A ventillátor a középkonzol mögött van, a kesztyűtartó kiszerelése után férsz hozzá. Nekem már az is ciripelt. Teli volt porral. Kitisztítottam, újrakentem a tengelyt és a cirip-cirip megszünt.
Ezt csak hallgatózással lehet kideríteni. Biztos valami műanyag cidrizik, de valóban idegesítő az ilyesmi. Nekem a műszerfal teteje púposodott fel a nyári melegtől, és hozzáér a szélvédőhöz. Alapjáraton nagyon kellemes hallgatni.... :-( Így visszanyomni nem tudom, a kiszerelésében meg nincs gyakorlatom.
Valaki kell a csomagtartoba, s addig nem johet ki, amig meg nem mondja, mitol ered a zaj. Potkerek felol nem johet? Vagy a jobb hatso oldalon a vegfoktol? Ventillator?
Az autóm viccelődik megint... Figyeljetek: Bal kanyar mindegy milyen, erős, enyhe, emelkedőre vagy sem...mind egy... de csak bla kanyar... és enyhe nyöszörgő hang hátulról.... még pedig jobb hátulja kalaptartó sarok... torony szilent csere volt azt hittük az... de nem... minnél hidegebb van annál erősebb a hang... és csak bal kanyar amikor jobb oldalra terelődik a súly... futómű rendben! Valami kárpit, feszítő nem is tudom milyen hang...nagyon bizarr... :) mindenre kivi vagyok...
Az enyém ugyan nem Allroad, de Avant quattro tripp 180 ló, de nekem 8,4 átlagom 10 fölé még sose ment, mondjuk kerülöm a városozást, és a dugók miatt lehet hogy fölmegy annyira amit írtál. Üdv
"mièrt jàratod,csak felveri az olajat" Ezt egy nagyon jo szerelo mondta nekem,bàr nem igazàn tudtam hovà tenni ès èrtelmezni a mondatàt,de nem jo kategoriàba sorolnàm!
Szeva. Nekem A6 150lovas(tudom a xarabbik:) ) v6 tipt. avant quattro diesel van, de városban(nem egy világváros) 10 kilométer átlag távokkal 13.2l a fogyasztás.... ....kint 120ig 7.2l, többször mérve, diagra nálam nem téve... ...pedig felkelene...
EGy nagyon jó barátomnak van ilyen vasa 2003-as... igazából neki alapból 10 alatt nem mozdul és a legzordabb körülmények között is 12! Hát ennyit tudok mondani... de az allroad egy nagy nehéz autó...ki tudja lehet normális!
Érdeklődnék, hogy valaki megosztaná-e a fogysztási adatait velem?
Nekem egy 2005-ös 2,5-es TDI allroad-om van (180lovas), városban (ha szigorúan 50-60-al megyek, és nem nagyon nyomom neki akkor is) min 13,2-14,0l/100km-t ír ki a computer.
Kötött már be valaki Audi A6/100-ba vagy A4-be tempomatot? Mennyire bonyolult hadművelet? Esetleg ha valakinek lenne hozzá egy kis infója vagy kapcsolási rajza, esetleg leírása, azt nagyon szívesen fogadnám.