Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

CHROME Creative Commons License 2001.08.31 0 0 659
Dear all:

Irto rossz hirem van:
Hirtelenjott ceges baszakszas varhato hetvegen, videken.
Ebbol kifolyolag nem tudom hogy odaerek-e 10-re vasarnap vagy sem.
Ha esetleg nem erek oda idoben (amig ott vagytok) akkor sorry, de ceges projektre nem szeressek ha nemet mondunk.Telefonon elerheto leszek, es majd hivok valakit ha mar latom mi a helyzet.

Meg egyszer sorry, ez ma derult ki.
CHROME

SzaboZE Creative Commons License 2001.08.31 0 0 658
féklámpa: rá kell tolatni egy parkoló autóra és nézni a visszatükröződő fényeket. Vagy el kell jönni a Mazda talira és megnézzük neked! :)

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.08.31 0 0 657
Ez a touchgard télleg nem egy ismert márka. Lehet hogy a javitás helyett csere kellene. Ha nem biztositék gond vagy ilyesmi akkor vagy nem tudnak hozzányulni vagy költség.

SzaboZE

McFart Creative Commons License 2001.08.31 0 0 656
caris>
polifoam is jo erre a celra, kicsereltem az egyik feklapma izzot, most meg osszevissza vilagit. eklvittem a villamossagihoz, aszongya riasztohoz nem tud hozzanyulni csak ha van rajz. Meg a rendszamtabla vilagitas gagyi, de azt csak hetfon vallalja.
felhivtam a reiter ferencet, mondom mi van, aszongya valami kh a panelen, delutan varnak. mondjuk akkor mar az ekszijat is megnezetem, mert hidegen kopog (valamihez hozzaveri magat). A riasztora nem mondtak semmit, vazze ha ezen mulik tetetek be egy masikat. Touch guard, nem is hallott ilyenrol...

beszarok.
udv
mf.

Előzmény: McFart (655)
McFart Creative Commons License 2001.08.31 0 0 655
caris>
valszeg nem reggel voltal ilyen kreativ...
Előzmény: Caris (654)
Caris Creative Commons License 2001.08.31 0 0 654
McFart:

Én is tökegyedül voltam amikor kigyulladt a lámpa , de rövid idô alatt rájöttem, hogy az összecsukható napvédôvel ki tudom támasztani a fékpedált és leelenôrizhettem a féklámpát... :)))

McFart Creative Commons License 2001.08.31 0 0 653
caris:
lehet hogy ez is olyan, de keptelen vagyok egyszerre a feket is nyomni meg nezni hogy eg-e:)
Előzmény: Caris (652)
Caris Creative Commons License 2001.08.31 0 0 652
McFart:

Remélem megtalálod a helyet :), a fickó pedig megtalálja a hibát. Nekem nem mondott semmi olyasmit, hogy nem szereti a japán autókat (nyilván azért, mert akkor kerestem volna más szerelôt... :))). A lámpás problémához nem tudok hozzászólni, nekem olyan lámpám van, ami azt jelzi, ha valamelyik féklámpa nem jó, de eddig mindig jókor jelzett.

Caris

McFart Creative Commons License 2001.08.31 0 0 651
Caris...
oksa kiugrom megnezzzuk mit lehet tenni... mostmar olyan gondom is van, hogy van egy lampa a konzolon ami akkor eg ha kieg valamelyik lampa, nos ez eg de a lampak is. ki erti ezt... lehet hogy valami virust szedtem ossze...
Előzmény: Törölt nick (650)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.30 0 0 650
Persze, mer a japanon nem sokat lehet szerelni, van benne egy IC, oszt annyi ;) Bezzeg a nemetek, beszerelnek egy egesz geptermet, ket akkumulatorral :))
Előzmény: CHROME (649)
CHROME Creative Commons License 2001.08.30 0 0 649
Caris,

Ot en is ismerem, tenyleg megbizhato csoka!
Az a baj hogy a Japan kocsikat utalja :(
Legalabbis nekem anno ezt mondta, a haverom Porschejaval jol elvolt egy darabig :)

CHROME

Előzmény: Caris (648)
Caris Creative Commons License 2001.08.30 0 0 648
Inkább lerajzolom, remélem egyértelmű:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Tehát ha a Budapesti útról mész az Auchan felé, akkor az elsô körforgalomnál balra kell menni és annak az utcának az elején van jobbra. Ki is van írva, hogy autóvillamosság meg ilyesmi.

Caris

McFart Creative Commons License 2001.08.30 0 0 647
caris:

ne kimeld magad akkor...irjad meg

Előzmény: Caris (646)
Caris Creative Commons License 2001.08.30 0 0 646
McFart: Budaörsön kell a szerelô? Tudok egyet (autóvillamosság), normális a fazon. A címe sajnos nincs meg, de le tudom írni, hol van.

Caris

Előzmény: McFart (645)
McFart Creative Commons License 2001.08.30 0 0 645
Szaboze...
nem a taviranyito a szar, mert a masikkal se muxik. Sot a riaszto biztositekjat rangatva nem hallom hogy ki be kapcsolna, pedig pl a kozpintizart illene bekapcsolnia. szoval szerintem a riaszto kozponti egysegevel lehet baj, de nem tudom mi. inkab szerelot keresek.
Előzmény: Caris (644)
Caris Creative Commons License 2001.08.30 0 0 644
Sôt a végsebességem is jobb kemény 4 km/órával (gyári adat)!

Caris

Előzmény: SzaboZE (642)
SzaboZE Creative Commons License 2001.08.30 0 0 643
McFart: milyen riasztód van? Nincs póttávirányitód?

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.08.30 0 0 642
Gangastaboy: hogy megy az 1.5-ös moci?
Caris: a 94 utáni F 1115 kg es 11,9 a gyorsulasa, tehát elvileg nem megy ugy mint a tied. A tied 990 kg es 10,3 a gyorsulas.

SzaboZE

McFart Creative Commons License 2001.08.30 0 0 641
A lomári halál faszát tolja bele a gennyes télapó hátsójába... Elromlott a távírányítoja a riasztónak, oszt kénytelen voltam feltörni az autómat. Mondjuk az ajtóhoz volt kulcsom, így 5 perc kellett hozzá... Pedig lelkes nem hozzáértő vagyok.

Tud valaki budaörs környékén valami szerelőt, aki riasztóhoz hozzá tud nyúlni?
üdv
mf.

Előzmény: SzaboZE (640)
SzaboZE Creative Commons License 2001.08.30 0 0 640
Na szevasztok!!!

Üdv SyL, köszöntünk a Mazdások táborában! Gangstaboy: vasárnap sasolás! Látom bővült az oldal.
Akkor vasárnap talizunk az Omszkinál!

SzaboZE

Caris Creative Commons License 2001.08.30 0 0 639
Én biztos, hogy megyek!

Hogy meddig lesz a tali, az sok mindentôl függ, multkor olyan 3 órát tartott, de akkor csak azért lett vége, mert mennünk kellett.

Syl: ha gondolod, akkor magánba elküldöm a számomat, és amikor jönni tudsz, akkor felhívsz.

GangstaBoy: Persze, hogy megnézem a gépet. Fôleg azért, mert elvileg ugyanolyan erôs mint az enyém, kiváncsi vagyok, hogy gyakorlatilag milyen.

Caris

GangstaBoy Creative Commons License 2001.08.29 0 0 638
Csákó Emberek!

Tali: Eddig úgy néz ki, hogy jövök/jövünk! :-)

M323F: Megvan! Megvan! :-)))
Nagyon szép kis járgány! Persze azért lesz mit csinálni vele! Olajcsere, szűrőcsere, vezérmű-szíj, stb. A szokásos! Meg van egy kis szelephang, de nem vészes, azért majd elviszem a dokihoz! :-)

Caris: Ha akarod, akkor vasárnap megmutatom! ;-)
Reggel elhúzok Aggtelek irányába. Szombaton este meg benézek, ha valami változna, írjátok meg!

Üdv.: GangstaBoy

CHROME Creative Commons License 2001.08.29 0 0 637
Szia!

A Szentendrei uton kell kifele menni Szentendre iranyaba.Bekasmegyer utan lesz rogton, a bal oldalon, eleg konnyu eszrevenni a Cora bevasarlokozpontot.

Az hogy meddig leszunk meg nem eldontott, ha jo ido lesz lehet hogy napozas meg furdozes is belefer.

CHROME

Előzmény: SyL (636)
SyL Creative Commons License 2001.08.29 0 0 636

Hol van ez az Omszki-to ??

Budakalásznál valahol?

messze Kispöstön lakom :))

/Amugy meddig lesztek ? mert délelött nem érek rá. csak du./

uDv

CHROME Creative Commons License 2001.08.29 0 0 635
ALL:
Vasarnap reggel 10-kor az Omszkinal meeting.
A Coranal kell bekanyarodni, a korforgalomban a jobb oldalon kijonni es a gyorsetterem utan lehet lekanyarodni jobbra a parkoloba.Nehez elteveszteni :)

Kik jonnek?

CHROME

Caris Creative Commons License 2001.08.28 0 0 634
Emberek!

Akkor vasárnap össznépi Mazda találkozó az Omszki tónál 10-kor.

Ok?

Caris

Caris Creative Commons License 2001.08.27 0 0 633
CHROME:

Köszi a beszámolót, akkor már csak a találka pontos helyét kellene kitalálni. Akkor reggel 10 lenne a jó idôpont?

Caris

Előzmény: CHROME (632)
CHROME Creative Commons License 2001.08.27 0 0 632
Hiyas!

Megneztem vasarnap az Omszkit.
Szerintem jo lesz, habar nem fer el annyira sok kocsi.Persze ezt ugy ertem hogy ha tomve lesz a parkolo a furdozokkel akkor max a cora parkolojaban leszunk.
Egyebkent en is vasarnap voltam kint ugy fel 10 kornyeken, es akkor szinte ures volt, tehat ha 10-re megyunk akkor lesz hely.

Tehat parkolo van.

Furdohely:
sokat valtozott miota nem jartam erre.A part erosen lejt, de azert le lehet ulni,fekudni pokrocra csak max nem a viz melle kozvetlenul.
Fuves a terep a to korul, olyan park jellege van, szal kircsi.

Bufe van, arakat nem neztem mert nem voltam olyan allapotban hogy egyek s igyak :)
Egyebkent meg ott a Cora ha valaki pikniknek valot akarna venni.

Osszegezve szerintem jo a hely,csak eso ne essen.
CHROME

Caris Creative Commons License 2001.08.27 0 0 631
A következö meeting most hétvégén (vasárnap) lesz. Valószínűleg az Omszki tó környékény valahol.

Caris

Előzmény: SyL (630)
SyL Creative Commons License 2001.08.27 0 0 630

Mikor lessz a köv. Mazda meeting? Hol?

Ha tudok, én is szivesen ott lennék.

Van digi gépem, (olympus,1280x960) ha megyek
viszem öt is.

/Mazdi most van kozmetikusnál,(fényezö) aprobb
pöttyöket javitanak/ :)

uDv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!