Gratula, SzaboZE! Sok sikert, meg minden ilyesmit! :-)
Tali: Omszki to reszemrol is rendben! De meg mindig a vasarnap a jo nekem, mivel szombaton este jovok majd haza Aggtelekrol!
Az is lehet, hogy mar az uj Mazdaval megyek! :o)
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Full királyra sikeredett az esküvőnk! A visszajelzések szerint, meg a videófelvétel alapján a vendégek is jól érezték magukat.
emprise: szerintem érdemes esetleg egy asztalossal gyártatni kalaptartót, esetleg keményebb anyagból, abba komolyabb hangszórókat is tudsz tenni a jövőben! Hangszóróvászonnal lehet burkolni.
Omszki tó: Okés. Már csak a pontos hely kérdéses. Chrome, te úgyis közel vagy nézz körül hol lehetne megoldani! :)
Caris: Ma vagyok legközelebb!!! :) Most 22-én megyünk nászútra Korfura, onnan 29-én érkezünk haza. Addig nem tudom leszek-e, szerintem még 21-én benézek. Ha megjöttünk első dolog lesz idetolni az arcom! Addig szervezzétek jól a talit!
Azert a turbost adom el mert a masiknak a motorfelujitasa 420-ban volt, szoval most igy mar nem eri meg eladni.Inkabb menjen a turbos.
Mennyit kerek? Huhh meg nem tudok pontos arat mondani, meg egy baratomnak eloveteli joga van, de ugy 850k korul.Attol fugg hogy mit sikerul teljesen megcsinalni.(apro bizbaszok)
akkor, ha senki sem tiltakozik az Omszik tó ellen, lehet ott a találkozó.
Miért a turbóst adod el, gondolom élvezetesebb, mint a "mezei" példány. Mennyit kérsz érte? (álmodozni csak lehet... :)
Nem tudtok veletlenul olyan helyet ahol MX-3-hoz lehet kalaptartot kapni? (bonto, etc.)
Felhivtam mar egy Mazda markakereskedest de ott azert az 1m2-es preselt falapert amin van kb. 2 m2 szovet 40-50 ezret akarnak elkerni... Erdekelne meg gyari szonyeggarnitura is. Thx.
Akkor lassan úgy tűnik, hogy szept. 2-a lesz a találkozó idôpontja. Úgy tűnik, elég sokan érdeklôdnek, lehet keresni kellene valami nagyobb helyet a kertünk helyett. Olyat, ahol pl. szalonnát lehet sütni (erdôtűzzel egybekötve), meg jó sokan elférnek.
Nem ugy van az...!! En is itt vagyok, he!! :-)
Szoval reszemrol inkabb a vasarnap lenne jo. Ha megis szombat lenne, akkor megprobalom megoldani valahogy! Nem szivesen hagynam ki!
GangstaBoy
Ui.: Mostansag egy kicsit sok a melom, ezert nem vagyok (annyira) jelen... :-|
315-ös hozzászólás: "Kert tali ok, ezek szerint szept. 1-2 lenne a jó idôpont. A kutyát addig felhízlalom, hogy ne egyen meg senkit... :) Esetleg addig mindenki felszerreltethet magának valami sportkipufogót és adunk egy koncertet a szomszédnak is... :) "
Ha nem jó, akkor potyogó könnyek közt gondolok majd Rátok! :))))
Már csak az a kérdés, hogy szombaton (8.) vagy vasárnap (9.) legyen-e a tali.
SzaboZE: azt hittem, hogy most volt az esküvô, akkor méeg egy hetet várnod kell, hogy tagja legyél a klubnak... :) Az utolsó nap nagyon gáz, a többit ki lehet bírni... :)
Akit érdekel: A mostani képes autó expresszben hirdetnek 2 literes V6-os 323F-et.