Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Caris Creative Commons License 2001.08.24 0 0 629
Persze, küldd el, de a

caris@fiberia.com

címre, felhívlak.

Caris

Előzmény: GangstaBoy (628)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.08.24 0 0 628
Hello!

Na, leelolegeztem a 323F-et, ugyhogy ha minden jol megy, akkor mar kedden mehetek a kulcsert! :-) kb. 40e Ft pluszt kell fizetnem, de igy atiratva, eredetvizsgaval, biztositassal, casco-val kapom meg az auto! Nem kell inteznem semmit!
Az elso teszt meg is lesz, mert csutortokon megyek Aggtelekre, de a vasarnapom a talinak van fenntartva!
Caris! Nem tudom meg van-e a szamom, de ha nincs, akkor elkuldom emailben. Ugyanis jovoheten szabin leszek es azert jo lenne informalodni a talakozoval kapcsolatosan. Felhivsz majd?! Bar majd otthonrol talan fel tudok jonni egyszer-ketszer... :-)

GangstaBoy

Előzmény: Caris (622)
Caris Creative Commons License 2001.08.24 0 0 627
Bocs a tegnapi "2" hozzászólásért, elkezdtem volna visszaszámolni, a 626-os hozzászólásig, de az explorer azonnal szétfagyott és már nem volt idö újraindítani a szekeret, mert siettem... :)))

Caris

Koriel Creative Commons License 2001.08.23 0 0 626
Nem is,mer' én nyertem!!! :))
Ez ugyanis a 626-os hozzászólás!!!
Bezony...

GangstaBoy Creative Commons License 2001.08.23 0 0 625
3
En nyertem...!! :-))
Előzmény: Caris (624)
Caris Creative Commons License 2001.08.23 0 0 624
2
GangstaBoy Creative Commons License 2001.08.23 0 0 623
Csako!

Ha minden igaz, akkor mar jovoheten kedden! Mar csak a hitel-elbiralas van hatra, remelem nem kotnek bele semmibe! :-)
A vevovel megbeszeltuk, hogy akkor fizet es kapja meg az autot, amikor en tudok menni a masikert! Tehat kb. 2 ora hosszaig nem lesz majd autom! :-)
Ha minden osszejon frankon, akkor vasarnap mar a 323-assal megyek a talira!

GangstaBoy

Előzmény: Caris (622)
Caris Creative Commons License 2001.08.23 0 0 622
GangstaBoy:

Köszi, jók a képek!

És mikor lesz meg a 323F-ed?

Caris

GangstaBoy Creative Commons License 2001.08.23 0 0 621
Hali!

Fent vannak a kepek! Hallod Caris!!! ;-)
Lassan kibovitem a galeriat is, mar van egy rakat kepem tipusonkent szetvalogatva, mar csak egy kis ido kell(ene)!!

Caris: Koszi!

GangstaBoy

Előzmény: SyL (616)
Caris Creative Commons License 2001.08.23 0 0 620
gratula!
Előzmény: GangstaBoy (619)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.08.23 0 0 619
Hali!

Kep megerkezett, ma vagy holnap felpakolom! (Caris, a Tiedet is...!!!)
Hat nem tudom, lehet, hogy az eredeti felnivel jobb lenne a kep - persze nem akarom ocsarolni a grafikus tehetsegedet, csak egy picit elut a keptol! De vegul is mindegy! :-)

Na, ugy nez ki "megvettek" az automat! Mar csak a felesegen mulott a dolog, hogy majd neki tetszik-e! A ficko elsore beleesett a Maciba! :-) Egy kicsit feltem, hogy majd a feleseg elkezd fikazni, de neki is nagyon tetszett az auto - ezen en persze nem is csodalkozok! :-)

Most mar csak az uj 323-t kell inteznem! :-)

GangstaBoy

Előzmény: SyL (618)
SyL Creative Commons License 2001.08.23 0 0 618
Haliho!

Mennt mail, a beigért kép a járgányrôl!

A kép annyiban fake, hogy a felnit én ugyeskedtem rája a
fotôra
utôlag. De valami ilyesmit (225/45R17) szeretnék majd rá.

uDv

/Ja nagyon állat a Magyar Mazda Page, király verdáitok
vannak./

GangstaBoy Creative Commons License 2001.08.22 0 0 617
Caris: Haaaat... Ha sokat kotozkodsz, akkor meg azt is leveszem, ami most kint van!!! :-)))

A heten asszem lesz egy kis idom, ugyhogy tuningolom majd az oldalt!

Előzmény: Caris (614)
SyL Creative Commons License 2001.08.22 0 0 616

Kösz a segitséget, mindenkinek.

***GangstaBoy

Danke, valszeg élni fogok a lehetöséggel, vannak digi-géppel csinált képeim.

Egyébként van fennt fotôm egy Holland (MX6)mazda-fun klubb, page-n is. csak most nem muködika server. Majd be linkelem ha jô lessz.

***Pigmy

Valszeg az enyimbe sokáig volt fáradt olaj, ill Mol-gagyi olaj,(olyan minta viz) ezzel nem megfelelö kennést biztositva kopott jobban.:(

Amugy már volt egy generál, (föteng. köszörulés, csapágy csere, csapszeg csere stb.) Azota én is jobban odafigyelek az olajra.

uDv

Törölt nick Creative Commons License 2001.08.22 0 0 615
Syl,

egy baratomnak ugyanilyen autoja van, azt mondja, sokmindent nem lehet tenni a hidrotokekkel, valoszinuleg csak gyarit kapsz belole. Annyit esetleg meg lehet probalni, hogy felcserelgetni oket, mert nem egyforman szoktak ezek kopni allitolag, a Subarujaban 1x ez a modszer segitett. Esetleg meg lehet probalkozni surubb olajjal, dehat...

Viszont fura, hogy az elkopott, az oveben benne van mar vagy 500ezer km, meg mindig jok.

Előzmény: SyL (610)
Caris Creative Commons License 2001.08.22 0 0 614
Gangstaboy:

és az ÉN autómról a képeket mikor rakod fel???

Caris

Előzmény: GangstaBoy (613)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.08.22 0 0 613
Caris!!!

>> A korábbi hzzászólálst pedig _nem_ tudsz szerkeszteni.

Ezt bizony elrontottad!!! Na, most en is piszkalodhatok egy kicsit!!!! ;-))

Syl: Udv a fedelzeten!! Ha az autorol szeretnel kepeket publikalni, akkor a Mazda Klub oldalan (http://mazda.freeweb.hu) megteheted! Kuldd el nekem a kepeket, meg egy kis infot, es rovid(??) idon belul felkerul az oldalra.

GangstaBoy

Előzmény: Caris (612)
Caris Creative Commons License 2001.08.22 0 0 612
Hali Syl,

Üdv a topicban. Sajnos a szelepekkel kapcsolatban nem tudok értelmes dolgokat mondani (nem vagyok egy autószerelö alkat) de talán a többiek tudnak majd segíteni.
A korábbi hzzászólálst pedig _nem_ tudsz szerkeszteni.

Üdv,

Caris

Előzmény: SyL (611)
SyL Creative Commons License 2001.08.22 0 0 611

Ezt a logot elszurtam, namin1. Kis mokus vagyon én még itt az indexen.:)

Tényleg elözöhozászolást lehet szerkeszteni?

SyL Creative Commons License 2001.08.22 0 0 610

Sziasztok!

Van egy 89' 626 GT Coupe 2.0 16V DOHC-m, (ABS,Klima,stb.)

Csaktlakoznék fôrum lakonak, na jô lehet hogy csak látogatô leszek.

--------

Egyböl 1 kérdés is. Ti mit tennétek, a szelepek
már nagyon csattognak alapjáraton, de föleg hidegen. Hidrô tökés, állitani nem lehet rajta, ugy hogy csere.:( Bonto bôl aszonygyák nem érdemes mert nem lehet megállapitani rajta hogy mennyire kopott. Ujonnan meg 6e darabja, és ugye 16db van benne= 96e ft. :((

Amugy talán kárt nem okoz ha nem cserélem ki. Csak ugye a hangja, szeretem ha szépen duruzsol.:)

uDv

SyL

http://members.tripod.com/wracerxw/mx6page/topleftlogo.gif

Caris Creative Commons License 2001.08.22 0 0 609
GangstaBoy:

Jut eszembe, mikor rakod fel a homepage-re az autómról készült képeket? :)

Caris

GangstaBoy Creative Commons License 2001.08.22 0 0 608
Caris! Klima is van benne, csak azt elfelejtettem! :-)

Eleg sok helyen voltam, de 10 eves kor alatt nem nagyon kell nekik auto. Eddig ez volt az egyetlen hely, ahol ilyen felszereltsegu autot talaltam! A jelenleginel nem akarom lejjebb adni! :-)
Szerintem is jo az autom ara, foleg, ha megnezem, hogy ilyen osszegert milyen (nemet) szutyok autokat akarnak eladni...! :-)
Aki megnezte (vele talalkozok ma este) azt mondtak, hogy nagyon szep auto. Hat ha meg azt is tudnak, hogy mit tud az autopalyan!!!! ;-)

GangstaBoy

Előzmény: Caris (607)
Caris Creative Commons License 2001.08.22 0 0 607
Nem rossz felszereltég, én is elfogadnám, bár elhatároztam, hogy a következö autómban egyvalamihez fogok ragaszkodni, mégpedig a klímához, mivel elég rosszul türöm a meleget, biztos viking ösök leszármazottja vagyok (bár termetemen ez nem nagyon látszik... :)))) ).
Meghirdetted már a 626-ost, 450 egyátalán nem olyan vészes ár érte. Olyan hely nincs, ahol beszámítják? 323F Mazdákat sok helyen árulnak, gondolom találsz hasonlót.

Caris

Előzmény: GangstaBoy (605)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.08.22 0 0 606
Hali!

Erdemes elolvasni!

http://index.hu/totalcar/rhirek/?main:2001.08.21&63847

GangstaBoy Creative Commons License 2001.08.22 0 0 605
Hi!

Najo! Rendben, elnezem a dolgot! ;-))

Nos, az uj auto parameterei: ABS, legzsak, centralzar, riaszto, zene, sotetitett uvegek (gyarilag!), metalfeny, elektromos ablak es tukor. Hat ezekre emlexem igy kapasbol!

A 626-ost eredetileg olyan 500e Ft-ert akartam eladni, mert tobb kereskedo is ennyit mondott ra - de sajnos ok nem vettek be, mert "oreg". Most jelenleg 450e Ft az ara! Igy mar szinte ingye' adom... ;-)

GangstaBoy

Előzmény: Caris (604)
Caris Creative Commons License 2001.08.22 0 0 604
áááá, nem is vagyok csipkelödö hangulatban... :)

egyébként mi van benne? most komolyan kérdezem? :)

Caris

u.i.: mennyiért adod a 626-ost?

Előzmény: GangstaBoy (603)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.08.22 0 0 603
Haliho!!!

Caris: Pontosan ezek vannak benne, de nehogy megvedd elolem!! :-) Te Caris, nagyon csipkedos hangulatban vagy!!! ;-)

Koriel: A 626-os meg megvan, hat en nem tudom, nekem a kupe kicsinek tuni, ez a "hatchback" is eppen elegge sportos, viszont baromira kenyelmes!

SzaboZE: Ha minden jol megy, akkor a talira mar lehet, hogy azzal megyek! Persze ez attol is fugg, hogy mikor tudom a mostanit eladni!!! :-| De ha meglesz, szolok, es barki megcsodalhatja majd!! ;-)

GangstaBoy

Caris Creative Commons License 2001.08.22 0 0 602
GangstaBoy:

Minden benne van, ami egy autóba kell?

- szörös kormány?
- wunderbaum légfrissítö?
- cd a visszapillantó tükrön?
- és persze egy "no fear" és egy hatalmas "Roxy rádió" matrica hátul... :)))

remélem ezekre is gondoltál...

Caris

Előzmény: GangstaBoy (598)
Koriel Creative Commons License 2001.08.21 0 0 601
Sziasztok!

Én is gratula SzaboZE-nek.Én még várok ezzel az esküvősdivel vagy 10 évet, elvégre még csak 21 vagyok!! :)

Gangsta:és hol találtad ezt a 323F-et?626-ost sikerült már eladni?-ha kupé lenne rögtön vinném...

Talira persze leugranék,csodálhatnátok az 1.3-asomat! :) Szegény most egy kicsit slampos...

SzaboZE Creative Commons License 2001.08.21 0 0 600
Köszi Chrome! GangstaBoy az új autódat megsasolnám nagyon, mivel mi is ilyet szeretnénk picit erősebb mocival!

SzaboZE

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!