Engem csak a tv-s része érdekelne! Pénznem kit mutat ez a móka? mert nekem nagy kijelzős van... szóval ha jól értem akkor... kellene nekem egy tuner+egy digitális tuner meg némi kábel? Mert nekem a nagy kijelzős verzióm van, navi is gyár! Lóvéba ez kb mit mutatna ha megakarnám csinálni?
Igazából ez úgy indult, hogy az én autómba a kis kijelző volt ami ilyen pirosan világított. De viszont a kezelő felülete a "nagy" volt tehát azon rajta volt a NAV gomb stb... Találtam egy bontott Audit amiból megvettem a komplett nagy színes kijelzőt, navi lejátszót stb.. hát a beszereleése nem volt egyszerű de megoldódott. Esetleg valakinek kellene A6os-hoz belülre valamilyen kábel nekem van egy komplett autóra való. Most napokban vettem hozzá utólagos nem gyári tv tunert+ egy másik tunert ami az analóg jelet digitálissá teszi, mivel ugye 2012-ben megszűnik az analóg sugárzás. Kijelzőt nem kellett cserélni csak az MMI kábelét összedugni ezzel az utólagos tunerrel, majd annak adnig testet meg petrót. És így most tud 46 csatornát ami fizetés nélkül 6 csatornát tud a többihez meg lehet venni ezt a mindigtv-s kártyát és akkor HBO-tól kezdve minden lesz az autóba. 1 terrás merevlemez van rajta, xbox,ps3,ipod, minden csatlakoztatható, usb kiosztás, tolatókamera funkció stb.. Megtaláltam a hangot is rajta már :)
Bocs hogy kérdésre kérdéssel válaszolok...nem illik tudom! De régen engem is érdekelt a dolog... ilyenkor nem kell kijelzőt is cserélni? Csak mert érdekel hogy mi ennek a menete! köszönöm
Nos írok ide is hátha előbb kapok rá választ :) 2006os A6os Audim van, gyári nagykijelzős MMI-vel navis. Napokban vettem utólagos (nem gyái) tv tunert hozzá. Ugye NAV gomb menyomásával ugrik át Tv-re vagy épp DVD-re és a többire. Eddig minden is oké, csak a filmen nincs és a tv-n sincs hang. Nekem azt javasolták, hogy a rádión keresztül keressem meg a tv hangját? :O Hogy is van ez? Előre is köszi!
Na feltettem... kérdezte hogy szeretnék e updatelni...igen! update ami kb 20 másodperc volt... majd navigálás közben kiderül... mert tudok pár helyet ami változott kivi leszek!
Szevasztok! Csak most van erőm írni mert() életemben ez volt a legroszabb itthollét, szünet, ünnep(nekem az nem volt) -kinek hogy- Nem is tudtam idefigyelni, így csak a viszaolvasottakból tudom mi történt nagyából.... ....a helyzet talán javulóban de most kb 100 na jó 97gyűrű mélyen vagyok még a kútban, tehát az is idő mire kimászom valahogy. Remélem senki nem éli át ezt....
Enyém is quattro... de én még nagyon nem hallottam hogy a hajtással baj lenne... mivel a torsen az full mechanikus és nincs benne elektronika így elég kevés a hia lehetőség!