Irto rossz hirem van:
Hirtelenjott ceges baszakszas varhato hetvegen, videken.
Ebbol kifolyolag nem tudom hogy odaerek-e 10-re vasarnap vagy sem.
Ha esetleg nem erek oda idoben (amig ott vagytok) akkor sorry, de ceges projektre nem szeressek ha nemet mondunk.Telefonon elerheto leszek, es majd hivok valakit ha mar latom mi a helyzet.
Ez a touchgard télleg nem egy ismert márka. Lehet hogy a javitás helyett csere kellene. Ha nem biztositék gond vagy ilyesmi akkor vagy nem tudnak hozzányulni vagy költség.
caris>
polifoam is jo erre a celra, kicsereltem az egyik feklapma izzot, most meg osszevissza vilagit. eklvittem a villamossagihoz, aszongya riasztohoz nem tud hozzanyulni csak ha van rajz. Meg a rendszamtabla vilagitas gagyi, de azt csak hetfon vallalja.
felhivtam a reiter ferencet, mondom mi van, aszongya valami kh a panelen, delutan varnak. mondjuk akkor mar az ekszijat is megnezetem, mert hidegen kopog (valamihez hozzaveri magat). A riasztora nem mondtak semmit, vazze ha ezen mulik tetetek be egy masikat. Touch guard, nem is hallott ilyenrol...
Én is tökegyedül voltam amikor kigyulladt a lámpa , de rövid idô alatt rájöttem, hogy az összecsukható napvédôvel ki tudom támasztani a fékpedált és leelenôrizhettem a féklámpát... :)))
Remélem megtalálod a helyet :), a fickó pedig megtalálja a hibát. Nekem nem mondott semmi olyasmit, hogy nem szereti a japán autókat (nyilván azért, mert akkor kerestem volna más szerelôt... :))). A lámpás problémához nem tudok hozzászólni, nekem olyan lámpám van, ami azt jelzi, ha valamelyik féklámpa nem jó, de eddig mindig jókor jelzett.
Caris...
oksa kiugrom megnezzzuk mit lehet tenni... mostmar olyan gondom is van, hogy van egy lampa a konzolon ami akkor eg ha kieg valamelyik lampa, nos ez eg de a lampak is. ki erti ezt... lehet hogy valami virust szedtem ossze...
Persze, mer a japanon nem sokat lehet szerelni, van benne egy IC, oszt annyi ;) Bezzeg a nemetek, beszerelnek egy egesz geptermet, ket akkumulatorral :))
Ot en is ismerem, tenyleg megbizhato csoka!
Az a baj hogy a Japan kocsikat utalja :(
Legalabbis nekem anno ezt mondta, a haverom Porschejaval jol elvolt egy darabig :)
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Tehát ha a Budapesti útról mész az Auchan felé, akkor az elsô körforgalomnál balra kell menni és annak az utcának az elején van jobbra. Ki is van írva, hogy autóvillamosság meg ilyesmi.
Szaboze...
nem a taviranyito a szar, mert a masikkal se muxik. Sot a riaszto biztositekjat rangatva nem hallom hogy ki be kapcsolna, pedig pl a kozpintizart illene bekapcsolnia. szoval szerintem a riaszto kozponti egysegevel lehet baj, de nem tudom mi. inkab szerelot keresek.
Gangastaboy: hogy megy az 1.5-ös moci?
Caris: a 94 utáni F 1115 kg es 11,9 a gyorsulasa, tehát elvileg nem megy ugy mint a tied. A tied 990 kg es 10,3 a gyorsulas.
A lomári halál faszát tolja bele a gennyes télapó hátsójába... Elromlott a távírányítoja a riasztónak, oszt kénytelen voltam feltörni az autómat. Mondjuk az ajtóhoz volt kulcsom, így 5 perc kellett hozzá... Pedig lelkes nem hozzáértő vagyok.
Tud valaki budaörs környékén valami szerelőt, aki riasztóhoz hozzá tud nyúlni?
üdv
mf.
M323F: Megvan! Megvan! :-)))
Nagyon szép kis járgány! Persze azért lesz mit csinálni vele! Olajcsere, szűrőcsere, vezérmű-szíj, stb. A szokásos! Meg van egy kis szelephang, de nem vészes, azért majd elviszem a dokihoz! :-)
Caris: Ha akarod, akkor vasárnap megmutatom! ;-)
Reggel elhúzok Aggtelek irányába. Szombaton este meg benézek, ha valami változna, írjátok meg!
A Szentendrei uton kell kifele menni Szentendre iranyaba.Bekasmegyer utan lesz rogton, a bal oldalon, eleg konnyu eszrevenni a Cora bevasarlokozpontot.
Az hogy meddig leszunk meg nem eldontott, ha jo ido lesz lehet hogy napozas meg furdozes is belefer.
ALL:
Vasarnap reggel 10-kor az Omszkinal meeting.
A Coranal kell bekanyarodni, a korforgalomban a jobb oldalon kijonni es a gyorsetterem utan lehet lekanyarodni jobbra a parkoloba.Nehez elteveszteni :)
Megneztem vasarnap az Omszkit.
Szerintem jo lesz, habar nem fer el annyira sok kocsi.Persze ezt ugy ertem hogy ha tomve lesz a parkolo a furdozokkel akkor max a cora parkolojaban leszunk.
Egyebkent en is vasarnap voltam kint ugy fel 10 kornyeken, es akkor szinte ures volt, tehat ha 10-re megyunk akkor lesz hely.
Tehat parkolo van.
Furdohely:
sokat valtozott miota nem jartam erre.A part erosen lejt, de azert le lehet ulni,fekudni pokrocra csak max nem a viz melle kozvetlenul.
Fuves a terep a to korul, olyan park jellege van, szal kircsi.
Bufe van, arakat nem neztem mert nem voltam olyan allapotban hogy egyek s igyak :)
Egyebkent meg ott a Cora ha valaki pikniknek valot akarna venni.
Osszegezve szerintem jo a hely,csak eso ne essen.
CHROME