"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
most sem gyanúsítgatlak ... érdekel, h kiket szeretnél még uralni ...
és azért érdekel, mert a CSBE-s elkövetők gyakran érvelnek kontrollvesztéssel, amikor az utcán nem veszítik el a kontrollt (bár az igaz, h a közmorál durvul), a munkahelyen nem veszítik el a kontrollt, stb ...
Az uralásról meg eszembe jutott, h a nődön kívül kit szeretnél még uralni ...
nincs ebben semmi bántó ...
az igaz, hogy érezheted kényelmetlennek a kérdést. megértem ...
Már megint ennyire unatkozol? Nincs saját topikod?
Nálam csak néhány totálisan érdektelen troll van kiixelve, mindenki mást olvasok.
Ami a barátnődet illeti, kábé egy éve befejeztem a vele való társalgást, mert eluntam az állandó szalmabábozását és egyéb érveléstechnikai 'bravúrjait'.
Utána még pár hónapon át lelkesen írogatott nekem, mire végre észrevette magát, akkor aztán sértettségében jóóól kiixelt, amit azóta is rendszeresen emleget :-D
Most viszont úgy döntöttem, hogy ebben a jobb sorsra érdemes topikban szépen kijavítom a tévedéseit.
" Én azt keresem aki a gyengeségével tudja érvényesíteni az érdekeit."
Jól értem ... tutujgatni/pátyolgatni valót keresel ? Nem biztos ám , hogy aki ezt szereti , az a gyengébb . Esetleg csak élvezi a figyelmet .
Ne értsétek félre , de ehhez a gondolatmenethez Mici jut eszembe . :-))) A büdös kis cicc pár óránként mászik az ölembe , ha itthon vagyok ... egy kis szeretgetésért . Naná , hogy nem tudom elküldeni a doromboló szőrmókot ... ezt jól megtanulta , és uralkodik rajtam .
hehhe... az Asztaltársaság ugye ... izé .. tagság ... szóval szóbanforgó úr büszkén nyelvel, hogy az általad Pókasszonynak nevezett Mochioni-t ignorálta, melynek mibenlétét éppen nemrég fejtegette a neje egy kollégának ... kíváncsi vok, hogy egyeznek a házastársak ... most akkor kell felelni az ignorált személynek, kell kukucskálni, illik-e, vagy sem ...
Vagy a férj etekintetben uralja a nejét, és utóbbi másokat oktatgathat afelől, h ne kukucskálják férjét azok, akiknél x-n van ...