Ne ijeszgess! :) Nálam nincs sok jele a szülésnek, bár van 2 ujjnyi méhszájam, de a ctg-m egyenes, a lepény éretlen, saját dokim szerint, aki már jól ismer, még van idő bőven.
12:40-kor 3320 g, 51 cm-rel megszületett Veronika. Gyönyörű kislány lett :) anyukájával együtt jól vannak.
Isten hozta Veronikát, nagyon-nagyon nagy gratula shaishnak, és az egész családnak! Sok-sok boldogságot, jó egészséget, sok tejet, meg minden elképzelhető földi jót Nekik :) Hihetetlen, mától ők is nagycsaládosok!
Szerintem nem gond, ha sokat mozog, a méhben érzékelt tevékenységeik, vehemenciájuk tapasztalatom szerint a pocaklét után folytatódik .-) Legalábbis a lányaimnál totálisan így volt. De ha teljesen meg akarsz nyugodni, beszélj a dokiddal!
Kb. 18. hét óta élénken fészkelődik. De szerintem már a 16. héttől éreztem valamit, amit előtte nem. A 32. héttől meg igazán élénk. (A hasam is "szétrúgta", pedig kenegettem, nem híztam sokat stb.) A férjem kérdezi mindig, hogy ez vajon azt jelenti, hogy minden OK, vagy nem...
igen, nem, vagy-vagy :-) Nyugi, most már megszülethet, a fészkelődés jelezheti azt is, hogy épp készülődik, de azt is, hogy még van hátra pár hét. A csuklás normális.
SziaSztok! Megint jövök a hülyeségeimmel. Normális az, hogy a baba szinte naponta csuklik a pocakomban? Vagy nem is csuklik, hanem rángatóziik? Nem árt neki? Semmi rendszert nem vettem észre benne, előfordult már bármelyik napszakban, testhelyzetben, kaja előtt és után... 37 hetes vagyok. És az, hogy sokat mozog, fészkelődik, rugdos, vajon azt jelenti, hogy köszöni, jól van, vagy épp az ellenkezőjét?