ha hiszitek , ha nem ( úgy csinálok , mintha ezen rovat egy közösség lenne , ahol értelmezhetô a "mi" , pedig nem az ), sikerült megszerezzem a Jamie Uys általi betiltott Hóbortos népség elsô részét . urhajozaskukacfreemail.hu
Keresek egy filmcímet , röviden , amire emlékszem:
támadók jönnek a földre , és az emberek tarkóján keresztül belebújnak és irányítják. A főhősnek van egy réz pénzérméje, és amikor a film végén a final actionba egy idegen fegyvert szereznek pont ezzel a rézpénzel hozzák működésbe és nyerik meg a csatát.
Régen úgy a 87-90 környékén ment magyarországon mozikban , ha jól emlékszem.
ha valakinek beugrana írja már meg a címét! Köszi J.
helloka..ezt hogy érted hogy ezeket keresed?azt szeretnéd hogyha valakinek meglenne, és akkor elküldené neked?vagy mit jelent pontosabban hogy ezt keresed?:)
<a href="http://www.port.hu/ha_kedd_van,_akkor_ez_belgium_if_it_s_tuesday,_this_must_be_belgium/pls/fi/films.film_page?i_film_id=931&i_city_id=3372&i_county_id=-1" target="_blank">Ha kedd van, akkor ez Belgium</a>
én annak a barlangos/búváros sorozatnak szeretném megtudni az eredeti címét, amire biztos sokan emlékeztek, kb 1980-ban ment a tévében, és a főcímzene a Pink Floyd: Time-ja volt.
Szerintem érdemes megnézned az Éli könyvét is, meglepően jó a film. Az 500 days of summer is kötelezően megnézős főleg, ha barátnővel vagy. Animációs vonalon Sárkányvadászok humoros alkotás lett, szerintem már dvd-n is kinnt van. Amúgy ez a filmes kereső elég érdekes, egy mondatból soha nem tudnám kitalálni mind a 30 filmet. Nem mind tartozik az érdeklődési körömbe, szóval így esélytelen :D
Nekem a 30-ból már csak 4 hiányzik. 2 be még így sem vagyok biztos, egy kicsit sok filmre is jellemző lehet az az 1 mondat... De most már ha elkezdtem akkor befejezem csak azért is:D Ha már egy csomó filmet nézek akkor legalább valahol előnyöm is legyen belőle:D
pont emiatt a szatirikusság miatt hatalmas a film :) Ha te is szereted az effajta humort akkor ajánlom neked a Dr. Strangelove-ot! Igazi kult film az 1960as évek elejéről. Egy fiktív atomháború előtti történést dolgoz fel. A téma komoly.. a szatirikusság miatt meg őrült vicces :))
Animációsnak még a Coraline-t és a Fantastic Mr. Fox-t is mondanám :) Scifi-ből a District-9 valóban nagyszerű! Ajánlanám neked még az In Brueg-t (magyar címe über fos: Erőszakik...utólag tudtam meg,hogy ez a magyar címe...hát...meglehetősen negatív képet ad a filmnek...mint valami zs kategóriás film lenne) A Julie&Julia nagyon jó film! Meg ha egy kicsit akartak félni akkor a Negyedik típusú találkozások - The fourth kind Romantikusból ami szerintem nagyon jó!! An Education
Attól függ mennyire akarsz klasszikusokat vagy mennyire szoktál filmezni, mert sok film elsőre nem biztos hogy érthető minimális filmes háttértudással. A lentebb említett filmeket én is ajánlom, bár nem tudom melyik mennyire jött ki már DVD-re. De mindenképp megemlíteném még a Start Treket, ami igazán izgi lett, akkor a Solomon Kane-t nagyon új, de nagyon jó, is; a Kick Ass-t. De akár nekiülhettek egy sorozatnézős hétvégének is pl. How i met Your mother(így jártam anyátokkal) Az egyik legsikeresebb és legjobb szitkom, egy nap alatt 3-4 évad is átnyálazható.
Valaki tud nekem valami jó filmet ajánlani amiket már nem csak a mozikban játszanak hanem kiadták dvd-re is úgyanis hétvégén mozihétvégét tartok otthon barátnőmmel , ha lehetséges több filmc címet is elfogadok , előre is köszönöm a filmcímeket:)
Szeretnék érdeklődni,tudna-e valaki segiteni hogy honnan lehetne letölteni Elaine Cassidy-tól a következő filmeket,persze Dvix-formátumban és szinkronizálva a vásárlás is érdekel: -Fingersmith, -Watermelon, -Egy kis füllentés, -Ghost Squad. Köszönöm szépen előre is a segitségeteket. Jóéjt!
igen igen kreatív a forma kiváncsi lennék mennyi időbe telt neki kitalálni ezeket:) de marha jó:) ti tudjátok már az összeset? én csak nemrég kezdtem el őket írkálni h mi melyik:) de nagyon bepörget ..lassan többször néztem meg a videót mint ahány filmet ki lehet találni xD
Hát nem tudom melyik a nehezebb! Eléggé komoly tudás kell mind a kettőhöz, de a tiednél legalább van kihívás :D Megnéztem eddig 2szer és még csak 4 film van meg. Ez azért eléggé rossz arány a 30ból. Valaki nem akar 1-2 tippet dobni? :P
Hopp itt közben találtam mégegyet, mármint qvizt ;). Itt rövidke leírások alapján kell kitalálni, hogy melyik filmről beszél az ember. Egy-két helyen igen mókásan írja körbe a filmeket 8), tetszik a stílusa.
Huh itt azért elég sok a régi movie, nekem így hírtelen a fele sem volt ismerős, az meg hogy mennyit tudtam, hát azt inkább hagyjuk is 8). De majd megmutatom az ismerősöknek is, ők is szeretik az ilyen film qvizeket, nem adjuk fel, nem lehet 8)