A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
Dehát aszonta Mencsvár, hogy jó pasi vagyok. Meg más csajok a hátam mögött. Most akkor ők átvágtak? ÚÚúúúúr IIssssten, most akkor mit chináljak? Hol lehet kapni dominancicát? Mit eszik?
A szektavezérnek volt egy meleg kapcsolata. A zsírbuzi. Mindketten házassággal leplezték homoszexualitásukat. De mindketten libsik voltak, egyikük most Momentum színeiben taperolja a férfiakat.
Feleséghez köttettél? Ne keress elválást. Megszabadultál feleségedtől? Ne keress feleséget. De ha veszel is feleséget, nem vétkezel; és ha férjhez megy is a hajadon, nem vétkezik; de az ilyeneknek háborúságuk lesz a testben.Én pedig kedveznék néktek. Ezt pedig azért mondom, atyámfiai, mert az idő rövidre van szabva ezentúl, azért a kiknek van is feleségök, úgy legyenek, mintha nem volna. És a kik sírnak, mintha nem sírnának; és a kik vígadnak, mintha nem vígadnának; a kik vesznek, mintha semmijök sem volna.És a kik élnek e világgal, mintha nem élnének: mert elmúlik e világnak ábrázatja. Azt akarnám pedig, hogy ti gond nélkül legyetek. A ki házasság nélkül van, arra visel gondot, a mi az Úré, mimódon kedveskedhessék az Úrnak;A ki pedig feleséget vett, a világiakra visel gondot, mimódon kedveskedhessék a feleségének. Különbözik egymástól az asszony és a hajadon. A ki nem ment férjhez, az Úr dolgaira visel gondot, hogy szent legyen mind testében, mind lelkében; a ki pedig férjhez ment, a világiakra visel gondot, mimódon kedveskedhessék a férjének.Ezt pedig a ti hasznotokra mondom; nem hogy tőrt vessek néktek, hanem hogy illendőképen és állhatatosan ragaszkodjatok az Úrhoz háboríthatatlanul.De ha valaki szégyennek tartja az ő hajadon leányára, ha virágzó idejét múlja, és úgy kell történnie, a mit akar, azt cselekedje, nem vétkezik; menjenek férjhez.A ki pedig szilárdan áll a szívében és a szükség nem kényszeríti, hatalma pedig van a tulajdon akarata fölött, és azt végezte el szívében, hogy megtartja hajadon leányát, jól cselekszi. Azért, a ki férjhez adja, az is jól cselekszi, de a ki nem adja férjhez, még jobban cselekszi.Az asszonyt törvény köti, míg férje él, de ha férje meghal, szabadon férjhez mehet, a kihez akar, csakhogy az Úrban.De boldogabb, ha úgy marad, az én véleményem szerint; pedig hiszem, hogy bennem is Istennek lelke van...
és képzeld Pál apostol monta hogy püspök,presbiter,diakónus egy feleség, de hogy jött ehhez, ha neki nem volt? Mé nem nősült meg ő és mé nem onnan osztogatott.
Pál apostolnak egy felesége se volt, mégis ő adott tanácsokat az Úrban, hogy ki meg mi. DE ennek ellenére nem ugatott bele a házasélet mikéntjébe - ahogy te vagy ellen g white
Tudtam, hogy szarokat nézel. Izaura meg a többi. Ismertem kik ilyeneket néznek és nem érzékelik, ahogy te se, az igénytelenséged. Ismerek 1 házaspárt akik sorozatokon éltek és nincs semmi szex. A tv nézés van szexpótlóként.
aztán amikor külföldön kezdtek stabilizálódni a dolgaim anyagilag (érzelmileg shenpen nagyon csúnyán padlóra tett), saját cégem volt alkalmazottakkal, akkor felbukkant lama changchub, hogy költözzek vissza mo-ra, merhogy mi egy pár vagyunk, ezér volt az egész szivatás, hogy mi együtt lehessünk, és ezután minden rendben lesz, a nehezén túl vagyok. szépen haza is költöztem, aztán kiderült, hogy csak azért tette, hogy leválasszon arról, akivel voltam, ezzel párhuzamosan elszeparáljon mindenkitől, így totálisan, következmények nélkül birtokba vehessen. a nyílt szerepvállalására a részéről azért volt szükség, hogy a továbbiakban ne kelljen lapulnia, mint szarnak a gazban, hanem abban a formában tevékenykedhessen, amiben akar.
az összes pénzem volt, mert azt hittem én pénzt mindig képes leszek csinálni. volt hogy napi 80at kerestem. csak aztán mégsem tudtam, és annyira leamortizált a shenpennel való kapcsolat, hogy egyáltalán nem tudtam dolgozni, és külföldre menekültem.