Keresés

Részletes keresés

Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.26 -1 0 749

Dehát aszonta Mencsvár, hogy jó pasi vagyok. Meg más csajok a hátam mögött. Most akkor ők átvágtak? ÚÚúúúúr IIssssten, most akkor mit chináljak? Hol lehet kapni dominancicát? Mit eszik?

Előzmény: Eklatáns Béla (742)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.26 0 0 748

A szektavezérnek volt egy meleg kapcsolata. A zsírbuzi. Mindketten házassággal leplezték homoszexualitásukat. De mindketten libsik voltak, egyikük most Momentum színeiben taperolja a férfiakat.

Előzmény: Meglenoromán (743)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.26 0 0 747

nevetsz

Miért, lehet őt kolyoman venni...?

😃

Előzmény: Meglenoromán (745)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.26 0 0 746

Feleséghez köttettél? Ne keress elválást. Megszabadultál feleségedtől? Ne keress feleséget. De ha veszel is feleséget, nem vétkezel; és ha férjhez megy is a hajadon, nem vétkezik; de az ilyeneknek háborúságuk lesz a testben. Én pedig kedveznék néktek. Ezt pedig azért mondom, atyámfiai, mert az idő rövidre van szabva ezentúl, azért a kiknek van is feleségök, úgy legyenek, mintha nem volna. És a kik sírnak, mintha nem sírnának; és a kik vígadnak, mintha nem vígadnának; a kik vesznek, mintha semmijök sem volna. És a kik élnek e világgal, mintha nem élnének: mert elmúlik e világnak ábrázatja. Azt akarnám pedig, hogy ti gond nélkül legyetek. A ki házasság nélkül van, arra visel gondot, a mi az Úré, mimódon kedveskedhessék az Úrnak; A ki pedig feleséget vett, a világiakra visel gondot, mimódon kedveskedhessék a feleségének. Különbözik egymástól az asszony és a hajadon. A ki nem ment férjhez, az Úr dolgaira visel gondot, hogy szent legyen mind testében, mind lelkében; a ki pedig férjhez ment, a világiakra visel gondot, mimódon kedveskedhessék a férjének. Ezt pedig a ti hasznotokra mondom; nem hogy tőrt vessek néktek, hanem hogy illendőképen és állhatatosan ragaszkodjatok az Úrhoz háboríthatatlanul. De ha valaki szégyennek tartja az ő hajadon leányára, ha virágzó idejét múlja, és úgy kell történnie, a mit akar, azt cselekedje, nem vétkezik; menjenek férjhez. A ki pedig szilárdan áll a szívében és a szükség nem kényszeríti, hatalma pedig van a tulajdon akarata fölött, és azt végezte el szívében, hogy megtartja hajadon leányát, jól cselekszi. Azért, a ki férjhez adja, az is jól cselekszi, de a ki nem adja férjhez, még jobban cselekszi. Az asszonyt törvény köti, míg férje él, de ha férje meghal, szabadon férjhez mehet, a kihez akar, csakhogy az Úrban. De  boldogabb, ha úgy marad, az én véleményem szerint; pedig hiszem, hogy bennem is Istennek lelke van...

Előzmény: Nyndzsa (738)
Meglenoromán Creative Commons License 2021.04.26 0 1 745

Te azon nevetsz hogy melyik lukba kell tenni? Ez inkább siralmas színvonal.

Előzmény: Eklatáns Béla (735)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.26 0 0 744

Needy voltál...

Előzmény: Nyndzsa (739)
Meglenoromán Creative Commons License 2021.04.26 0 1 743

A szektavezért nevezed zsírbuzinak, vagy egy másik személyt? A névelő miatt kérdeztem.

Előzmény: Nyndzsa (740)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.26 0 0 742

Mert nem voltál vonzó, elvesztetted a dominanciát a kapcsolatodban. Hagytad...

Előzmény: Nyndzsa (740)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.26 0 0 741

Nincs ellentmondás. Ott van a "de" - de ezt mán százszor megbeszéltük...

Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.26 -1 0 740

4. A feleség nem ura a maga testének, hanem a férje; hasonlóképpen a férj sem ura a maga testének, hanem a felesége.

ööö aaa ööö az exnejem testének a szektavezér és zsírbuzi volt az ura és nem a férj, azaz én

Előzmény: Nyndzsa (739)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.26 -1 0 739

Fojjtatás is van.

3. A feleségének adja meg a férj a köteles jóakaratot; hasonlóképpen a feleség is a férjének.

Há én lóf@szt kaptam az exnejemtől nem jó akaratot. Én hiába adtam de nem kaptam

Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.26 -1 0 738

Ha tényleg lenne ilyen, akkor az bibliai ellentmondás.

De a paráznaság miatt minden férfiúnak tulajdon felesége legyen, és minden asszonynak tulajdon férje.

I Kor 7,2

Előzmény: Eklatáns Béla (736)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.26 -1 0 737

Melyik igerészből hámoztad ezt ki? Szerintem nincs benne ilyen

Előzmény: Eklatáns Béla (736)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.26 0 0 736

nem ugatott bele a házasélet mikéntjébe

Aszonta, h aki házas is, úgy éljen, mintha nem volna az...

Előzmény: Nyndzsa (730)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.26 0 0 735

😃🤭😂

Előzmény: Nyndzsa (732)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.26 0 0 734

Ő nem volt se presbitér, se dajakónus...

Előzmény: Nyndzsa (731)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.26 0 0 733

mégis ő adott tanácsokat 

Pálnak nem volt csőd az élete...

Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.26 -1 0 732

Tééényleg Béla, neked házasként hogy nincs gyereked. Mééé? A kukidat nem hátul kell belefacsarni, hanem elől és attól lesz. Remélem tudtam segíteni.

Előzmény: Eklatáns Béla (729)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.26 -1 0 731

és képzeld Pál apostol monta hogy püspök,presbiter,diakónus egy feleség, de hogy jött ehhez, ha neki nem volt? Mé nem nősült meg ő és mé nem onnan osztogatott.

Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.26 -1 0 730

Pál apostolnak egy felesége se volt, mégis ő adott tanácsokat az Úrban, hogy ki meg mi. DE ennek ellenére nem ugatott bele a házasélet mikéntjébe - ahogy te vagy ellen g white

Előzmény: Eklatáns Béla (729)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.26 0 0 729

Na, ne bomolj. Nézz az életedre. Te akarsz másnak tanácsokat osztogatni? Orvos, gyógyítsd meg elébb magadat...

😉

Előzmény: Nyndzsa (728)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.25 -1 0 728

És máris rájöttem, higy te nem szekszelsz a nejeddel. Csak bomlotok egymás mellett. Lassú kimúlás. Béla, mit mond a Biblia, he?

Előzmény: Nyndzsa (727)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.25 -1 0 727

Tudtam, hogy szarokat nézel. Izaura meg a többi. Ismertem kik ilyeneket néznek és nem érzékelik, ahogy te se, az igénytelenséged. Ismerek 1 házaspárt akik sorozatokon éltek és nincs semmi szex. A tv nézés van szexpótlóként. 

Előzmény: Eklatáns Béla (726)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.25 0 0 726

Titkok reverendában: https://youtu.be/KJ4EvT5nLcE ...

☦️

Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.25 0 0 725

Nuhát én az ilyeneket szoktam megátkozni. Amúgy ha nem is átkozod meg, akkor is a karma visszanyal. Idővel persze. 

Előzmény: Törölt nick (723)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 -1 0 724

mondjuk anélkül, hogy látnád a miből mi lettett, nem tudod felfogni a kárt, amit okoztak.

Előzmény: Törölt nick (723)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 -1 0 723

aztán amikor külföldön kezdtek stabilizálódni a dolgaim anyagilag (érzelmileg shenpen nagyon csúnyán padlóra tett), saját cégem volt alkalmazottakkal, akkor felbukkant lama changchub, hogy költözzek vissza mo-ra, merhogy mi egy pár vagyunk, ezér volt az egész szivatás, hogy mi együtt lehessünk, és ezután minden rendben lesz, a nehezén túl vagyok. szépen haza is költöztem, aztán kiderült, hogy csak azért tette, hogy leválasszon arról, akivel voltam, ezzel párhuzamosan elszeparáljon mindenkitől, így totálisan, következmények nélkül birtokba vehessen. a nyílt szerepvállalására a részéről azért volt szükség, hogy a továbbiakban ne kelljen lapulnia, mint szarnak a gazban, hanem abban a formában tevékenykedhessen, amiben akar.

Előzmény: Törölt nick (722)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 -1 0 722

az összes pénzem volt, mert azt hittem én pénzt mindig képes leszek csinálni. volt hogy napi 80at kerestem. csak aztán mégsem tudtam, és annyira leamortizált a shenpennel való kapcsolat, hogy egyáltalán nem tudtam dolgozni, és külföldre menekültem.

Előzmény: Törölt nick (721)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 -1 0 721

a shenpennek 3 millát adtam, pedig tudtam, hogy vmi nagyon gáz vele.

Előzmény: Nyndzsa (712)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.25 -1 0 720

de én jobban érzem tőlük magam. - ez a lényeg.

Előzmény: Törölt nick (719)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!