de mi a fenétöl nem ír ki 694MB-t 700MB-s CD-re? No overburn! Eddig Nero fan voltam vindóz alatt, de ha így folytatja... :-))
Korábban itt egy kedves fórumozó nekiállt engem szapulni, hogy hülyeséget írtam a CloneCD-vel illetve annak fejlesztésével kapcsolatban (azt írtam, hogy bizonyos források szerint leállt a fejlesztés). Íme az újabb fejlemények, illetve az Elaborate-Bytes vezetőjének (a CloneCD fejlesztőjének) egy igen friss "nyilatkozata" a CDfreaks fórumából kióllózva:
"... ever heard of the new European copyright law? This makes CloneCD and Blindwrite illegal in all european countries (AFAIK in Italy and Austria it already is, in Germany it will be within the next days). Don't argue, that "this law isn't yet an active law" in France, it won't help you much, I am afraid, especially if you sell to Germany...
Further I am not so sure about SONY's patents for SecuRom (copying this protection might violate their patents - if they have patented it -, especially the "Plextor Premium" trick). They once tried to sue me because of the "Don't repair Subchannel option" in CloneCD, not to mention Macrovision's constant threats.
Unfortunately moving out of the EU to Switzerland didn't help as much as we first thought, because of many bilateral agreements between Switzerland and the EU.
So, "all good things must come to an end". CloneCD has been the leader of the pack for many years. Without CloneCD things would be diffrerent today, I am sure. And all CloneCD updates always have been free in the past.
To Kamikazee: Don't blame me. Blame the politicians. Stop whining, get political active.
BTW, I know of a company called "SlySoft" in Antigua. They would be very happy to market all kinds of "copy software". We are already negotiating, they show big interest in CloneCD..."