Woah! Ilyet mennyit jatszottam kiskoromban!:)) Ahol minden evben nyaraltunk, ilyenek voltak az uduloben, es rengeteget jatszottunk!:) Hat ez tok jo, mar csak ezert elmegyek oda egyszer:)))
van ilyen csodálatos számlálóberendezés. :) a goldban is van kedvezmény 5ig vagy 6ig, akkor hasonló árban van, mint a Biliard Art.
a rexet meg sinisa már kivesézte. :))
A visszaallitasrol nekem is hasonlo a velemenyem:) Akkor ezzel nem fogunk vacakolni:) Es szamolni hogy szoktatok? Mindenki fejben tartja a pontszamat, vagy leirjatok valahova? Tok izgi lesz kiprobalni, mar alig varom:)))
Itt a Billiard Art-nal mar legalabb arak is vannak. Ugy kene menni, hogy 5-ig, es akkor csak 320Ft 1 ora, az tok jo! A tobbi helyen is kb. ennyi? Bar a Rex Williamsre irta egyszer Szababa hogy dragabb, de szerinte az a legkevesbe fustos, most talaltam meg ezt a hozzaszolst:) Egyebkent milyen az a Rex asztal?:)
elég sok szabály van az tutti, meg kivétel. :))
sokszor a bírónak se sikerül jól visszaállítani az állást, bíró nélkül meg szinte reménytelen. és szerintem inkább ne legyen visszaállítva, mint rosszúl...
a Madison úgy tudom már megszünt. ez még egy jó hely állítólag, csak nekem eléggé kiesik a mozgásteremből. :) ill.: rwsnooker.uw.hu
Koszi, azota mar visszakerestem, eleg zavaros ez az egesz, de most mar kezd osszeallni. Akkor mi sem fogunk visszaallitassal vacakolni, ha elmegyunk jatszani, ezert kerdeztem meg, hogy erdemes-e:)))
mi a visszaállítást hanyagolni szoktuk.:) max ha nem mozdul el semmi akkor tesszük vissza. szerintem egy bizonyos játékszint alatt nincs is értelme.:)
visszaállítást akkor lehet kérni ha a bíró foul and miss-t(a miss a lényeg) mond, és ez nincs azzal összefüggésbe hogy snookerállás volt-e vagy sem. misst meg akkor mond a bíró ha szerinte a játékos el tudta volna találni a kívánt golyót de nem tett meg mindent ezért. szóval ez szubjektív. nem mondhat miss-t ha ez egyik játékosnak snookerrre van szüksége a győzelemhez, magyarul nagyobb a különbség mint az asztalon lévő pontszám.
de ezt Zombie már biztos leírta korrekten, keress vissza. :)
Egyebkent asszem egyszer en is voltam ebben a Gold Crown-ban billiardozni. A Hengermalom utnal van, igaz? Esetleg telefonszamot tud valaki mondani, akkor odaszolok az asztalfoglalas miatt, ha mar biztossa valt, hogy mikor megyunk.
Egyebkent, ti jatek kozben hogyan szoktatok megoldani ezt a visszaallitgatast? Mert szerintem eleg maceras lehet a dolog, foleg ha valaki olyan szerencsetlenul talalja el a golyokat, hogy az osszes elmozdul a helyerol:) En kizart, hogy meg tudom jegyezni mondjuk 10 golyonak a pontos helyet...
De ez a visszaallitas csak akkor van, ha snooker allasbol lok valaki, igaz? Ha nem snooker allasbol hibazik, akkor az ellefel csak azt dontheti el hogy o akarja-e onnan folytatni, vagy jojjon megint a masik. Most jol mondom? :)
én is oda szoktam járni, télleg nem rossz hely. érdemes foglalni, főleg ha hétvégén mentek.
igen foulnál azt is kérhetik, hogy a másik a kialakult állásból folytassa.
nah Meggájver nagyon belendült 0-2ről 4-2..
Oke, koszi szepen! Es szokott lenni ures asztal, vagy kell elore foglalni?
En ezt a szabalyt meg mindig nem ertem. Parrottnak ugye snooker allas volt, el is rontotta, de egy meg lehetetlenebb helyzetbe kerult a feher golyo. Ilyenkor azt is kerheti az ellefel, hogy onnan folytassa, nemcsak azt hogy visszaallitsak a lokes elotti helyzetet?
Én a Gold Crown- ba járok (Budafoki ut 109-111, az ÖMV illetve Mekkdonálc mellett) elsősorban kártyázni, de rengeteg billiárd asztal van, köztük aszem 4 snooker, a hely a kevésbé füstösök közé tartozik, bár nyilván többen dohányoznak, esetleg próbáljátok meg itt...
Egy barátom szerint Lee-nek annyira nincs stílusa, hogy mindig úgy játszik, ahogy az ellenfele. Ha Ebdon lassú volt, akkor ő is, ha Maguire gyors, akkor ő is. Szerintem igaza van...
Na, Lee-nek tok jol megy, mindjart elmegy 2-vel:) Nemreg beszeltetek rola, hogy hol vannak kulturalt snookeres helyek Bp-en. Ha egy baratommal szeretnenk szombat delutan elmenni valahova jatszani egyet, mit ajanlotok? Ha lehet, akkor jo lenne egy kevesbe fustos hely, ahol levegot is lehet kapni:) Egyikunk se jatszott meg snookert (csak poolt, azt se tul sokszor), tehat nem baj, ha nem a legprofibb az asztal. Elore is koszi!
Mittomén Ronnie kiesése feletti bánatodban mikre(kikre) ragadtatod magad!:)
Hááát,elég hitvány kis végjáték lesz ezen a tornán...még szerencse,h Maguire-t szívembe zártam:),így legalább érte szoríthatok..De nem ilyen elődöntőket álmodtam magunknak..