Arra gondolok, hogy van itt olyan akinek ha bármilyen negatív minősítés megfogalmazódik az öröklött szürkeállományában egy nikkről, azt nem restelli azonnal karakterekbe foglalni a különböző topikokban.
Ahogy versek után sem árt az értelmezés, úgy az olvasott hozzászólásokkal is illene ezt megtennie, mielőtt minősítene bárkit.
Tanulság:
Először a saját porta előtt kell söpörgetni, a saját szemben észrevenni a gerendát!
Egyszerűen nem értem az embereket. Beszélgetünk, poénkodunk, jókat mosolygunk. Majd jön valaki, aki, hogy egy "szép" magyar mondást idézzek"beleköp a levesbe".
Arra gondolok, hogy ma nem tudok verseket javitani - egy topikon sok szep verset talaltam, inkabb azokat olvasgatom :-)
Meg arra is gondolok, hogy talalgatni folosleges ismeretlenul hogy ki mit miert csinal hiszen mindennek ezer oka lehet, az eremnek is 2 oldala van, mint mondjak :-)
Valamint arra is gondolok, hogy ma mar inkabb nem gondolok semmire :-)
Ó de ez nem vicces, most már attól félek, nehogy rútoljanak... Meg reméljük Téged sem fognak. De nem tehetek róla, hogy nem hagy békén, lehet hogy tényleg valaki becsapta,
és amúgy ha ez így volt, akkor még sajnálom is szegénykét. A szmájli a monogramom, de most nem teszem ki, nehogy félreértse bárki. Most tényleg nem mosolygok.
(ide is kuldom)....elnézést, de én másként nem tudtam segíteni Neked-és lehet igy sem fog menni.Elkuldtem a .kultúrmoderátorhoz 17.01-kor.
"Kivánok szép napot.
Tisztelt Moderátorok!
nem tudom lehet-e ilyen jellegu segitséget kérni Onoktol: szeretném ha segítenének egyértelmuvé tenni ho-ho-ho* nick számára, hogy nekem az Indexen ezen a naickomon kivul nincsen más naic-kom!
ezzel segíteni szeretnék “Loocee-fair”-naicnak és magának ho-ho-ho*-nak is.Eddig minden magyarázkodás kudarcba fulladt.
Tisztelettel és koszonettel mindenképpen,akkor is, ha nem lehet megoldani"
Konfliktusokat ügyes furfangok vagy intelligens hazugságok sohasem oldanak meg; hogy megoldódjanak, el kell viselni őket, amíg a feszültség elviselhetetlenné nem válik; azután az ellentétpárok lassan egybeolvadnak. Egyfajta alkimista eljárás ez, nem pedig racionális választás vagy döntés. A szenvedés elengedhetetlen. Minden valóságos megoldást csakis intenzív szenvedés révén találunk meg. A szenvedés mutatja meg, milyen mértékben vagyunk elviselhetetlenek magunk számára. Egyezz ki ellenségeddel! - a külsővel és a belsővel! Ez a probléma!