Keresés

Részletes keresés

Ati-pati Creative Commons License 2000.02.07 0 0 391
Tényleg jó rész volt, pedig elég alacsony költségvetéssel hozhatták ki : 1 db szoba + 1,5 db jelmez. (én nem ettem volna a bogárból)

Ati-pati

Gabika Creative Commons License 2000.02.07 0 0 390
Yó rész volt a tegnapi...
Ahogy néztem az előzetest a köv. nem éri L ezt a
színvonalat....
Larel Anorien Creative Commons License 2000.02.06 0 0 389
Szerintem is...
Előzmény: John Zero (387)
Larel Anorien Creative Commons License 2000.02.06 0 0 388

Ezri Dax hordozza most a Dax-szimbiótát,mivel Jadziat megölte a Dukatba bújt antipróféta a Tears of the Phrophets c. részben (6.szezon záróepizód).De ez elég off egy VH-topicban.:)

Előzmény: John Zero (385)
John Zero Creative Commons License 2000.02.06 0 0 387
Amugy egy gondolat:
A ferfi mindenkeppen hibazott!

HA nem ellenseg lett volna a no, hanem csak egy "arulo" ember, akinek szabadsagot igertek volna, ha elarulja az embereket, akkor is ugyanigy gond lett volna abbol, hogy elmondja a titkot.

A kovetkezo, szombati resz szerintem csak kozepes lesz...

Degeczi Creative Commons License 2000.02.06 0 0 386
A, igy mar nincs is kedvem tovabbnezni... ;-)
Előzmény: Bookshie (377)
John Zero Creative Commons License 2000.02.06 0 0 385
A férfi szájából ez hangzott el a rész közben: "Még sohasem kínoztak meg, de esküszöm, semmivel se tudnának rábírni arra, hogy eláruljak nekik bármit is."

Hmm... Azt mondjatok, hogy a no Dax? En csak Jadzia(?) Dax-ot ismerem a DS9 hidrol, de ez a no ugyanaz? Vagy valami rokona a DS9-ban?

Előzmény: Larel Anorien (384)
Larel Anorien Creative Commons License 2000.02.06 0 0 384
Na meg miss Ezri Dax a DS9-ból.:)))
Előzmény: Ati-pati (383)
Ati-pati Creative Commons License 2000.02.06 0 0 383
Külön élvezet a mai részben, hogy a Terminátor 2 főszereplője játszik benne.

Ati-pati

Larel Anorien Creative Commons License 2000.02.06 0 0 382
Kár,hogy nem láttam őket magyarul is.Sajnos ritkán látom a TV3-on. :(

Nem sok happy endet láttam eddig,valami csavar általában van.:) Persze ez egyáltalán nem baj. A sorozat fő erénye SZVSZ -a témák változatosságán,gondolatébresztő voltán kívül- éppen ez az előre nem látható befejezés.:)

Előzmény: John Zero (381)
John Zero Creative Commons License 2000.02.06 0 0 381
Larel:
Igen, ez mind volt, es en mindket, altalad emlitett reszt lattam mar.
Hasonlokepp, szerintem is nagyon jo reszek. Sok jo resz volt meg, "I, robot" (Adam a keszitoje ellen fordul, miert, targyalas), "Deprogrammers" (ez is tuti, egy programozott embert, rabszolgat valtoztatnak vissza). Illetve meg sok masik ;)

Altalaban a happy end-es reszek a gyengebbek, de ez szerintem azert igy nem igaz, erdekesseg azokban is van, es olyan kellemes nezni oket.

Előzmény: Larel Anorien (378)
John Zero Creative Commons License 2000.02.06 0 0 380
Bookshie:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

EZT NEM KELLETT VOLNA!

Lelotted a poent!!!!

(Mondjuk en mar lattam, de akkoris.)

Aki meg meg akarja nezni a ma esti reszt, az NE OLVASSA tovabb a hozzaszolasokat! (Legalabbis amig nem latta a reszt!)

...

Előzmény: Bookshie (377)
Larel Anorien Creative Commons License 2000.02.06 0 0 379
Egyébként a kezdés alatti szöveg német változata nekem jobban tetszik,valahogy mást sugall,mint a magyar fordítás.Mi a véleményetek?
Larel Anorien Creative Commons License 2000.02.06 0 0 378
Nem olvastam végig a topicot,bocs,ha már valaki említette,és azt sem tudom,a TV3 adta-e már,mert sajnos nem mindig látom itt.Viszont a PRO7-en mindig megnéztem,különösen két rész tetszett.Az egyikben fogságba kerül egy hajó legénysége,megpróbálják egymás ellen hangolni őket,közben kihallgatások folynak,a végén már teljesen összeroppannak és akkor jön a nagy csattanó.A másikban néhány embert föld alatti bunkerbe zárnak,teljesen egyedül,csak monitoron keresztül tartják egymással a kapcsolatot.Minden nap kapnak egy riasztást,ekkor legalább egyiküknek meg kell nyomnia egy gombot,hogy megakadályozza a totális megsemmisítést.A vége ennek sem piskóta.

Koffeinman:én igen:)

Bookshie Creative Commons License 2000.02.06 0 0 377
Srácok, ma este megy szerintem az egyik legjobb rész! Már az első alkalommal is sajnáltam, amiért nem vettem fel, de most ez pótolható! Ez "A kegyelem", azt hiszem, ez a címe. Amikor egy pasast foglyul ejtenek egy nőcivel, akit fokozatosan átoperálnak az idegenek és csak a sztori utolsó percében derül ki, hogy a csajszi nem is ember, hanem alien, aki voltaképp kém és azért zárták össze a fószerral, hogy kiszedje belőle a legfontosabb titkokat. Eszméletlenül jó a csattanó a végén!
Koffeinman Creative Commons License 2000.02.06 0 0 376
CSA mindenkinek!!
En is nagy VH rajongo vagyok es a sorozatban azt szeretem hogy keves resz vegzodik happy end-el. Amugy ki nezi az urhaboru 2063-at?
Előzmény: GyB (359)
John Zero Creative Commons License 2000.02.05 0 0 375
A mai resz is erdekes volt szerintem. Ez is a happyend-es, de emellett kellemes reszek koze sorolhato.

Viszont a holnapi (vasarnapi) resz az nagyon tuti, aki meg nem latta, nezze meg. Nem lovom le a poent elore, de nagyon jo resz lesz!

Gabika Creative Commons License 2000.02.02 0 0 374
Bár az ID4 az egyik kedvenc filmem, van benne yó pár baki...

Na igen, érdekes hogy minden sfi-fi ben az idegenek a Földet akarják bántani.. Más bolygó
van bajban nem rulez azt nem szeressék a fejlett
idegenek/ nem eladható a film.. ki a fene megy
moziba ha nem a Föld van veszélyben?/
Talán az Alien sorozat volt ami még színvonalas
sci-fi volt bár a III-ik résztől a nívó mintha
ment volna lefelé..

A többi dologban 1etértünk aszem...

Előzmény: John Zero (373)
John Zero Creative Commons License 2000.02.01 0 0 373
Gabika:
Igen, bar az ID4-et csak reszben lattam (tv-n), gagyinak tunt, es annyira nem neztem.

En mindenesetre nem hiszek abban, hogy egy nalunk 1000x fejlettebb technikaval rendelkezo idegenek idejonnek, es elfoglaljak a bolygot.
Valahogy ertelmetlen az egesz.
Szoval ha 1000x fejlettebbek technikailag, de "szellemileg" megsem, akkor mar siman elpusztithattak volna onmagukat.

Vagy ugye ha talalkoznak egy fajjal, akik meg naluk is fejlettebbek, de ott is agresszivan lepnek fel, akkor az a faj kiirthatja oket.

Előzmény: Gabika (372)
Gabika Creative Commons License 2000.02.01 0 0 372
John Zero

Igen,bár az idegenek gonosz szándékkal is jöhetnek,mikor mi barátként közeledtünk feléjük
/ID4/ vagy jönnek és befogadjuk őket/Alien Nation/

Előzmény: John Zero (371)
John Zero Creative Commons License 2000.01.31 0 0 371
Gabika:
Na igen, bar en regebben lattam, ezert nem neztem teljesen most az ismetlest.

Valamennyire ez is tipusfilm, marmint hogy "az idegenek biztos ellensegek, lojjuk oket, aztan rajovunk, hogy csak segiteni akartak".
Altalaban az ilyen filmek nem happyend-esek -- pl.: miutan kiirtottuk az idegeneket, rajovunk, hogy most akkor az emberiseg fog meghalni, mert nem sikerult megoldani a vegzetes problemat, amiben segithettek volna az idegenek -- de a mostani az volt.

Előzmény: Gabika (370)
Gabika Creative Commons License 2000.01.31 0 0 370
Azért a tegnap esti rész se volt lófütty !!!
Ati-pati Creative Commons License 2000.01.30 0 0 369
Imádom az űrhajós részeket !

Ati-pati

John Zero Creative Commons License 2000.01.29 0 0 368
Huhh, ez a mai resz jo volt. Amikor a Marson egy mikroorganizmust talalnak.

Kar, hogy mar ismetles, es az egyik itteni hozzaszolasban mar valaki elsutotte a veget, de sebaj...
Igy is jo volt... meg amugyis azert lehetett sejteni ahogy alakultak a dolgok.

Gabika Creative Commons License 2000.01.12 0 0 367
Bár nem Todnak hívnak ha nem vagyok túl pofátlan
szeretnék bemutatódni a hölgynek amennyiben lehet-
séges és megold6ó...

Előre is köszi
1 Valerie23 rajongó

Előzmény: TidalWave (366)
TidalWave Creative Commons License 2000.01.12 0 0 366
Tod, Valerie23 ugyanúgy néz ki, mint a volt barátnőm... nem vicc!!! :-))))))
bemutassalak neki? Asszem, nem jár senkivel!
Előzmény: Gabika (364)
Clarvoyant Creative Commons License 2000.01.11 0 0 365
Valerie23-hoz: nem emlekszem pontosan , hogyan szolt a mondat de azt hiszem annak a valtozatnak, hogy "aki fel a sajat halalatol az elo" helyesnek hangzik.Forditva mar nem igaz persze hiszen nem kocsonosen egyertelmu a megfeleltetes a ket dolog kozott.
Gabika Creative Commons License 2000.01.06 0 0 364
Tudod mit inkább így halnék meg /ágyban párnák
közt.. stb/ mint hogy vki lelő pár 1000 ftért az
utcán stb...
Előzmény: disp_ (361)
GyB Creative Commons License 2000.01.06 0 0 363
Láttam a részt, csak meg akartam nézni magyarul is. Remélem másodszor már nem maradok le róla. Csak tartson ki addig a TV3 :-) Mert most már lassan nagyon időszerű a Csiga2-vel az összeolvasztás, nekik meg van ehelyett a sorozat helyett fasza rózaLindájuk, meg ilyenek. KúL!!
Előzmény: John Zero (362)
John Zero Creative Commons License 2000.01.05 0 0 362
GyB:
Volt a Novas resz (meg tavaly), de lesz is, mert most ujra adjak a sorozatot.
Egesz jo resz amugy ;) de nem lovom le a poent.
Előzmény: GyB (359)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!