Keresés

Részletes keresés

Tonex Creative Commons License 2001.06.28 0 0 871
A lakcime köszi nem kell, azt úgy is tudom.. Még :) (Hiányozni fognak a meccsek :( )
AZ EMIL CIME érdekelne..
Nekem igenis sokat jelent a :), azért is használom jó sokat..
És nem Nyuszifül mindenki, csak Te (LBB) .. + mostmár Balthazar is félig.. :)
Nektek semmi hozzászólásotok sincs ahhoz amit LEV irt??

irresolute Creative Commons License 2001.06.28 0 0 870
Tudod az, hogy valaki használja a mosoly jelet nem jelent semmit. Mellesleg nem szoltam be, csak véleményt formáltam. És elnézést, hogy komolyan vettelek:)Ja és megnyugtat a tény, hogy vicceltél:) Remélem azért nincs harag
LBB Creative Commons License 2001.06.28 0 0 869
Nem tudom láttad-e a mondatom végén a :-)-t? Ha igen, akkor nem kéne beszólni, ha meg nem akkor elnézést kellene kérned! :-)
Egyébként biztos lehetsz benne, hogy nem írom ide a címét és nem keresem fel, ha nincs otthon... csak azért, hogy láthassan azokat a csodálatosan gyönyörű kék szemeit és bájos szöszke fürtjeit. :-)
Előzmény: irresolute (868)
irresolute Creative Commons License 2001.06.28 0 0 868
Szerintem Pityesz nem örülne ha a lakcíme felkerülne ide. Miért nem elégedtek meg az e-mail címével. Ha kérdésetek van ott is kédezhetitek. Talán még otthon sem találjátok, mert folyton úton van. Amikor meg otthon van hadd pihenjen.
Mellesleg ha egy női megjegyzésem lehet rá, akkor csak annyit, hogy nagyon szép szeme van és nem kellene eltakarnia. Ja és a sőtétebb haj jobban áll neki. Bocsi a kritikáért, de nem hagyhattam ki. Egyéb kifogásom nincs/ ez is csak megjegyzés volt, amit nem kall betartani, lényeg, hogy te jól érezd magad/, főleg az zenétek ellen nincs.

Üdv.
Kat.

LBB Creative Commons License 2001.06.28 0 0 867
Neked már mindenki Nyuszifül? Hát ez szép/ kedves ... :-) Nem igérem mára a válasz mailt, de, ha ma nem, akkor holnap már tényleg!
Pityesz lakcíme kell? :-) Na jó, előkerítem... Egy csomó időre lenne szükségem... Tkp. mit akarsz te "Eminemtől"? :-)

Előzmény: Tonex (866)
Tonex Creative Commons License 2001.06.28 0 0 866
Lev:
Nem tudom mikor jársz megint erre, de jó lenne, ha minél hamarabb :)
Ez nem igaz, h. igazából nem Rád vagyunk kiváncsiak, legalábbis én.. Hiszen az egész zenekarral kapcsolatos hirek, infok érdekelnek. És ugye ebbe Te is beletartozol..
Viszont tudjátok mennyien kiváncsiak Rátok, és csak annyit várnánk, h. frissitsetek oldalt, hallassatok magatokról, és persze a koncert dátumok után is mindig kutatnunk kell, mert a hp-n nincsenek fent :(
Mikor leveleztük nem Tonex néven ismertél meg, de ez mostanra már mindegy is szerintem. De azért irtam Neked, mert Veled leveleztem volna.. Azzal pedig nem kezdem megint a "vitát", h. visszairtál e vagy sem, de akkor próbálkozom majd újra, hátha több sikerrel járok..
Megbántani meg nem akartalak, csak jó lett volna/lenne, ha sűrűbben hallatnátok magatokról.. Ennyi!
Új hp-k mikor lesznek kész?

Előzmény: K.levente (864)
Tonex Creative Commons License 2001.06.28 0 0 865
Akár Te is lehetsz a Nyuszifül :)
Lev cimét meg már láthatjátok, mert végre irt ::))
LBB: Pityesz cimét közzé tennéd??
Előzmény: Balthazar (863)
K.levente Creative Commons License 2001.06.28 0 0 864
Igazából tényleg lehet,hogy egy kicsit elhanyagoltam a netes dolgokat,de fél évig csináltam,viszont most el kellett megint kezdenem írni az új számokat, szövegeket,úgyhogy most nem sok időm van,se energiám,hogy válaszoljak,de ahogy látom, nem is rám vagytok kíváncsiak.De ezzel különösebb probléma nincs,Pityesz amúgy is imád pörögni,válaszolgatni,legalább nem kell igérgetnem.:)Másrészt rájöttem,nem igazán vagyok alkalmas levelezőpartner szerepre,tehát inkább csak olvasgatom eztán az e-maileket,ha az időm engedi.
Tonex!
Nem tudom milyen néven írtál,de biztos válaszoltam,mert mindenkinek válaszolok,ha eljut hozzám a levél,csak legfeljebb pár nappal később.
De ezentúl nem ülök 3-4 órát éjszakánként a gép előtt,hanem engedelmeddel alszom vagy a próbahelyen írom az új számokat,hogy legyen mit összehasonlítgatni.:)
Ha valaki ragaszkodik ahhoz,hogy én válaszoljak neki,változatlanul állok rendelkezésre az ismert címen,de ha nem válaszolok,nem azért van mert valaki nem szimpi,hanem mert nincs energiám vagy időm.Nem tudok száz fele szakadni.Ha valakit sértett ez a hangnem sajnálom,de nem bírom azt,ha valakiben minimális empátia sincs,és a legjobb akaratot is megkérdőjelezve vádaskodik.Uff!

LEV

Előzmény: Balthazar (863)
Balthazar Creative Commons License 2001.06.28 0 0 863
Én vagyok a nyuszifül?
Ez kedves.
Nekem is kéne,mert neki lehet,hogy előbb írnék,mint a Levnek.
Szal ha valaki tudja dobja már be a közösbe légyszi.
Köszike.
Tonex Creative Commons License 2001.06.27 0 0 862
Tény, h. egyszer kicsit összebalhéztunk mailbe, mikor leirtuk egymásnak a véleményünket, utána meg már csak a nagyon fontos dolgokat beszéltük meg.. (koncertek, album megjelenés stb..) Aztóa viszotn irtam már neki, de b@szik válaszolni, én meg nem hajtom annyira..

Pityesz cime viszont tényleg kéne Nyuszifül :)

Előzmény: Balthazar (861)
Balthazar Creative Commons License 2001.06.27 0 0 861
Tonex:
Nem tudom te miket írhattál Levnek,hogy sosem írt vissza.
Nekem mindig visszaírt,bár néha tényleg elég nyögvenyelősen meg kicsit antipatikus módon.
Aztán meg a koncerten nagy lelkesen megveregette a vállam,hogy " Írjál emailt!".
De azóta nem ítam én sem.... :)

Előzmény: Tonex (858)
Balthazar Creative Commons License 2001.06.27 0 0 860
Az megvan nekem is köszike,de semmi olyan egetrengető dolgot nem akarok tőle,hogy azért fel is kéne hívjam.
De a mailezés más.
Ha érted mire gondolok.
LBB Creative Commons License 2001.06.27 0 0 859
Na amint látod előkerült itt 1-2 e-mail cím. Tuti, hogy a Pityeszé is megvan, amint lesz időm előkeresem. Addig a tel.számával tudok szolgálni... :-)
Előzmény: Balthazar (851)
Tonex Creative Commons License 2001.06.27 0 0 858
Lev-é nekem is megvolt, de sosem méltatott válaszra, igy kitöröltem.. Bécié szerintem bizots működik.. Sziv.
Előzmény: irresolute (856)
irresolute Creative Commons License 2001.06.27 0 0 857
elvileg elment a levél az általad megadott címre, most már csak várnom kell, hogy jó helyre ment-e. Remélem:)
irresolute Creative Commons License 2001.06.27 0 0 856
Tonex!

Én is a honlapjukat néztem volna, de nem működik még, de remélem az általad megadott cím élni fog. Előre is köszi.

IamTheDog Creative Commons License 2001.06.27 0 0 855
Nekem Leventéé is megvan csak nem tom hol...:-)
Előzmény: Tonex (854)
Tonex Creative Commons License 2001.06.27 0 0 854
Hát akkor tessék.. Bécié ott van fent az oldalon.. beci@hotmail.com
De valószinű a freemailes tictacman is tudja, no meg VA...

irresolute Creative Commons License 2001.06.27 0 0 853
BreZol!
Köszi az infót, de ezt ajánlotta más is és nem működik sajna. Nekem nem. De ha neked igen, akkor rajtad keresztül fogok kérdezni:)
BreZol Creative Commons License 2001.06.26 0 0 852
Szerintem ha írtok a freshfabrik@alarmix.net-re, akkor előbb-utóbb válaszolnak. Nekem legalábbis eddig mindig jött válasz.
Előzmény: Balthazar (851)
Balthazar Creative Commons License 2001.06.26 0 0 851
LBB:
Akkor ha Te ott láttad akkor nyílván semmi titok nincs benne és beírhatnád ide is nekünk.
Mert én speciel nem láttam ott.
Tonex Creative Commons License 2001.06.26 0 0 850
Az egyik fele most megy ::)) So3!!
Előzmény: LBB (849)
LBB Creative Commons License 2001.06.26 0 0 849
Tonex, nyuszifül! :-) Nem érzed úgy, hogy e-mailt kéne írnod nekem?!
Előzmény: Tonex (845)
LBB Creative Commons License 2001.06.26 0 0 848
Ui.: Ha jól emlékszem a FF oldalon megtalálod Pityesz + Béci e-mail címét, de azt nem tudom, hogy mennyire sűrün/ ritkán nézegetik postaládáikat. Reménykedjünk, hogy mostmár tényleg megújul az oldal...
Előzmény: irresolute (846)
LBB Creative Commons License 2001.06.26 0 0 847
Azt tudom neked mondani, hogy nézd meg a nyári fesztiválokat,(www.feszt.hu) és akkor semmiről sem maradsz le...
Előzmény: irresolute (846)
irresolute Creative Commons License 2001.06.26 0 0 846
Itt sincs minden benne. Nekem az jelenti a fő gondot, hogy néha nagyon messze, valamelyik vidéki városba vannak, ahová nem tudok elmenni időhiány miatt, viszont a közeliekről meg lemaradok és akkor itt ülök és bosszankodom.
Tonex Creative Commons License 2001.06.26 0 0 845
Hátha máshol nem is, itt mindig megtalálod a koncertdátumokat.
Amúgy mikor lépnek működésbe az új FF oldalak, nem tudjátok?
Előzmény: irresolute (844)
irresolute Creative Commons License 2001.06.26 0 0 844
Halihó mindenkinek. Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki nem tud-e mondani nekem egy e-mail címet, ahol lehet érdeklődni, hogy a Freshfabrik mikor lép fel és hol. Mindig utólag értesülök a jó bulikról és ez elszomorít. Sajnos a honlapjuk még nem funkcionál. Köszi előre is a segítségeteket.
Toth Andras Creative Commons License 2001.06.25 0 0 843
Freshfreshfresh!
Előzmény: BreZol (841)
LBB Creative Commons License 2001.06.25 0 0 842
Sikerült csütörtökön eljutnom Esztergomba, és megintcsak egy tök jó FF bulit látnom/ hallanom...
Infók: Tényleg 1-én játszanak a Szigeten, a Nagyszínpadon, kb.18.00 körül.
Az összes fesztiválon ott lesznek, -kivéve az EFOTT-ot- úgyhogy irány vidék. :-)
A Mega Pubos buli elmarad!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!