Az interneten történő keresést még gyakorolnod kell. Én a Guglival húsz másodperc alatt találtam egész sokat. Közte olyan oldalt is, ahol félezer (!) cédényi anyag található.
ja ,ugyanugy mint a lakodalmas rock,igaz a rockhoz se ennek se amannak sincs semmi koze.
Attol nem rock egy zene ha azt a rockbandak hagyomanyos felallasaiban jatszak, volt ilyen a 60-as ,hetvenes evekben is akkor azt ugy hivtak:mintharock :-))
Ugyanolyan divat a Kárpátia a mai fiataloknál, mint a P. Mobil volt apjuk idejében.
Ma már a P. Mobil is fasiszta zenekarnak számít, ugyebár. És aki fasisztával cimborál, az maga is fasiszta lesz, azaz Hobo, Deák Bill Gyula és a többiek is azok.
Nem különösebben. De nem arról volt szó, hogy én személy szerint mit szeretek. Nem igazán szeretem az operát sem, mégsem hagyom ki az értékeskultúra-definíciómból.
Csak úgy kapásból, az iménti hozzászólásom végéről: Tejfalussy, Friedlich, Grandpierre, Kiszely, Drábik, Bakay. Nemcsak ők, hanem például ők. Mint írtam, a kedvencem a legelső, ő a lakmuszpapír. Aki róla nem látja rögtön, hogy futóbolond, azt mindennel meg lehet etetni.