A Big Brother honlapon találtam, hogy Ákos beadott egy remixet a Big Brother pályázatra. Lehet hogy letölthető is, de engem nem érdekel Ákos munkássága. Akit érdekel ide menjen: http://online.bigbrother.vnet.hu/html/galeria/p=galeria&cat_id=24&page=1.html
Te akartad, totyus...
(Basszus, én szégyellem magam mások helyett, ezt a sok minősíthetetlen idiótaságot olvasva... Itt is az Ikonról van szó:)
"Szóval nem semmi cinizmus van ebben a dalban. A rajongók sírtak, amikor meghallották ezt a dalt. A hitük eddigi táplálója most nem elég, hogy cserbenhagyja őket, még kis is gyűnyolja őket ezért a hitért"
SEGÍTSÉG! ORVOST!
Ugye, ennyi elég lesz, totyus?
Beszéljünk inkább a gigaállatbaromijó
ÚJ TÖRVÉNY-
ről!!!
Nna, itt van neked egy szemelvény a gigahülyeségekből:
"válasz erre | adatok | e-mail 2000-02-04 22:54:59 (180)
Nem tudom, tudod-e, de az igazán fanatikus rajongók között nagyon nagy lelki válságot okozott az Ikon című dal. Ők egy újabb pozitív hangulatú, hitet adó, irányt mutató, "Azért vagy itt 2"-t vártak, ehelyett kaptak egy eléggé cinikusan, hogy azt ne mondjam kegyetlenül énekelő Ákost, aki azt énekeli" "Csak olyan jelent hozol, amilyet a világ megérdemel", ráadásul - az én, és sok rajongó értelmezése szerint - mintegy kifigurázza az eddigi dalait. ("Itt bűn és erény csak képregény"). Ehhez vegyük hozzá a dal kissé tucituci alapját és a gyökeresen megváltozott image-et: és szinte közelebb jutunk szegény rajongók megvígasztalásához... "
Szép, kerek, tökéletesen értelmetlen baromság.
Lelki válság, Ákos kegyetlenül énekel, tucituci:
szegény szerző, tisztán látszik, hogy egy árva szót sem ért. Semmiből. Abból sem, amit ír.
Akarsz további illusztrációkat?
Bocsesz, akkor lehet, hogy '99-ben is írtak az Ikonról ide baromságokat, de az is lehet, hogy az Ákos levlistán ment a baromi magas szintű vita.
De úgy emléklszem, hogy itt írták az okostónik, hogy az Ikon "rajongóellenes", vagy valami hasonló ökörség.
Nézz utána légyszi, ha érdekel.
De most én is megnézem.
Hogy hol lehetett az Ikonról a gigantikus f*szságokat olvasni?
Ugyanezen a fórumon, csak korábban, az 1998-as megjelenés környékén.
A cliftony-féle ostobák dumáit, miszerint "rajongó-gyalázó" az IKON, mint dal, meg efféle irgalmatlan baromságokat...
Szóval az ilyen hisztérikus hülyeség nem újkeletű,
azon se lennék meglepve,
ha ugyanazok csinálnák, mint akkor.
De ezzel foglalkozzon az, akinek nyóc anyja volt.
Fabe, nagyon egyetértünk,
korszakalkotó munka, zseniális lemez az
ÚJ TÖRVÉNY!!!
new law: ez már igen...igen jó lett a lemez. szerintem veri a hűséget...
szakos krisztián nagyon kellett ákosnak.
krisztián dalai (zene& hangszerelés): majom a ketrecbe, vírrasztó (ez talán a kedvenc számom eddíg), egyetlen egy, consquistador - ezek mind nagyon ütős dalok...
továbbá: ákos minden: be lettél oltva - ez is ott van a top-on - , altató, új tőrvény, alig hitted
lepe: ölej meg újra
háry péter: élj a mában
háry p. & nemetz zoltán: a kezdet elött
of course ákosh dal & szöveg on all...
multimedia (de ezt már írtam) profi - talán a legjobb eddíg...
ez 1 nagyon jó lemez. pont.
gratula ákos & team! (ha olvassák:)
"tudom, hogy neked is
rém kellemetlen
hogy be lettél oltva
szeretett ellen"
'nuff said...
ps: nemtom ti hogy vagytok vele, de én már nagyon várom sz. krisztián lemezét...
Most mennem kell,
amíg jövök, pánikoljátok ki magatokat,
politikázzatok, zokogjatok,
de közben nem árt, ha tudjátok, hogy ez egy korszakalkotó lemez,
egy egészen különleges alkotótól.
Ha tetszik, ha nem, így van.
Ez a huszonhatodik lemeze. Tizenhárom év alatt már ez magában sem semmi...
xavier
Nekem A bosszú népe nagyon bejön, sajnos szeretem a zúzást, a Majom az ABSZOLÚT favoritom!!! Rulez! Az Ülelj meg újra a második legtutibb, és az Altató a legszebb Ákos-nóták egyike, amit valaha hallottam! DE A MULTIMÉDIA IS KIRÁLYSÁG! Nézted már?