Álítólag az egység hátulján rajta van a kód... egy vonalkód alatt Radiocodenr néven... de ez nem biztos csak most megkérdeztem valakit! talán szerencséd van...
Érdeklődnék fogyasztással kapcsolatban, (2000-es) 2.5 TDI Automata Quattro A6-tól mennyire elfogadható a 11.5 literes városi fogyasztás? Azt is nagypapa stílusban. Hozzáteszem hogy elég lomhának is tartom a 0-ról való gyorsulását, remélem ezzel nem vagyok egyedül. Sajnos nincs viszonyítási alapom.
Nem hiszem, de holnap csinálok képeket... Igen azt írja ki h valami központi zár.... csak nem magyarul :-) és ott ha belépek az adaptációba, na akkor ott van ez az egy kulcstanításos beállítási lehetőség asszem a 21 -es blokkban, más nincsen.
Kérdésem, problémám a következő lenne: Létezik az, h egy 2003 A6-ban AWX 1.9 pd, nincsen komfort modul? Vagy csak a modul kommunikációjával lehet vmi gebasz? Mert sehogyan sem tudom szóra bírni... Vag-com azt mondja, h a vezérlő nem válaszol. Egy 2002 golfban elérhető azzal a vag kábellel az ermlített modul . Esetleg a külön beépített risztó bekötésekor köthettek vmit félre??? Amúgy a kulcs gombjainak nyomogatására minden funkció működik( nyit, zár, ablak fel-le, stb)
Csak szeretnék egy pár dolgot aktiválni, pl h elindulás után zárjanak le az ajtók, stb.
Valakinek van ötlete, h merre keressem a hibát? Köszi előre is
Meg lehet valamit nyomni a távirányítón amitől az összes ablak lehúzódik?
Igen. Ha nyovatartod néhány másodpercig a nyitó gombot a kulcson akkor az összes ablak lehúzódik. Lehet hogy a zsebedben valamivel megyomtad... Az ajtók is kinyíltak, de mivel egy percig nem nyitottad ki az ajtót (nem ültél be az autóba) ezért az autómata visszazárja és beriasztja az autót, sajna az ablakokat nem húzza fel.
Vagy vegyetek bele egy RNS-E t DVD alapú gyári navit és tökkéletesen működik Magyarországon is. Nekem is az van benne 2002es S3ba... igaz nem olcsó 180-200 környéke...
Egy volt kollégám haverjának megcsinálták, de valami horribilis összegbe került, mert valami kütyüket kellett beépíteni. Benne volt (akkor) vagy 250000Ft-ba. Szerintem ennyit nem ér ez az egész. El kell fogadni hogy önmagában a NaviPlus Magyarországon csak egy szines rádió. Semmi több. 50000Ft-ért olyan navit kapsz hogy jobb nem kell. Én azt mondom akinek gáz egy 2000-es évj. A6-ban szélvédőre tapasztott navival navigálni az vegyen meg egy 2004+ évjáratú A6-ot 3millával drágábban és ott majd működik a gyári navi.
Az Audihoz be nem menj! Még kérdezni se! Nem értenek semmihez, viszont a köszönés is 20000Ft-odba fog kerülni.