nem kérdés, annyi mindenre el lehetne költeni azt a pénzt, én se biztos, hogy elsőként megcsinálnám ezt a viccet, de ha meglesz rá a pénzem, biztos megteszem:)
én azt hiszem, vennék magamnak egy banánkertet. vagy szereznék sok kiscicát. nem tudom, bonyolult kérdés. őrületbe lehetne egy átlagembert kergetni egy hatalmas nyereménnyel, ez a lottóról is eszembe jutott. ha a kezébe kerül egy akkora pénz amit nem tud felfogni, paranoiás lesz, meg nem tudja mit kezdjen vele. állatkísérletnek is elmenne:)
LoviGabi, régóta írogatsz ide? (és a Gabi Gáborkát, vagy Gabriellácskát takar?)
Ákost mennyire érdekli ez az aranylemez-háború?
Odacsapsz néhány vádat, érvelés nulla, aztán azt ajánlod: lépjünk tovább.
Ez nekem így túlontúl medgyessys.
Én érveket igyekszem írni, és érvelés nélküli állításokat nem fogadok el.
Az én stílusomról azt írsz, ami jólesik, de néha takaríts a magad háza előtt is: kitalálod, hogy szerinted én hány éves vagyok, és a vélt életkorom alapján kreténezel. Ha tizenőt volnék is (ó, bárcsak!), akkor sem lenne jogod ezen az alapon lesöpörni az asztalról. Hát még így.
Mutass rá, hol kezeltem le másokat. Főleg azt, hogy hol kezeltem le másokat olyan mértékben, ahogyan te engem.
“itt már más topictárs is szóvátette ezt”
Oké, hívjak én is haverokat? Vagy legyen több nickem, mint neked/nektek?
“engem és cliftony-t "balra húzónak" tituláltál”
Ti magatok tituláltátok magatokat. Hoppla:
cliftony77 válasz erre | adatok | e-mail 2002.04.18 22:51 (8)
2gyerek 3szoba 4kerék 5karika 6alom 7főig
“Szigi101-nek "haraptad át a torkát"”
Ja. Átharaptam. Érveltem, LoviGabi. Olyannyira, hogy belátta, hogy hülyeséget írt. Keresd vissza a hozzászólását. Átharapott torokkal nem szokták revideálni a nézeteiket a topiklakók.
"a másik meg az, hogy össze kéne dobni pénzt, aztán meghívni vmelyik ultrasikeres playback zenekart az említettek közül. és mondjuk megdobálni őket, vagy kivonulni a teremből, gyerekes viccek, de szórakoztatók lennének szerintem:)"
Nem is tudom... ha nekem lenne ennyi felesleges pénzem, bemennék vele a Metro-Nóm hanglemezboltba, letennék mondjuk 20 db Deák Feri bácsit az eladó asztalára, és szólnék neki: "jó, én most leveszek ezt-azt a polcról, te meg üsd be szépen a pénztárgépbe, majd szóljál ha elfogyott a keret" :)
LoviGabi
p.s: sajna nem nyertem tegnap az ötös lottón...
valahogy számomra is annyira hús-vér ember ez az ákos, olyan volt, mintha simán egy emberrel beszélgettem volna. de az jó volt, hogy beszélt haveromhoz, közben meg sokszor rámnézett, gondolom, hogy figyelek-e:)
azért az az élmény amiről Te (LoviGabi) beszámoltál, hát az azért nem semmi! de valóban tekintettel kell lenni mások magánéletére. mondjuk aki énekelni kezd, meg hasonlók, az számoljon olyan emberekkel, akik nem értik meg, hogy ő is csak egy ember, és ezzel együtt járnak dolgok.
a másik meg az, hogy össze kéne dobni pénzt, aztán meghívni vmelyik ultrasikeres playback zenekart az említettek közül. és mondjuk megdobálni őket, vagy kivonulni a teremből, gyerekes viccek, de szórakoztatók lennének szerintem:)
lapszemle:
"Terrorerdő. "Kiváncsi vagyok, követnek -e a rajongók egyre sötétebb erdőkbe" - mesélte Kovács Ákos készülő albumáról, amikor nyáron lapunk vendége volt. Követték, hiszen a lemez 1. helyén debütált a Mahasz listán. Az Alig Hitted már sláger, ezenkívül az Ölelj meg újra emlékeztet régi érzelmes-dallamos önmagára, a többi nóta indulatokkal terhes és nyomasztó, akárcsak a helyszín, ahol a fotók készültek: a Terror Háza. Jövő szombaton az SAP-csarnokban élőben is beindítja az ipari rockos észosztót." forrás: A ma megjelent Vasárnapi Blikk albumismertetője a 16. oldalon.
A mai Színes Mai Lapos cikk is nagyon jó! Bár elméletileg a mai lapszám úgynevezett 'tiszteletbeli főszerkesztője' lett volna, de pont rohant egyik dedikáról a másikra, emiatt csak egy 1 oldalas interjúra futotta. De pl. a Majom a ketrecben c. kliphez fel lesz használva pár fotó a leendő fotóalbumból, meg hogy a számára miről is szől az Ój Törvény, stb, stb...
*
Kedves rajmunder:
Ez a "több, mint kétszer 15 vagyok" annak tükrében nehezen megemészthető, amilyen stílusban (le)kezelsz másokat, szinte mindenkit aki akár kicsi apró dologban másként gondolkodik, legyen az az új album, Ákos maga, politikai beállítottságok, stb, stb. S tényleg, még csak azt sem mondhatod hogy ez csakis engem zavar, mert itt már más topictárs is szóvátette ezt. Mint azt már a 3925-ben is megfogalmaztam (érthetően, magyarul): Én csak azt nem értem, miért esik nehezedre az hogy _elfogadd_ az eltérő véleményt bármiről is. Nem az _egyetértésről_ vagy az _egyet nem értésről_ beszélek, hanem az _elfogadásról_, annak a _tudomásulvételéről_ hogy valaki másként merészel gondolkodni mint Te!
Pl. amikor engem és cliftony-t "balra húzónak" tituláltál mert volt némi észrevételem a borítóval (mert _szerinted_ csak amiatt lehet valaki elégedetlen vele...) vagy amikor Szigi101-nek "haraptad át a torkát" (itt, többek előtt szóban) mert ő mást merészelt gondolni a 'Bosszú népe' szövegvilágáról, mint Te!
Az 'ároktemetés' bejegyzéseden egy kicsit megütköztem, mert ez most hogy jön ide?! Mert ha megint politizálni akarsz, akkor inkább írd be az ilyen tartalmú hozzászólásod a politikás Ákos topicba, aztán majd válaszolok rá _ott_, ha van értelme.
Lépjünk tovább.
*
Az arany- meg platinalemezekkel kapcsolatos hozzászólásokról eszembe jutott ez: szeptember 29-én a Vasárnapi Blikk egy figyelemre méltó írást prezentált a 14-15. oldalon: "Siker hang nélkül: forintmilliók röpködnek a magyar haknisztárok hétvégi birodalmában" címmel.
Azaz, mit lehet ebben az évben rendelni:
- Ámokfutók már 235 E + Áfa + útiköltségért kapható (de csak playbacket vállalnak)
- TNT meg már csak élőben elérhető, ezért 800-1 milla+Á.+uk.; mindemellett megválogatják a fellépéseik helyszínét
- a Crystal 100 E+Á+uk.-ért playbackel, élőben 200-250 E Ft-t ér a 'Két utazó'
- az Irígy Mirígyek 2-300 E-ért tátognak felesben, de mintjárt 2 részben is (mert az amúgy 8 fős csapat 4-4 fős brigádban nyomatja)
- de ha Dáridózni akartok, Lajcsi és csapata 2.5 órás műsort nyomat 1.2-1.5 milkacsoki+vonzatai kicsengetése után...
Tehát az igazi siker az "igényes előadók" terén nem feltétlenül az x darab díszlemezt jelenti, mert a haknizás az igazán nagy biznisz. Ha pl. az Ámokfutók egy éjszaka lezavarnak 2-3 darab félórás színpadi vergődést (s akkor is _csak_ playbackben, ha amúgy lenne a helyszínen megfelelő technika!), s tegyük fel, mindezt lezavarják egy péntek-vasárnapi időszakban, az szép summa egy adott hónapban...
*
perverztej: sz'al találkozós történetet szeretnél? Ennyire közeli közvetlen élményben nem sokszor volt részem (eddig összvissz 2 dedikáláson voltam ott); de volt pl. a Hűség debreceni lemezbemutató-főpróbás koncert előtt egy zártkörü party a PestiEst Caféban (voltunk vagy 100-an, az Ákos Band 5 számot játszott angolul a jelenlevő ilyen-olyan mainstream kiadók producerei & sleppjei számára, jó volt :)) a 'színpad' velünk szintmagas volt, nem volt kordon és a kb. 2-3 x 5-6 m terület miatt a banda szinte egymáshoz simulva játszott (Lepe meg Samu legalábbis egymás mellett állva vokálozott...)
Aztán eme esemény után a felszínen -mert ez amolyan alagsoros buli volt- dumáltam Lakattal, késöbb kiderült hogy Ákos kocsijától uszkve másfél méterre álltunk (azidőtájt metálszürke Hondája volt (azt hiszem, a színben biztos vagyok :)) és Ők is jöttek oda (Krisztával) becuccolni a csomagtartóba ilyen promóciós dolgokat pl. Érdekes módon engem annyira nem bilincselt le ez az élmény (vérmesebb rajongók biztosan másként kezelték volna le a szitut...), beszélgettem tovább :)
Én azért már akkor a fejemet szoktam csóválni amikor azt hallom hogy Ákostól -magánemberként- az utcán/kórházban/temetöben/stb., vagyis a hétköznapi életben az őt felismerő rajongók letámadják aláírásért... merthogy magánélet is van a világon, még ha neki jóval kevesebb is ez néha.
*
Megvettem a Demokratát, csak még időm nem volt figyelmesen elolvasni a benne levő Ákos-interjút.
2002. november 9. [NEWS] DEDIKASTOP, ÍNHÜVELY, IBANEZ
A dedikálóturné méltó végső állomása volt a győri MusicDome lemezboltban lezajlott esemény: a kitartó rajongók-érdekődők majdnem öt órán át dolgoztatták Ákost! A Főhős az ÚJ TÖRVÉNY megjelenésétől számított tíz nap leforgása alatt Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Székesfehérvárott és Győrött dedikált, összesen nettó 21 órán keresztül!
Ínhüvely-gyulladását nem kezelheti hosszan: gőzerővel zajlanak a próbák a jövő szombati SAP csarnok-beli koncertre. A próbateremből kiszűrődő brutális zajok alapján semmi jóra nem lehet számítani...
Az Ibanez gitárok hazai forgalmazója, az Oroszlánbarlang gitárszaküzlet jóvoltából Zalán és Ákos is egy vadonatúj héthúrost nyúzhat a jövő szombati BRAVO-bulin. Az Ibanez legrangosabb RG-szériájának reklámjában Ákos is feltűnik: az aktuális Metal Hammer magazinban egész oldalas Ákos-koncertfotóval hirdetik a mesés hangszert.
Skacok, több, mint kétszer 15 vagyok,
de ti lehet, hogy jobban tudjátok.
Ezt is...
(Ó, a toleráns júzerek a - vélt - életkora alapján kreténeznek. Szép gyakorlat. Ároktemetés ezerrel.)
A Petőfi rádiós beszélgetés nagyon nagy volt,
kifejezetten megható.
Ritka felvételek mentek:
Kosztolányi-vers Latinovitssal, régi Peter Gabriel nóta.
Meglepték a fickót: a tíz éves korában rögzített gyerek-hangjáték felvételét megtalálták a szalagtárban és leadták egy részletét. Ilyenek.
Ja, és a zárózene a Terror Házához írt muzsikája volt.
nagy baj, hogy a mi ákosunk egyfolytában siet. mondjuk annyiból nem rossz, hogy így nem kell például 6 évig várni egy lemezre...bár nem is tudom. jó lenne, ha most, hogy már van nagyon sok zene, amit hallgathatnak a rajongók, már megtehetné, hogy egy kicsit lassítson, bár lehet már nem is bírná a normál tempót. de akkor tudna beszélgetni velünk (már ha akar), meg sokkal többet lehetne együtt a gyerekekkel. mindenki boldog lenne, néha még lenne egy gigantikus koncert is. perverztej-utópia.
amúgy miért fontos az aranylemez? aki megfelelő mértékben eladható, az kap egy ilyen aranyszart. az elismerésnek azt a fajtáját többre becsülöm, amit úgy hívnak, hogy A közönség szeretete...
ha az aranylemez fontos, akkor a kozsó féle dolgoknak van létjogosultságuk. ha nem érdekel az aranylemez, akkor megtehetem, hogy nem ismerem el a zenének ezt a vakvágányát...ezek a melléktermék-szerű zenekarok mindössze aranylemezt tudnak felmutatni. (szerintem)
Ha már Kozsó mint név így felmerült, hadd meséljek el egy velem megesett történetet:
Pár évvel ezelőtt egy Győrben tartott ircbuli alkalmával a házigazda leányzó jóvoltából végig kellett hallgatnunk mind a Shygys, mind a Bestiák -akkoriban- debütáló első albumát (az ezzel járó kínok átélését minden itt jelenlevő, az igényes zenét kedvelő fantáziájára bízom...) Igazándiból itt szembesültem először azzal a fogalommal hogy "töltelék" dalok. Ugye, természetesen az ilyen 'magas színvonalú' kiadványokon diszkréten (vagy éppen feltűnően) de feltétlen ott kell lennie egy "RAJTA A ******** c. SLÁGER!!!", stb. (Oké, ez más, ténylegesen nívósabbnak ítélhető albumokon is megtalálható...)
Nos, a "slágereken" (lemezenként az 1-1 darabon...) még úgy túltettem magam (ezeket kéretlenül is hallottam egy párszor akkortájt...), de hát a többi... szóval, amikor -a Shygys esetében- az egyik dal refrénjében olyasmi van hogy "Bébi, gyere hozzám fel!" ... leírhatatlan...
Egy másik alkalommal pedig a munkahelyemen neteztem, akkor éppen az Ámokfutók valamely albuma szólt (az ottani főnök hallgatta, én meg csak nem szólhattam rá hogy 'QSSOLTASD MÁR EL AZT A SZ&RT!' :)) ; hát abban is voltak fület bántó megoldások, pl. a 'Szerelem hajnalán' c. felettébb botrányosnak nevezhető Kool and the Gang: Cherish-feldolgozás, vagy az a rémesen sz@rul megoldott loop-effekt egy másik szám elejére hegesztve Gene Kelly: Ének az esőben-bevezetőjéből ... kegyetlen.
A Zámbó Jimmy-ről már nem is beszélve...
Palin: Nemcsak rengeteg igényes magyar album van amely nem ér el egy bizonyos példányszámot, hanem jópár tehetséges zenekar van amely nem tud érvényesülni nagyobb tömegek előtt, főképp a kiadók miatt... erről pl. MarK (is) oldalakat tudna írni Neked (is...)
cliftony77 3938-es bejegyzése pedig jól érzékelteti a helyzetet.
Amúgy pár hónapja egy felettébb tanulságos történetet hallhattam egy bizonyos Laren d'Or nevű zenésztől ( http://www.larendor.hu :) - ő is elsősorban az interneten ismert leginkább) erről a magyar kezdeményezésű Gregorián Mesterek című projektről (azt hiszem tavaly megjelent cuccos volt, ismert magyar előadók számait feldolgozni "gregorián" stílusban, stb. - azért a "" mert az _eredeti_ gregorian ének mint olyan, az _nincs_ hangszerelve, mindegy...), amelynél őt kérték fel a hangszerelésre/zeneszerzésre. Egy életre megbánta hogy egyáltalán a nevét adta ehhez az egészhez, a "mű" készítéséne tortúrájáról már nem is beszélve...
Egyébként ha már itt annyira leamortizáljuk a platinalemez jelentőségét; hadd kérdezzem meg tőletek: nektek annyira számít hogy a kedvelt előadó(i)tok legyen a Nr.1. a lemezeladásban, vagy hogy -jó esetekben- kisámfázza a rajongókkal a koncerthelyszínt?
(közbevetés: én és josh -plusz 2 fő- a mai napig életünk legnagyobb élményének tartja a tavalyi müncheni D/V koncertet; holott egy kb. fele(v. annyi sem?)akkora méretű volt a Backstage mint a PeCsa nagyterme, és lehettünk -khm- ezren, egy olyan zenekar koncertjén aki szintén nehezen bír próféta lenni a saját hazájában...)
rajmunder: Nem jó, amit beírtál. A haiku verselés szabályait legalább 2 helyen megszegted: a 3 sor az oké, de a szótagolás 5-7-5 kell legyen, és a választott téma sem megfelelő. Van mit tanulnod. Te little 15.
Kellemes 7végét mindenkinek. S holnap: a Színes Mai Lapban Ákos-interjú lesz.
Bocsi, ha összekevertem a dolgokat, úgy tűnt számomra, mintha a LoviGabi fűzte volna hozzá a véleményét a beidézett sorokhoz. De nem is ez a lényeg.
Én pontosan értem hogy kikre céloztok, de ezzel a megfogalmazással egy kalap alá veszitek azokat az igényes előadókat - akik nem tudják elérni azt a bizonyos szintet - az ugri-bugri plazacicákkal és zseléshajú nyálplayboy társaikkal. Amúgy teljesen egyetértek a véleményeddel, csak a megfogalmazásoddal volt problémám. Különben az a szomorú a dologban, hogy sok előadó - aki megérdemelné - még így sem éri el az aranylemezes szintet.
Sokszor megesett hogy találkoztam Ákossal többed magammal. A legemlékezetesebb az volt, amikor már csak 2-3-man maradtunk. Ákostól kérdeztem egy elég fontos dolgot, amit nem értettem a mondanivalójával kapcsolatban. A kérdésemre az egyik versével válaszolt... (A Hűség könyve, amiben ez a vers megtalálható csak jóval ezután került kiadásra.) Nagyon nagy hatást gyakorolt rám Ákos világról alkotott elképzeléseinek megismerése. Főleg azért, mert végre valaki egyszerű szavakkal elmondta azt, amire már én is rájöttem, de nem tudtam megfogalmazni. Aztán persze beszélt olyan dolgokról is, ami teljesen új volt. Nagyon izgalmas délutánok voltak azok, csak Ákos mindig sietett. :)
mindenképpen írjon vki vmit arra amit én írtam. mert VALÓBAN kíváncsi vagyok. ja és azt mondta ákos, hogy azért nem ad puszit, mert beteg.
végig annyira kellett pisilnem:(((((
sziasztok
ma találkoztam ákossal. nem adott puszit:( biztos félt, hogy valami nyavalyát ragaszt rá a buta kis győri pofim. hát ez van. amúgy aranyos volt, mondhatjuk, hogy mint mindig:) szerintem új törvényről a legszebb a virrasztó, a legborúsabb a majmos, a leghangulatosabb a kezdet előtt. fú, eléggé odáig vagyok.
mióta van ákosnak a hajában olyan vörös izé?
szuper volt ákos gitáros kitűzője az elegáns talpig fekete öltönyén:) látta már vki? furcsa volt, de inkább olyan, mint amikor a kisfiú felöltözik és anyu még odatűzi rá.
szerintem az album legszórakoztatóbb az az új törvény című remekmű végén hallható csuda-hanghatás. mit gondoltok, ez helyén van? már ez a dickinson-a szőrös életérzés.
fanatikusnak valljátok magatokat? vagy inkább érdeklődés? van olyan aki Hasse Ákos?
meséljetek találkozásos történeteket, ki hogy élte meg a Művész aurájába való belépést, mintegy belépést egy földöntúli szentélybe? ilyen gyümölcsös illata volt. ilyen fanyar, vagy nem tom. lehet az csak a biztonsági őr volt. ki érezte már ákos illatát?
LoviGabi:
Ezt írtad:
"Elég durva, most már minden utolsó senkiházi
aranylemezes lesz."
Szerintem pedig a megfogalmazásod eléggé durva... Tudod (sajnos) rengeteg olyan igényes magyar album van, ami nem éri el a 15000-es eladott példányszámot. Ezt a helyzetet én a hanglemezpiac tarthatatlan helyzetének tulajdonítom.
Monnclown jól látja a szitut, sajnos tényleg félreérthető a mondat, de csak annak, aki félre akarja érteni. :-) És tényleg nem LoviGabi írta, hanem még anno én.
Arra szerettem volna célozni, hogy a mai magyar lemezpiacon a kiadóknak az érdekük az, hogy minden szemetet eladjanak. Ma a kiosztott aranylemezeknek szvsz csak 5-10 százaléka díjaz olyan produkciót, ami tényleg igényes munkát és színvonalat takar, műfajtól függetlenül. A többi mind szemét, a vállalKozsó és a hasonszőrűek vállalkozásaiból áradó (vég)termék. De ezt lehet gyorsan eladni, a mai vásárlóközönség nagyobbik része szereti az igénytelen, de jól csomagolt árut.
Szerintem ez az aranylemez határát lejjebb szállító intézkedés is ezt a célt szolgálja. Sajnos egy csomó igényes zenekarnak esélye sincs elérni az aranylemezes határt; még akkor sem lenne, ha még lejjebb szállítanák ezt a limitet.
Viszont a szarból többet lehet eladni, ha ráírhatják, hogy „Már dupla aranylemez!”. És eddig ezt 25.000 darabnál tehették meg, ma meg 15.000-nél. Így azokat a szemeteket is aranylemezzel díjazhatják, amikből azelőtt „csak” 20.000-et adtak el. Tehát megnövelték azoknak az igénytelen termékeknek a számát, amik aranylemezesek lehetnek.
A kifogásolnivalóm ezzel volt, hogy tudniillik nem elég, hogy ránk tukmálják a szart, még meg is díjazzák.
Bocs de legalább olvasnád végig.Nem LG irta a fenti mondtatot,hanem Josh.Anno egy levlistas levelben.Es sajnos igazad van, de forditva is, amire Josh gondolt.Egy CICmamica maca zenekar, csak mert HomoKozso vana hatulk mogott, lazan aranylemezes lesz, nulla zenei produkcioval.
Rajmunder szintjehez meg nincs mit hozzaszolni.Lehetsz vagy 15 eves, akkor se mentseg de ertheto a mindenaron kemenykedni akarok vagya.ha meg tobb vagy akkor csak sajnalni tudlak.
Ezt írtad:
"Elég durva, most már minden utolsó senkiházi
aranylemezes lesz."
Szerintem pedig a megfogalmazásod eléggé durva... Tudod (sajnos) rengeteg olyan igényes magyar album van, ami nem éri el a 15000-es eladott példányszámot. Ezt a helyzetet én a hanglemezpiac tarthatatlan helyzetének tulajdonítom. A kiadóknak talán nem kellene annyit "akasztani" egy lemezen és akkor talán az emberek is vennék és nem másolnák őket. A kódolás pedig nem sokat ér a deckes másolás ellen...
Üdv.
Trixy! Ennyi erővel a mailcímére is megírhattad volna! :))))))))))
De örülök ha terjeszted a kultúrát. Én is a magam módján. Az egyik főnököm már lecsapott az új albumra, és régieket is kért tőlem. Hát nem tudom hogy odaadjam -e ami megmaradt. lehet hogy ezek is el fognak tűnni, és nagyon féltem őket. :)
Szóval tegnap megkértem az IT-s kollégáimat, hogy másolják át nekem az Új törvényt egy barátomnak. Így is lett. Amikor odaadták nekem, kérték, hogy el tudnám-e hozni a borítót (mert anélkül adtam oda), mert hát történtek még másolások maguk között, és szeretnék a borítót is lefénymásolni! Mint szakmabeliek, leginkább a multimédiától voltak elájulva, és nem győzték dicsérni, hogy milyen igényes munka, és le a kalappal a csapat előtt, akik csinálták!
De persze a zene is tetszett egy pár embernek, a Majom a k-ben "Tankcsapdás" és "Limp bizkites" jelzőket kapott.
Az Ölelj meg újra-t a "slágergyanús" és "Máté Péter balladái" közé sorolták! :))
Majd telcsin megbeszéljük.
Én hulla vagyok. Tegnap 3/4 1-ig castingon voltam. Éjjel 2-re értem haza. :(((
De akarok menni. Majd iszom egy csomó bombát.
1.Majom a ketrecben 87 pont
2.Új törvény 77 pont
3.Virrasztó 76 pont
4.Alig hitted 68 pont
5.A kezdet előtt 66 pont
6.Conquistador 60 pont
7.Ölelj meg újra 58 pont
9.Élj a mában
Egyetlen egy 46 pont
8.Be lettél oltva 45 pont
11.Altató 36 pont
A bosszú népe 36 pont
Nem hiszem el, hogy az Altató az utolsó!!!!!
TMK:
szigi adatodban levo email cimed jo?
Igen, megkaptam a rövid mailedet (bár sokkal gyakrabban nézem a szigi101@netposta.net-et), a CD rég kész, ma viszem.
elj a maban (errol mindig a carpe diem jut eszembe :)
Előttem többen is "Élj a mának"-ot írtak... :-)
"Carpe Díem, élj a mának,
De ne menj neki az első fának"...
:-)
Azért megjegyzem, a Chooby-s megjegyzésed tényleg találó volt. "Jó" üzlet lehetett azt az 52 millát rákölteni arra a csávóra, most hogy már -szerintem- erősen a süllyesztőbe került...