nagyon sok ideje lehet valakinek, hogy kigyűjti mennyi állami pénzt kapott gyurcsány cége amikor még nem gyurcsány cége volt...:))
egyébként törvénytelen gyurcsány cégének az állammal kapcsolatba lépni? mert ha itt jól számolom cakk um pakk 20 év alatt simicska havi bérével találkozott gyurcsány..
zárójelben ezek a cégek valódi cégek nagyrészt külföldre termelnek nem felcsútra...
Te asszed hogy ez hosszú távon érdekli az embereket? Egy halom ilyen milliárdos van bármelyik párt közelében.
A balfékek még időzíteni se tudnak mert most 4 évig lehet mészárosozni.Felcsúton meg a helyiek fognak dönteni róla. Ha sok embernek ad munkát akkor ősszel is nyerni fog
Egyszer-kétszer látják az atv-én és az rtl-en, néhány hű ha oszt jónapot
Mészáros se nem ogy képviselő se nem miniszter aki naponta feltűnik, egy idő után uncsi lesz ha ugyanazt ismételgetik róla
"Gyurcsány Ferenc 1995-ben jelentősen növelte cégbirodalmát. Akkor jutott ugyanis hozzá a Magyaróvári Timföldgyár és Műkorund Kft.-hez, a MOTIM-hoz. A 705 milliós vételárból 700 millió forint volt a hitel. Ezt a Magyar Hitel Bank folyósította, amelynek igazgatósági elnöke Gyurcsány Ferenc anyósa, Apró Piroska, Horn Gyula egykori kabinetfőnöke volt."
A) Gyurcsánynak ekkor még nem volt az anyósa Apró Piroska
B) a hitelről bizonyos Járai elvtársúr döntött
C) a hitelt visszafizették, a gyár prosperál, a különböző vállalásokkal Gyurcsány többszörennyit tett bele a MOTIMba, nem pedig 2-3 év alatt kivett x milliártd osztalékot mint a kedvenc gázszerelőnk
Toloba! Ez a hsz is egy tipikus rád jellemző hozzászólás volt. 2007. óta olvasom a Fórumot, néhány éve néha irogatok is. Olyan egyoldalúan elfogúlt fórumozóval rajtad kívül még nem találkoztam. Aki képes több tízezer hozzászólást írni és azokban csak a ballib seggeket nyalni. A témával kapcsolatban pedig annyi a véleményem, hogy Mészáros Lőrincre és haverjára Orbánra felőlem rárohadhat a lakat. Ugyanúgy a Gyurcsányra és a többi szemét tolvajra is.
Nem voltál ott a nagy rezsiháborúban, mi? Higgy Mészáros Lőrinc zsenialitásában, tartani tudja a növekedést. Egyébként jó az észrevétel, valóban már csak 7 évet kell várni, nem 10-et! :)
10 év múlva jóval többje lesz, hacsak nem 2011-hez képest érted a 10 évet... :) Egyébként a tendencia csökkenést mutat (20x, 10x, 2x vagyonnövekedés). :)
Átlagosan évente 736%-ot nőtt a takarékállománya, ha ezt az ütemet tartja, akkor 10 év múlva 466421 milliárd Forintja lesz, zsebből kicsengeti majd az adósságunkat, csak semmi pánik!
"A luxusvilla kimaradt Mészáros Lőrinc nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozatából"
Jajj már, ne húzd fel magad, ez olyan, mintha neked kellene vagyonnyilatkozatot tenni és véletlen kifelejtenél a nyilatkozatról egy zsebedben felejtett százast. Nem tétel.
Nincs személyes ellenszenv. Soha nem találkoztam Mészárossal, és nincs kedvem ezen változtatni a jövőben sem. A pénze ellenére nem tartom olyan figurának, akivel bármiféle társadalmi kapcsolatokra törekednék – tudod, azért én ennél sokkal arisztokratikusabb vagyok, vannak elég szilárd elképzeléseim, hogy kikkel akarok kapcsolatokat ápolni. Semmiféle érzelmet nem táplálok tehát Mészárossal sem egyik, sem másik irányban.
Azt viszont látom, miként épül fel és miként működik a Fidesz. És akkor sem lesz más a véleményem erről, ha tisztában vagyok vele, hogy más pártokban is voltak, vannak és lesznek kisebb-nagyobb (a Fideszénél azért sokkalta kisebb) simlik, ezzel is tisztában vagyok. De meg tudom különböztetni egymástól azt, amikor az ilyesmi kellemetlen és üldözendő velejárója a politizálásnak, meg azt, amikor a lényege és elsődleges mozgatórugója.
Bocsánat, én azt hittem, hogy tények és érvek mentén vitakozunk. Tény az, hogy a kapcsolati tőke az létező dolog, és nem csak itt hanem az egész világon. Azt is készséggel elhiszem neked, hogy Mészáros egy gazember és a személyes kapcsolatain kívül korrupcióval is szerzett jó kis állami megrendelést, de azért legalább egy pici konkrét ügyet hozhatnátok a személyes ellenszenven kívül, ha már ennyi energiát feccöltök a topicba. Köszi.
Hát, igen. Az ő milliárdja, az tipikus kapcsolati tőke. A kétmilliós végkielégítés meg pofátlanság, amiből 98 százalékot le kell vonni.
Úgy nagyjából mindenki tudja ebben az országban, hogy Mészáros miért és kiért tartja melegen a pénzt. Bizonyítani én sem fogom tudni jobban, mint bárki más, de azért nem vagyunk hülyék, még ha annak is akarsz nézni vagy nézetni minket.
1991. Privatizáció: Nyilvános versenytárgyaláson a jelenlegi részvényesek és a Magyar Hitel Bank Rt. megszerzi a vállalat eszközeit. (Na itt izzadt ki magából a Széles 100,000.- forintot)
1996. LBO: a magánrészvényesek 100%-os irányítása alá került a vállalat.
A nyilvános versenytárgyalás meg 91-ben max annyi volt, hogy kitűztek egy papírt valahol egy faliújságra egy sarokban.
Ennyire a MOTIM-ot is megnyilvánosversenyeztették.
Tipikus kapcsolati tőke. Egyébként neki nem kell mindenhez értenie, erre találták ki az alvállakozókat, mint ahogy pl. a strabag vagy a közgép is nyeri a tendereket. Sejtetéseken kívül még egy konkrét példát sem hozott senki, toloba is csak a nickjeimmel foglakozik. Pedig ennyi ügyből biztos volt legalább egy korrupciós ügy. Már ha érti valaki ennek a szónak a jelentését rajtam kívül itt a topicban.